Zubár v Bratislave, ktorý robí strojček na zuby
Ahojte, syn potrebuje strojček na zuby a tak hľadáme dobrého zubára v Bratislave alebo okolí (Pezinok), a samozrejme aj cenovo prístupného. Ak máte s nejakým skúsenosti, sem s nimi. Ďakujem 🙂
@michaelaaa37 pozri prvu stranu diskusie tam som uz odpisovala inej diskutujucej
Baby, predávam 1.500 eurový kupon na liečbu neviditeľným strojčekom Invisalign u dr. Thurza v BA platný do konca mája. Ak má niekto záujem, tak za 500 e predám.
@bronkami koko ta to pls vyslo?
@sandrasstini všetko od odtlačkov cez nalepenie hore aj dole kontroly a následne sňatie vyjde určite dokopy cca 2tis. Najväčšia položka je nalepnie strojčeka. Kontroly okolo 20-30e každých 5-6 týždňov. Ja určite odporúčam kovový strojček. Horný som mala priesvitný každú chvíľu sa mi odlamovali zámky. Na kovovom dolnom sa mi odlomil 1x jeden a zuby sa mi aj rýchlejšie narovnali.
@bronkami a kam si chodila pls? A nosila si ho kolko?
@sandrasstini mudr. Hlavenkova. Horný som mala cca1,5roka spodný cca 13mesiacov.
Ja akurát pozerám ceny strojčekov v Ba, ide ma prekotit že 2-3tis.€ to snáď nie. Dcéra možno bude musieť nosiť strojček, ale chcela priesvitný resp. co sa dava na zuby zozadu, to sú iné palky🤦♀️ Asi to už nechám na ňu keď začne zarábať 😂

Dobry den prosin poradili by ste mi nejakeho dobreho zubara co robi fixne strojceky? a neviete ake byvaju ceny?