ORL Centrum Kramáre. Aké máte skúsenosti?
ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.
Neviem ako bude reagovať keď si to nájde, tipujem, že ho to bude "strašne bolieť a nezvládne to". Ale som rada, že nebude mať stres z toho, že mu to pichnú, keďže o tom nebude vedieť.
ahojte, aj my sme super zvladli vybratie nosnych mandli a Vandi zistila, ze ma zapichnutu hadicku v nozicke az vtedy ked "musela" ist so mnou na zachod a davala si papucky a zavadzalo jej to tam a potom ju to samozrejme zacalo boliet - dovtedy nic .... a odvtedy, ze tam jej robili bobo na nozicke a vobec nevie o nosnych mandliach 🙂, my sme mali na nozickach ponozky a ponozky na pyzamku ...
Ahojte, kto ešte váha odporúčam toto centrum, včera sme tam absolvovali odstránenie nosnej mandľe a všetko prebehlo OK, verím, že nám to pomôže, sám pán doktor, ktorý nám to robil hovoril, že Dominika ju mala obrovskú a malo by sa jej teraz veľmi polepšiť 🙂
ahojte, my sme sa dnes objednali a povedali nam, ze musime prist na prve vysetrenie (15e) a tam nam uz daju termin na vyber nosnej mandle a ze je uz jednotna cena 180e, uz sa nerozlisuje poistovna. len tak pre info 🙂
@zuzana222 my sme toto všetko absolvovali na súkromnej klinike v malackách, robí to jedenn ORL lekár čo pracuje na antolskej, takže na konzultáciu aj na kontroly sme boli tam iba samotný výkon bol v Malackách- cena je 150 eur za zákrok za konzultáciu ani za kontroly sme neplatili. Boli sme veľmi spokojní- len tak pre info ak by chcel niekto kontakt napíšem do IP
@csina ta cena predtym zavisela od poistovne ... a ta suma bola realna pri jednej z poistovni... teraz ze uz to stoji 180 eur a je jedno aka poistovna...
predtym by malo byt este jedno vysetrenie a to tusim chceli 20 EUR... ale najlepsie spravis ak si tam zavolas....
nosne mandle vyberaju hocikedy ... aj krcne tam neni obmedzenie na rocne obdobie....
@maznacik007 🙂 ďakujem, poslala som mail.. ak sa neohlásia, volám
@deniska30 mám otázočku, čo je myslené tým..robili ušká? ja som trošku na vážkach, lebo tiež možno bude treba niečo s uškami poriešiť, na poslednej kontrole na orl jej vyšli vraj zlé hodnoty na timpanometrii.. (neviem, či som neskomolila) a má v raj silný podtlak v ušiach kvôli tej mandli.. tak som len bola zvedavá, či tu niekto podobný problém mal, a či sa to nejako zvlášť riešilo, alebo po odstránení mandle už nebolo treba..
Ludia, ako prebieha u tej Kucerovej prve vysetrenie konkretne nosnej mandle ? Malej sa dneska pozerala do ucha tak netusim o co tam ide. dakujem
@csina my sme platili tiez okolo 200 eur ... a stalo to za to, nedam dopustit na dr. Lorenca ku kt. chodime aj v Procare a chodim k nemu aj ja - je to pan Doktor - perfekcionista, max. spokojnost ... no u nas sa tiez bali, ci nema Vandus "chytene" aj uska - ale skontrolovali ich a hovorili, ze su v poriadku a netrebalo tam nic "riesit" 🙂
inak uz je to 3/4 roka, co sme po vybrati - je to lepsie, chorobnost sa znizila a ked je chora, tak mame lepsi priebeh 🙂 tak drzime palce
tak máme termín na pondelok, vyberú nosné a zredukujú aj krčné.. držte palce...
@maznacik007 prosím ťa, nejaký tip, čo určite nemáme zabudnúť doma? ako to tam prebieha, kedy prepúšťajú? dik
@csina ahoj, moj adamko (v maji bude mat 4 roky) minuly stvrtok absolvoval zmensenie krcnych mandli. tiez mu pri vysetreni zistili, ze ma nieco s jednym uskom, lebo ho nemohli namerat. a mal tam vodu-tekutinu vraj, tak mu to pri operacii pichli. zajtra ideme na kontrolu. adamkovi aj nejake polypy v nosteku nasli, tak mu aj to precistili. takze vsetko komplet pozreli a urobili, ked bol v narkoze. rano sme tam prisli, o desiatej bol uz po operacii. deti, co boli "iba" na nosnu mandlu prepustali cca o tretej, nas chceli o piatej, ale Adamko vracal z narkozy, tak dostal infuzku a nechali si nas do rana, kedy nas o osmej prepustili domov. doma uz vsetko ok, pomalicky sa aj rozjedol, najskor iba tekutiny pil, a uz papa pekne. raz mal zvysenu teplotu 38, dali sme mu cipok a potom bol znova ako zihadlo 😀 hovoril, ze ked prehlta, trochu ho to stipe (na druhy den po operacii) a inak je ok. nezabudni si zobrat prezuvky pre seba aj dieta, pyzamko pre dieta /mozes aj 2, keby sa ovrackalo, pre seba pyzamko, keby ste tam nahodou museli prespat/, papiere - odporucenie od lekara, vysledky krvi, mocu a interne,.. karticku poistenca, nejaky doklad, ze si platila zalohu, doplatok /hotovost/ .. tv tam je, hracky pre deti tiez, servitky daju, .. pre teba nejake jedlo. kavu ti spravia. snad som na nic nezabudla. drzim palec, nech vam vsetko dobre dopadne
@katun jáj..ešte ma napadlo... ak to nie je tajné.. koľko si platila ? lebo ja si nie som istá, či nám nezabudli pripočítať tonsilotomiu, pôvodne sme mali len nosné a bolo mi povedané 180 eur.. a cenu už neupravili, hoci pridali úkon...radšej asi vezmem viac pre istotu, lebo menej by bol trapas...
baby čo ste absolvovali adenotómiu a tonzilotómiu zároveň, lebo jedno z toho..stretli ste sa s tým, že teploty neklesali? malá bola pred dvoma dňami na týchto zákrokoch a každé 4 hodiny jej vystrelí teplota nad 38°C... ☹ má bolesti, odmieta jesť aj piť len pár dúškov.. je veľká slečna ale vidím na nej, že jej to robí veľké ťažkosti..
@csina ahoj moc sem uz nechodim tak som si otazky nasla az teraz..... dufam, ze Vam to dobre dopadlo.
Robili aj ušká nakoniec? Nám ich prečisťovali... lebo kvoli tej mandli zle počula.... mala zlé výsledky - tak na to prišli na tom prístroji.... volajú to, že idú počúvať "vláčik".
@csina ja som to az teraz nasla co si pisala...nam to nakoniec robilina kramaroch v nemocke... inak ak su po zakroku teploty tak treba hned spat do nemocnice tam moze byt zapal cokolvek...
@maznacik007 no.aj my sme skončili na Kramároch, ale na infúzkach... 😒 už je to chvalabohu za nami..

janka mala v nozicke a to ju po operacii rozculovalo najviac...ak sa dieta javi v pohode a nezvradia vytiahnu na poziadanie skor :o)