MUDr. Marián Kollár a vaše skúsenosti s ním
Chodí niekto k tomuto doktorovi? Mne je iba z prvého pohladu celkom simpatický. Aké s ním máte skúsenosti? Tu je ich wwwstránka http://www.prvazenska.sk/index.php?zobraz=onas
Dr. Kollar je moj doktor a som s nim nadmieru spokojna
Bola som u dr. Kollara jednorazovo ako tehotna samoplatkyna, kedze moj gynekolog bol na dovolenke. Slo o klasicku kontrolu dva tyzdne pred porodom. Vysetrenie bolo dokladne, premeral dieta, skontroloval prietoky, krcek.. Mala som z neho velmi dobry dojem. Ak by som nebodaj musela menit lekara, sla by som k nemu.
Dobrý deň, chcem sa poradiť🙂 keďže MUDr. Kollár je asi súkromný lekár vie mi niekto povedať niečo k jeho cenníku keďže na nete ho nemá uvedený? :P
@bibianka012 za kazdy ultrazvuk platis 10eur, objednanie na presnu hodinu 10eur, ak si tehotna, po 10tt ti navrhnu nadstandardnu starostlivost za 90eur, co zahrna vsetky UTZ, nemusis cakat a vezmu ta vzdy na vopred dohodnutu hodinu, dostanes cislo mobilu priamo na Kollara a mozes ho kedykolvek kontaktovat... akurat tych 90eur zvazujem, v utorok idem na sono v 10tt a ratam s tym, ze mi to navrhnu..
a on berie len tehotné pacientky? :-/
90€ je vyborna cena, ked to zahrňa všetko.
Zajtra idem k nemu na prvé vyšetrenie, tak som zvedavá. Nadštandart si určite zaplatím.
Sestrička bola velmi mila, čo na mna urobilo dobry dojem.
Ahojte,
tiez sa rada podelim o moju skusenost s MUDr Kollarom.
Po prve som tam nechala zbytocne vela penazi za ultrazvuky, ktore podla mna niekedy ani neboli potrebne.
K pacientovi sa sprava povysenecky. Na vsetko som sa musela pytat, kedze mi skoro nic nepovedal a ked som sa potom nieco opytala pozeral po mne ci som ok.
Nezaplatila som si tehotensky nadstandard, tak ma nechal cakat hodinu a pol v cakarni a potom 10 minut na koze, co bol vrchol.
Poradil mi ze mozem uzivat venotika, nastastie som dala na moju intuiciu a dobre som urobila, lebo tie ktore som mala doma sa neodporucali do 3 mesiaca tehotenstva nakolko mohli poskodit plod.
Vysetrenie boli bolestive.
Odisla som od neho a nemozem si vynachvalit starostlivost, ktoru mam teraz u pani doktorky.
Baby ak mozete utekajte.
Moj osobny dojem bol, ze pana doktora viac zaujimali peniaze, lekarska komora, ci hadanie sa s politkmi ako vlastne pacientky.
@monafe každý máme svoj názor samozrejme. ja neviem či ten postoj závisí od sympatií, ale nikdy som u neho nazažila povýšenecký prístup. niekolko krát tam bol dokonca aj moj priatel na utlrazvuku a obaja sme boli spokojní s komunikáciou a prístupom. povýšenecký prístup som už raz zažila od gynekologičky, resp. zažívala pravidelne keď som tam šla a preto som od nej aj odišla a kollár je najlepšie čo ma mohlo stretnúť. bolesť u neho nepoznam. je to individuálne. samozrejme, každá máme nárok na vlastný názor. ak si nebola spokojná s ním tak je super, že si si našla niekoho kto ti vyhovuje. 🙂 ja by som ale na neho nedala dopustit a ak su s nim pacientky ine spokojne, nebudú utekať hadam🙂
presne,100 ľudí,100 chutí 😉 no ja som zatiaľ spokojná s MuDr. Kollárom,vždy milý,usmievavý,srandujeme,aj vtip mi povie sem tam..zatiaľ vždy bezbolestné všetky vyšetrenia a to som k nemu chodila ako na hodiny klavíra. Som u neho vyše 5 rokov,hádam nebudem meniť,že všetko bude ok...som práve v 14tt 😉
Ako sa tu píše, je super...-dokým nenastane problém 😔 .. Nečakám bábo, ani sa ešte s priateľom nechystáme, ale viackrát som tam bola kvôli cystám. Keď som tam však bola naposledy (asi na jar), prekvapil ma svojou reakciou na moje bodavé, až kŕčovité bolesti ktoré trvajú maximálne minútu, prestane to, potom sa to možno pár dní neobjaví a opäť.. Myslíte si, že keď vám na utrazvuku nič nevidí, môže si dovoliť povedať mi, že si len vymýšľam a simulujem bolesť?!
Podľa môjho názoru si to odborník dovoliť nemôže.. Mimochodom, tie bolesti mávam aj dnes.. 😖
je slobodna volba lekara, ked sa mi nieco nepaci idem predsa bez reci druhemu a nebudem sa tu lutovat alebo stazovat na niakom fore , nazor je nazor ale niekoho odsuzovat.... preberte sa
Uz dávno som zmenila 🙂
Od tohto doktora utekajte, radim z vlastnej skusenosti..
ahojte neviete nahodou kolko sa plati za vaginalny ultrazvuk aj s fotkou ?dakujem
@manduska1 10 euro u neho,.. 🙂
Ahojte kocky, rada by som sa pridala k debate,, Kollar,, No zacnem asi takto. Pred par rokmi som mala vazne zenske problemy a jediny lekar v celej Bratislave, ktory ma prijal za pacientku a dal ma do kopy je MUDr. KOLLAR. Som mu nesmierne vdacna a samozrejme aj jeho sestrickam Barborke a Veronike, pretoze su vzdy ochotni, mili a ustretovi. Z Devinskej to mam teraz riadny kus, ale oplati sa cestovat aj taku dialku. Cakame uz druhe dieta a neviem si predstavit ineho lekara. Aj napriek tomu ze nemam zaplateny nadstandart, vzdy mi vychadzaju v ustrety pri terminoch kontrol a cakani. Nie ze by som si aj ja u nich este neposedela, ale za tie roky sa to stalo iba par krat. No kde sa Vam to nestane?.. Tak Vam vsetkym drzim palce a ordinaciu MUDr. KOLLARA VRELO ODPORUCAM.
Ahojte kocky, rada by som sa pridala k debate,, Kollar,, No zacnem asi takto. Pred par rokmi som mala vazne zenske problemy a jediny lekar v celej Bratislave, ktory ma prijal za pacientku a dal ma do kopy je MUDr. KOLLAR. Som mu nesmierne vdacna a samozrejme aj jeho sestrickam Barborke a Veronike, pretoze su vzdy ochotni, mili a ustretovi. Z Devinskej to mam teraz riadny kus, ale oplati sa cestovat aj taku dialku. Cakame uz druhe dieta a neviem si predstavit ineho lekara. Aj napriek tomu ze nemam zaplateny nadstandart, vzdy mi vychadzaju v ustrety pri terminoch kontrol a cakani. Nie ze by som si aj ja u nich este neposedela, ale za tie roky sa to stalo iba par krat. No kde sa Vam to nestane?.. Tak Vam vsetkym drzim palce a ordinaciu MUDr. KOLLARA VRELO ODPORUCAM.
Ahojte, pisem dost neskoro no rada by som pridala do debaty moju skusenost pre zeny, ktore hladaju gynekologa. Bola som tehotna, nasli mi hematom Mudr. Kollar mi supol (po dlhom a vaznom zamysleni) Duphaston. Na otazku ci by som nemala ist do nemocnice nic nepovedal, nechal ma ist domov a tvaril sa ze je vsetko v pohode. Samozrejme som skoncila na kyretazi. Mudr. Kollar je sympatak, nevrieska na vas, (zevraj existuju aj taky🙂 no vela sa o sebe nedozviete. Dodnes neviem, co sa stalo, preco som nebola v kludovom rezime, mam aj nejaku cystu a ani vlastne neviem kde a aku velku, vsetko je take zahalene pod ruskom tajomstva. Vzdy sa tvari ako na pohreb, takze som vysrasena na smrt, a ked sa ho opytam ci to suvisi so mnou len povzdychne ze je len od rana unaveny. Takze ak hladate lekara, ktory komunikuje a informuje o vasom stave, zial Mudr. Kollara neodporucam. Ak hladate lekara, ktory Vas povzbudi a nemusite z neho vsetko tahat ako z chlpatej deky, urcite hladajte inde. Netvrdim ze lekar sa ma usmievat od ucha k uchu, no empatia a ludsky pristup je v tak citlivej oblasti, ako je gynekologia, pre mna prvorada (a neriesim ordinacne hodiny, na takeho lekara si dam kludne spacak pred vchod a pockam aj do rana).
@monika15 na stranke je uvedene inak:
ORDINAČNÉ HODINY:
Po: 10:00 - 15:00 *15:00 - 16:00
Ut: 07:30 - 13:00 *13:00 - 14:30
St: 07:30 - 14:30 *07:30 - 09:30
Št: 11:00 - 15:00 *15:00 - 17:00
Pi: 07:30 - 09:30 *09:30 - 12:00
* vyšetrenia na základe
dohodnutého termínu 9,96 €
@anachsunamun to mne 🙂?