icon

Logopéd v Košiciach. Poraďte

lucec
9. jan 2011

Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.

25daniela
17. mar 2014

My chodime na sever, dr sa vola Galova, celkom v pohode

katusska0251
17. mar 2014

@mimka1 mohli by ste mi poslat prosim vas kontakt do ip? dakujem

mimka1
17. mar 2014

@katusska0251 cpp bocatiova kosice je tam pan spojovatel. My chodime k pani Dvorakovej. Cislo som nasla na nete

el74
18. mar 2014

Tiez som spokojna s lógopédiou u p. Dvořákovej.

teri24
14. apr 2014

@zuzanka1309 Mohla by som poprosiť o kontakt na tú logopedičku?

1177
14. apr 2014

Skvela logopedka je alena cerna na furci- ale plati sa tam. Nema zmluvu s poistovnami..

zuzanka1309
14. apr 2014

@teri24 už neberie ďalšie, už jej volali kočky v predošlých správach.. nie je to aktuálne

nikkusikk
28. máj 2014

@laila7 Ahoj, som veľmi rada za tvoj príspevok, pretože presne ma k tejto logopedičke poslala moja doktorka a už po telefone bola zjavne nervná, ale som si povedala, že to skúsime, že mala asi ťažký deň. Prišli sme k nej s mojím synom a hneď na mňa vyskočila, nečakala ani na pozdrav, hneď ma začala strápňovať, že neviem vysloviť meno vlastného syna, že ho zle vychovávam, že to je moja chyba, že nerozpráva, nechala som ju vyhovoriť sa 5 min. zo slušnosti, potom som nastúpila ja, pochopila p. Obšuthová, že so mnou sa neradno naťahovať, tak nakoniec z Trnavy, kde vraj posielala všetky deti, nemuselo byť nič, dokonca ani z tých 10 vyšetrení, čo potrebovala , nakoniec nemuselo byť nič, patrí jednoznačne medzi tie najhoršie dr. pod slnkom, každej mamičke radím, vyhýbajte sa jej !!!!!!.. teraz práve hľadám inú logopedičku, ale aj keby mi niekto vedel poradiť, prosím takú, NORMALNU !!!, ja nemám nervy a ani trpezlivosť na nejakú starú , zjavne pošťuchanú dr. už som odišla z viacero ordinácií, pretože lekári si asi myslia, že mladá mamička, tak bude sprostá a všetko bude robiť, čo jej povieme, ale =)..hovorím za všetky mamičky ASI, že nie všetko mladé=sprosté...=)..ďakujem

nikkusikk
28. máj 2014

@siu3333 ahoj, ako sa volá tá logopedička, bola by si tak dobrá a dala mi kontakt..? ďakujem

nikkusikk
28. máj 2014

@1177 ahoj, ako si s ňou spokojná, s tou Cernou, mne by to najviac vyhovovalo, ale zase nie za všetky peniaze, čo mám, prosím pošli mi niečo o nej, ak
o pracuje, koľko sa platí a či je dobrá, ďakujem

1177
28. máj 2014

poslem do ip

siu3333
29. máj 2014

@nikkusikk ahoj uz neberie nove deti ma plno ☹ skus tu furcu,,plati sa len vtedy ked nemas poistovnu doveru,,,

nikkusikk
31. máj 2014

@siu3333 ..ok, ďakujem =)

jarmilka1985
5. jún 2014

@laila7 Ahoj chcem sa opytat u tej logopedicky som bola asi ja pred 10 rokmi ked som si davala prihlasku na VS-nakoniec ani mi to nebolo treba a este aj zle mi napisala do posudku...nie je to taka starsia akoby strihana na hubicku ci nieco take, nizsia a urcite po 60tke? Pred 10 rokmi bola na juznej triede nedaleko starej nemocnice...Neskor som ju mala aj na skuske v prvaku - nastastie som nesla na ucitelstvo ale na filozofiu 🙂 Vdaka za odpoved!

luciahamzova
17. jún 2014

@gabika7706 ahojchcem sa opytat na cislo na logopedicku na opatske aj mne ju odporucili mozes miposlat cislo aj adresu dakujem velmi pekne

teri24
19. jún 2014

Odporúčam Mgr. Dvořákovú, je skvelá, boli sme raz, druhýkrát už len na kontrolu. Malý zvládol "r" po 1 sedení 🙂

lucon
20. jún 2014

@luciahamzova ahoj 🙂 prosim Ta uz Ste boli u logopedky na opatskom? ak ano, ako Ste boli spokojni? uvazujem o nej. dakujem, nazor sa mi velmi hodi. pa 🙂

reny363
30. jún 2014

My sme chodili na bocatiovu 1 K pani Dvorakovej. Je tam špeciálno pedagogické centrum. Boli sme veľmi spokojný a skoro nás naučila. Prvá skúsenosť bola z Obšutovou a ako mamičky písali kričala na malého a z prístupom pani Dvorakovej sa to nedá ani porovnať. ...

michaelaslivkova
30. sep 2014

@zuzanka1309 Mohla by som aj ja poprosit cisielko na tu logopedicku? Dakujem

lilidani
14. okt 2014

@zuzanka1309 viete m8 dat kontakt na logopedicku ktora sidli v novej nemocnici na terase.dakujem

lilidani
14. okt 2014

@bibistec dobry zhanam logopedicku na terase.volala som do nemocnice ,povedali ze logopedicka patri pod detsku nemocnicu volala som tam a povedali mi ze l8gopediu nemaju.mozte mi napisat kontakt dakujem

bibistec
14. okt 2014

@lilidani bohuzial logopedicka pokial viem neprijima novych pacientov. Ale sidli v poliklinike pre dospelych v novej nemocnici na 5. posch. patri to k oddeleniu ORL. Vola sa Mocaryova a ak sa dovolate na vratnicu k informatorovi treba si pytat ju prip. orl a oni prepoja.

lilidani
14. okt 2014

Dakujem maju tam zmatok.nakoniec mi na vratnicinasli cislo.dovolala som sa no ma vela deticiek.zial.dakujem

domitobi
20. nov 2014

neviete mi povedat kde konkretne sa môžem stažovat alebo kto je kompetentny k tomu aby moja stažnost bola akceptovana ide tu o logopedičku Evu Obšuthovu na Srbskej 1 ..je primitívna nevie komunikovať vrieska ma prihluple reči. je zrela na psychiatra..takto sa nemôže predsa správat logoped čo ma pomôct detom s poruchami reči.. ☹ k nej nikdy viac!!!!!!!!! Oremusova nema velku trpezlivost ..pozna niekto normalnu logopedičku :?môj syn uplne je znechuteny z logopedickych cvičení plače ..dakujem za vaše príspevky🙂

271988
25. nov 2014

Dobri nevedel mi niekto poradit logopeda v kosiciach moj sin ma 4,5 ma problem z recou dakujem

livka23
13. jan 2015

Ahojte, mozem poprosit kontakt na Bocatiovu, k Dvorakovej????? dakujem pekne

1111zuzana1111
18. apr 2015

Dobrý večer. Mám 20 rokov a potrebujem logopéda. Študujem v KE a preto by som rada niekoho práve v Košiciach. Nakoľko som už dospelá, rada by som aj nejaké informácie, čo sa týkajú platenia. Tiež by som bola rada, ak by daná logopedička mala príjemný prístup.
Za kontakty a informácie vopred ďakujem.

mata26011981
30. jan 2016

@laila7 to iste sme mali maly sa jej bal kricala na neho

niwaa
5. júl 2016

@zuzanka1309
@gabaaaa ahoj das mi cislo