Ako nájsť prácu po roku na úrade práce?
Kto bol dlhšie ako rok na URade prace?
podarilo sa Vam najst potom pracu?
No musis hladat v inom meste,nepomoze ti zakladat stale temy.Budes musiet ist a hladat inde,kde je viac prace a cim skor nastupis.Je vela zien,co jazdia kazdy den aj 50km do prace a 50km z prace.Tak hladaj,posielaj ziadosti ale hlavne sa rozhyb.
A to ti z uradu nevolaju ohladom prace? Treba zdvihnut zadok a hladat sama fyzicky, ale aj pomocou internetu tak šup
A to ti z uradu nevolaju ohladom prace? Treba zdvihnut zadok a hladat sama fyzicky, ale aj pomocou internetu tak šup
@anonym_93bdc0 a ty si myslis, ze urad prace ti bude vyvolavat 5x za mesiac, ze tam a tam je praca, chod? Ja som bola 5 mesiacov na UP a za ten cas ma poslala na jedno vyberko, ktore bolo takym stylom, dobry den, mate zaujem o tuto pracu? Ano? V maji sa vam ozveme s druhym kolom. Dovi dopo🤦🤦🤦 Takze sanca nula nula nic. Nastastie som si robotu nasla, ale nie vdaka nim.
A co si robila cely ten rok, to az teraz si zacinas hladat pracu
@anonym_562380 hladala pracu pani mudra
@anonym_93bdc0 mam psychiatricke diagnozy, urad prace ma posiela si riesit ID
@anonym_562380 hladala ale neslo to hlatko
@anonym_93bdc0 mam psychiatricke diagnozy, urad prace ma posiela si riesit ID
@anonym_autor toto je tá istá autorka čo am 17 rokov praxe ?prečo si teda nejdeš vybaviť ID?
@anonym_562380 hladala pracu pani mudra
@anonym_autor ano som mudra a aj pracu mam 😎
mozem sa prosim spytat? za ten rok co si bola na urad prace, tak okrem kontrol kde mas preukazovat ze si hladas pracu inzeratmi na profesii/peciatkami tak ta poslali niekam napr na pohovor alebo tak? a ked ano tak po kolko mesiacoch evidencie
mozem sa prosim spytat? za ten rok co si bola na urad prace, tak okrem kontrol kde mas preukazovat ze si hladas pracu inzeratmi na profesii/peciatkami tak ta poslali niekam napr na pohovor alebo tak? a ked ano tak po kolko mesiacoch evidencie
@anonym_07a052
Ja som tiež rok na UP a zatiaľ ma nikde neposlali. Chodím sa hlásiť každé 2 mesiace. Sesternica je tiež 8 mesiacov a tiež ju nikde neposlali. Ona sa chodí hlásiť každé 3 mesiace. Ja som východ ona BA
@anonym_07a052 mna neposlali, vzhladom na zdravotny stav nemam odporucane robit 8 hodin, ale len skratene a tych ponuk nie je vela.