icon

Odporúčania na laserovú operáciu očí na východe

25. mar 2025

Ahojte,chcem absolvovať laserovú operáciu oči ,kde by ste mi na východe odporučili isť ? Rozmyšľam nad klinikou Vesely v KE ale rada si vypočujem vaše odporúčania

jankajanka00
25. mar 2025

Ja som z Rk a bola som v Bratislave v Excimeri ja som bola nadmieru spokojná so všetkými zdravotníkmi a ich prístupom.

saskia_98
25. mar 2025

Ja som bola v oftume 3 roky spat a bola som maximalne spokojna. Za 1 den som bola fit. Stalo to za tie peniaze.

autor
25. mar 2025

@saskia_98 a akú konkretnu metodu ste tam mali ? Ja som kratkozraka

saskia_98
25. mar 2025

Ja si uz popravde presny typ nepamatam. Nosila som -7 a -4 dioptrie. Ale v podstate objednala som sa na vysetrenie, dr ma poriadne vysetril a sam zhodnotil co pre mna bude najlepsie a do coho by siel on a ci s tym suhlasim. Vsetko mi pekne vysvetlil. Na jednom oku mam dokonca astigmatizmus a ten mi sice odstranil ale po 3 rokoch sa mi ciastocne vratil spat kedze operovat sa da len do dioptrie -4 a ja uz som bola hranična hranica na to. 😅 Ale to este konzultoval s inym dr ci do toho ist. Pristup a starostlivost maximalne na urovni. V den operacie okolo 10:00 rano ma operovali a vecer som po tme v slnecnych okuliaroch uz telku pozerala. 😁 Ja som bola nadmieru spokojná a keby mám isť znova, idem tam zas. Jedine čo lutujem je, že som nešla skôr ale až pri tak vysokych dioptriach. Pritom som to realne ani necitila, žiadna bolesť ani počas ani po operacii.

oli18
26. mar 2025

Daj sa operovat v statnej nemocnici, bude to bezplatne.

taktotedanie
26. mar 2025

Oftum kosice
Aku metodu a ci si vhodny kandidat zistis ked sa objednas na vysetrenie

taktotedanie
26. mar 2025

@oli18 laserove odstranenie dioptrii asi tazko, to statne nemocnice nerobia

oli18
26. mar 2025

@taktotedanie ak to mas zistene, nehadam sa.

taktotedanie
26. mar 2025

@oli18 to robia len sukromne kliniky

oli18
26. mar 2025

@taktotedanie mojho znameho operovali na sukromnej klinike v KE, stale len jedno oko, ktore stalo 300€. Teda spolu 600. Nezoperovali ho dobre, robili ho znovu za 600€, bol tam spolu 4x a stalo ho to 1200€. Podrobnosti neviem, len viem, ze uz nemusi nosit okuliare.

taktotedanie
27. mar 2025

@oli18 v ke je takych klinik viac takze tak
Meviem sa vyjadrit viac

saskia_98
27. mar 2025

@oli18 mna stala laserova operacia 2500€ takze za 300€ by som si ku hoc komu teda neľahla pod laser…