icon

Poraďte odborníka na biorezonanciu

dankaradko
8. mar 2025

Poradte kam ist k lekarovi na Biorezonanciu?
Nejakeho kto je odbornik na taketo veci .🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Strana
z2
hedviga2
8. mar 2025

@dankaradko to je ako ked hľadas odbornika na teplu vodu. Prečítala si si recenzie?

stanulienkat
8. mar 2025

Odbornik na podvod? Vies, co je biorezonancia?

dankaradko
autor
8. mar 2025

@stanulienkat ano , je to liecba , ktora sa da pouzit na diagnostiku ochorenia . Ja hladam skor lekara , lekarku , ktora sa takymto veciam rozumie .

dankaradko
autor
8. mar 2025

@hedviga2 ale ja odbornika na teplu vodu nepotrebujem 😉🤗

andreakotesova
8. mar 2025

@dankaradko u nás to robí lekár... veterinár 😅 Biorezonancia je hlúposť. Kľudne aj ja ti nájdem v tele parazity a ine patogeny, ak chceš.

stormie
8. mar 2025

@dankaradko Kazdy kto ma ten pristroj by mal ovladat aj pracu s nim. Nemalo by sa stat, ze natrafis na niekoho kto ti nevie spravit diagnostiku a potom nastavit pristroj na potrebnu liecbu

https://www.bicom-optima.sk/zaskolenie-zadarmo/

viestta
8. mar 2025

@dankaradko lekar a zaroven odbornik na biorezonaciu sa akosi vylucuje... Lekar o biorezonancii vie svoje

hedviga2
8. mar 2025

@dankaradko u nás to robí pán čo kedysi sútažil v pretláčaní rukou. Čo jevyučeny neviem. Keď by si počula tie múdre reči čo vedie pri vyšetrení!!! Muž tam bol skusmo, aj zľavu mu dal. Povedal že nechápe ľudí co mu platia. Nikdy viacej. Ale veď skús. Sú to tvoje prachy.

stanulienkat
8. mar 2025

@andreakotesova ale urcite jej nedas adekvatnu liecbu😁

andreakotesova
8. mar 2025

@stanulienkat dám presne takú, ako aj ten veterinár 😅

luccija
8. mar 2025

@stanulienkat aj v Hornej Dolnej liecil veterinár ľudí🤪

dankaradko
autor
8. mar 2025

@luccija nechapem preco si robis srandu , mam urcite problemy a moj lekar stale len lieky aby som brala a mna z toho boli zaludok a je mi zle , myslim si , ze sranda , aspon pre mna to nie je. Je mi luto , ze uz to tu prebieha v ramci srandy .

danielahamar
8. mar 2025

Nech sa páči https://www.bioharmonia.sk/rezervacia.phtml?id3... , za mňa vyhodené peniaze, ale jednalo sa o dieťa, takže tiež som skúšala všetko. Nič nové mi nepovedal.

gemerka17
8. mar 2025

@dankaradko ak ti liečba nezaberá u jedného lekára, treba ísť k druhému. Ak ti niečo je, treba za seba bojovať. Prvé treba mať urobené všetky dostupné vyšetrenia - čiže podľa charakteru odbery, MR, CT atď. Nie len základné veci. A následne hľadať lekára - kapacitu v odbore. A až tam sa choď poradiť. Nie tieto pofiderne veci.

eleanor2510
9. mar 2025

@dankaradko citala som clanok dvoch vedcov, slovenskych alebo ceskych, teraz neviem naisto. Na biorezonanciu pripojili tusim slivkovy kompot alebo podobnu potravinu. Do programu zadali parametre normalne ako od cloveka, vyska, vaha, vek, základné udaje... Program im normalne tento kompot vyhodnotil, akoby to bol clovek, urcil diagnozu. Potom udaje pomenili na ine a takto to urobili viackrat, stale bol pripojeny ten kompot. A vysledky sa menili podla udajov, ktore tam zadali. Takze ak sa chces nechat diagnostikovať pristrojom, ktory nerozozna, ci je na elektrodu pripojeny kompot alebo clovek, tak smelo do toho, su to tvoje peniaze a tvoje zdravie

dankaradko
autor
9. mar 2025

Dievcata dakujem pekne za nazory

taktotedanie
10. mar 2025

@dankaradko to snad nemyslis vazne ze na toto si ochotna davat peniaze a svoj cas?!
Na diagnostiku? Coho prosim ta? Toto sarlatanstvo ti nic nezdiagnostikuje to sa radsej postav na ulicu a pytaj sa ludi co by ti mohlo byt - to mas aspon zadarmo a vysledok rovnaky!

danielahamar
10. mar 2025

@taktotedanie osobne neverím, že ako doktorka ste nikdy nič nespravili, čo by nepatrilo do medicíny. Ak nie, tak ste ešte nebola donútená riešiť niečo a hľadať nádej v lepšieho.🙂 Pre svojich najbližších všetko, aj keď to stojí nemalé peniaze, nádej je to posledné, čo niektorí ľudia majú, tak prečo im ju brať.

viestta
10. mar 2025

@danielahamar vies co je na tych biorezonancnych nevedeckych sarlatanoch najvacsia tragedia? To, ze zneuzivaju tu nadej zufalych. Vytiahnu z nich bez vycitiek svedomia peniaze, nic to tym zufalym ludom neda, nic nediagnostikuje, nic ich nevylieci. Podla mna je to prinajmensom zneuzitie dovery. Ano, zneuzitie dovery zufaleho cloveka, aj ked by som mala aj vystiznejsie vyrazy, ktore by som mohla pouzit.

danielahamar
10. mar 2025

@viestta ja to viem, poznám ľudí, kt. tam boli xy krát, lebo im dali tu nádej. A musím podotknúť, že dcéra pani je doktorka. Nevyliečiteľna choroba, brutál postup, nie rakovina.Osobne som im povedala, že za mňa len vyťahujú peniaze z vačku a nepovedia nič nové, čo človek už nevie. Ale ako hovorím, nádej. A zas poznám aj ľudí, kt. tam chodia pri každej chorobe. Ja som bola len raz a stačilo mi, ale neskusis, nevieš.

viestta
10. mar 2025

@danielahamar ludia uveria aj vestici. Ja nepojdem ani k vestici ani k sarlatanovi, ani nekupim podlozku pod matrac so sestpolovym magnerom, ktory mi zaruci vyliecenie zo vsetkeho. Nepotrebujem skusat, staci co som si o tom precitala. Nenaletim na kazdu hlupost.

danielahamar
10. mar 2025

@viestta vec názoru, preto ho nikomu netreba brať.

viestta
10. mar 2025

@danielahamar ale upozornit ho na to, ze len vyhodi peniaze za nic je asi ludske a aj moralne. Ci?

danielahamar
10. mar 2025

@viestta upozorniť môže hocikto, na hocičo. Aj tak si nakoniec ten človek spraví, to, čo chce a nebudem ho zato odsudzovať. Ako píšem, ten prípad ja, peniaze sú, známosti sú, titul pred menom, za menom a predsa si vybrali túto cestu, lebo bohužiaľ iná už nie je.

taktotedanie
10. mar 2025

@danielahamar biorezonancia? Mam v ludoch zivit nadej tak ze pridu o stovky eur a bez vysledku? Nadej lieci? Nadej treba hladat inde nie v sarlatanoch a nevedomosti
A uprimne od vas ma taketo komentare co tu pisete velmi prekvapili

danielahamar
10. mar 2025

@taktotedanie možno prekvapili, tiež ma všeličo prekvapuje, ale to je život. Skúsila som to, viem povedať a zhodnotiť, že už by som nešla. Hľadala som pomoc, lebo doktori si ho len pohadzajú. A áno nádej. A o niekoľko 100eur prídu aj pri doktoroch, bohužiaľ. Tak ako som už aj ja prišla. Tu je debata o biorezonancii, tak som radu a skúsenosť poskytla. A či lieči nádej? Tak isto ako placebo lieči🙂, lieči aj nádej. Ja doprajem každému, ak sa mu len trošku uľaví a hlavne má nato, nech ide vyskúša. Ale musí vyskúšať sám a až potom uverí, či neuverí.

taktotedanie
10. mar 2025

@danielahamar uprimne zasnem nad vasimi komentarmi
Na takychto ludoch zarabaju tito sarlatani
Je mi to luto pretoze nadej treba hladat naozaj inde nie v tomto

danielahamar
10. mar 2025

@taktotedanie bodaj by sme všetci mali šťastie na dobrých doktorov, kt. chcú ľuďom len a len pomôcť.

taktotedanie
10. mar 2025

@danielahamar tu moja “diskusia” konci

viestta
10. mar 2025

@danielahamar ano, sarlatani chcu iba a len pomoct, z dobrej vole, a doktori uskodit. Fakt toto uz je nad moje chapanie.

Strana
z2