Logopéd v Košiciach. Poraďte
Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.
Ahojte , chcela by som sa podelit o skusenost s lekarkou Galovou na Severe. Volala som jej, ci mozem s mojim synom prist na vysetrenie a ochota nulova. Zacala sa v telefone vykrucat, nepovedala priame, ze nas nevezme, len vkuse opakovala, ze ak nebude spolupracovat, tak to nema vyznam, ze je to vazna robota a dieta musi spolupracovat. Ako mam vediet ako bude syn na nu reagovat, ked ju este nevidel? A na priamu otazku, ci mam hladat inu lekarku, mi zas len vyhybavo odpovedala, tak som jej zlozila. Maximalna neochota.
my chodievame už rok na bocatiovu ulicu, bola tam mgr.Hricova, ale teraz odišla tak ideme k Dvorakovej od sepembra, uvidime ale čo viem je ich tam viac a všetky su mile. je to centrum špecialno-psychologickeho proadenstva, štatna inštitucia a bezplatna
ja by som tiez chcela vediet dcera ma 5 rokov nevie povedat R
zdravím, máme doma 5 ročného predškoláka a problémy s rečou, nemáte niekto čerstvé skúsenosti s dobrou logopedičkou, ktorá by nám pomohla vyriešiť náš problém???
@zuzanka1309
@zuzanka1309 ahoj mozem ta poprosit o kontakt na logopeda,dakujem
@martinakubko ahoj už to nie je aktuálne ☹
@zuzanka1309 Mohla by som do IP poprosit kontakt na tu logopedicku na Terase? Vopred dakujem, pekny dnik 🙂
ahoj urcite ti odporucim logopedicku MOcaryovu v KE v novej nemocnici je ozaj velmi zlata taka mlada ma vela hraciek, mala je z nej nadsena.
Ahojte , otvaram temu -LOGOPED V KOšICIACH! Prosim poradte mi a koho ano a koho nie. Prosim, Diky
Ahojte,mam pat rocnu dcerku a zhaname dobru logopedicku,lebo zle rozprava,len je velmi hanbliva oporucite mi nejaku.dakujem
ahojte dievcata tak aby som nepisala kazdej jednej. Logopedicka Mocaryova v novej nemocnici na terase v KE - mlada a je velmi zlata, ochotna, mila - moja mala ju miluje. konitakt na nu: tel. ústredňa: +421 55 / 640 2111
treba povedat ze chcete logopediu oni prepoja potom mam aj mobil ale to by som nechcela tu verejne tak ak mate niektora zaujem tak piste na moju IP. Ak mozem poradit volajte na celu hodinu nakolko ma vela pacientov.
dnes som volala Mocaryovej a neberie už detičky s poruchami reči, má plno. ☹
@zuzanka1309 mohli by ste mi poslat na tu lokopedicku kontaktposlite mi na mail zuzanka29112007@azet.sk
@zuzanka2911 už tu dala bibistec kontakt...
ano uz mam dakujem velmi pekne
@kajkavarr a mate teraz nejaku dobru tu na terase hmmmmmmmmm aj ja zhanam moj maly velmizle rozprava a to uz ma 6 rokov
@bibistec mohli by ste mi poslat kontakt do ip?dakujem
@katusska0251 tak nasa logopedicka uz bohuzial dalsie deticky neprijima, je mi luto skoda lebo je uzasna

http://www.logopetko.sk/kontakty.html
tu su nejake kontakty 🙂