icon

Ako nájsť prácu po roku na úrade práce?

Dnes o 10:28

Kto bol dlhšie ako rok na URade prace?
podarilo sa Vam najst potom pracu?

anonym_562380
Dnes o 10:55

A co si robila cely ten rok, to az teraz si zacinas hladat pracu

crazy_cat_lady
Dnes o 10:59

A pocas toho roka si si ziadnu pracu nehladala?

anonym_a14a90
Dnes o 11:04

No musis hladat v inom meste,nepomoze ti zakladat stale temy.Budes musiet ist a hladat inde,kde je viac prace a cim skor nastupis.Je vela zien,co jazdia kazdy den aj 50km do prace a 50km z prace.Tak hladaj,posielaj ziadosti ale hlavne sa rozhyb.

anonym_93bdc0
Dnes o 11:42

A to ti z uradu nevolaju ohladom prace? Treba zdvihnut zadok a hladat sama fyzicky, ale aj pomocou internetu tak šup

anonym_ec2abf
Dnes o 12:01
@anonym_93bdc0

A to ti z uradu nevolaju ohladom prace? Treba zdvihnut zadok a hladat sama fyzicky, ale aj pomocou internetu tak šup

@anonym_93bdc0 a ty si myslis, ze urad prace ti bude vyvolavat 5x za mesiac, ze tam a tam je praca, chod? Ja som bola 5 mesiacov na UP a za ten cas ma poslala na jedno vyberko, ktore bolo takym stylom, dobry den, mate zaujem o tuto pracu? Ano? V maji sa vam ozveme s druhym kolom. Dovi dopo🤦🤦🤦 Takze sanca nula nula nic. Nastastie som si robotu nasla, ale nie vdaka nim.

autor
Dnes o 12:48
@anonym_562380

@anonym_562380 hladala pracu pani mudra

autor
Dnes o 12:48
@anonym_93bdc0

@anonym_93bdc0 mam psychiatricke diagnozy, urad prace ma posiela si riesit ID

autor
Dnes o 12:49
@anonym_562380

@anonym_562380 hladala ale neslo to hlatko

barborab1411
Dnes o 13:37
@anonym_autor

@anonym_93bdc0 mam psychiatricke diagnozy, urad prace ma posiela si riesit ID

@anonym_autor toto je tá istá autorka čo am 17 rokov praxe ?prečo si teda nejdeš vybaviť ID?

anonym_562380
Dnes o 15:12
@anonym_autor

@anonym_562380 hladala pracu pani mudra

@anonym_autor ano som mudra a aj pracu mam 😎

anonym_07a052
Dnes o 16:37

mozem sa prosim spytat? za ten rok co si bola na urad prace, tak okrem kontrol kde mas preukazovat ze si hladas pracu inzeratmi na profesii/peciatkami tak ta poslali niekam napr na pohovor alebo tak? a ked ano tak po kolko mesiacoch evidencie

memma
Dnes o 17:10
@anonym_07a052

mozem sa prosim spytat? za ten rok co si bola na urad prace, tak okrem kontrol kde mas preukazovat ze si hladas pracu inzeratmi na profesii/peciatkami tak ta poslali niekam napr na pohovor alebo tak? a ked ano tak po kolko mesiacoch evidencie

@anonym_07a052
Ja som tiež rok na UP a zatiaľ ma nikde neposlali. Chodím sa hlásiť každé 2 mesiace. Sesternica je tiež 8 mesiacov a tiež ju nikde neposlali. Ona sa chodí hlásiť každé 3 mesiace. Ja som východ ona BA

mm2121
Dnes o 18:16
@memma

@anonym_07a052
Ja som tiež rok na UP a zatiaľ ma nikde neposlali. Chodím sa hlásiť každé 2 mesiace. Sesternica je tiež 8 mesiacov a tiež ju nikde neposlali. Ona sa chodí hlásiť každé 3 mesiace. Ja som východ ona BA

@memma dakujem pekne

autor
Dnes o 19:15
@anonym_07a052

@anonym_07a052 mna neposlali, vzhladom na zdravotny stav nemam odporucane robit 8 hodin, ale len skratene a tych ponuk nie je vela.