icon

Zubár v Bratislave, ktorý robí strojček na zuby

daniela1978
28. mar 2016

Ahojte, syn potrebuje strojček na zuby a tak hľadáme dobrého zubára v Bratislave alebo okolí (Pezinok), a samozrejme aj cenovo prístupného. Ak máte s nejakým skúsenosti, sem s nimi. Ďakujem 🙂

Strana
z3
michaelaaa37
3. aug 2016

Dobry den prosin poradili by ste mi nejakeho dobreho zubara co robi fixne strojceky? a neviete ake byvaju ceny?

bronkami
3. aug 2016

@michaelaaa37 pozri prvu stranu diskusie tam som uz odpisovala inej diskutujucej

1adelaid
3. máj 2017

Baby, predávam 1.500 eurový kupon na liečbu neviditeľným strojčekom Invisalign u dr. Thurza v BA platný do konca mája. Ak má niekto záujem, tak za 500 e predám.

kondaska1
3. máj 2017

@1adelaid tak to je perfektna cena za liečbu u neho, dajte to na fb a utrhnu Vam ruky 😉

sandrasstini
3. máj 2017

@bronkami koko ta to pls vyslo?

bronkami
4. máj 2017

@sandrasstini všetko od odtlačkov cez nalepenie hore aj dole kontroly a následne sňatie vyjde určite dokopy cca 2tis. Najväčšia položka je nalepnie strojčeka. Kontroly okolo 20-30e každých 5-6 týždňov. Ja určite odporúčam kovový strojček. Horný som mala priesvitný každú chvíľu sa mi odlamovali zámky. Na kovovom dolnom sa mi odlomil 1x jeden a zuby sa mi aj rýchlejšie narovnali.

sandrasstini
4. máj 2017

@bronkami a kam si chodila pls? A nosila si ho kolko?

kondaska1
4. máj 2017

@1adelaid ahaaa uz chapem, predavas kupon, ktorý si dostala zdarma...no sikovne

bronkami
5. máj 2017

@sandrasstini mudr. Hlavenkova. Horný som mala cca1,5roka spodný cca 13mesiacov.

livia18
24. aug 2017

@elief prosim ťa mohla by si mi napisať či si z blavy?ak ano, ako sa vola vaš zubar?a či berie novych pacientov.ďakujem pekne!!!

elief
24. aug 2017

@livia18 nie, nie som z Ba...

kubko01
6. mar 2018

@elief Ahoj a akemu chodite?vdaka za info Ada

elief
6. mar 2018

@kubko01 už syn dochodil, chodil k doktorke Bilikovej, v TO

kubko01
7. mar 2018

@elief Dakujem za info😉

rainee
12. feb 2021

Ja akurát pozerám ceny strojčekov v Ba, ide ma prekotit že 2-3tis.€ to snáď nie. Dcéra možno bude musieť nosiť strojček, ale chcela priesvitný resp. co sa dava na zuby zozadu, to sú iné palky🤦‍♀️ Asi to už nechám na ňu keď začne zarábať 😂

veronica1
23. apr 2021

@rainee Chcem sa spýtať ako ste dopadli s tým strojčekom, či ste niečo vybrali. Ja práve teraz hľadám tiež pre dcéru, a ten fixný nás má stáť 2900€. Tak neviem či Vy ste niekde zohnali lacnejšie, prípadne nejaké odporučenie na nejakého lekára by mi veľmi pomohlo.

rainee
25. apr 2021

@veronica1 nedávala som jej to ešte robiť, nemá zuby až také krive a 3000e na to ani nemám.

Strana
z3