Hľadám overenú prácu na doma?
Ahojte, prosím, ak niekto máte overenú prácu na doma, niečo také, ako skladanie pier a podobne . Na nete je toho veľa, no bohužiaľ, aj veľa podvodov. Viete mi niečo prosím poradiť?
vyroba biodieselu. Z okolitych restik si dohodnes dodavku oleja stareho, prefiltrujes to, zohrejes to na 70 stupnov, pridas hydroxid sodny a zbieras z vrchu diesel ktory iba znova prefiltrujes a mozes predavat
@vladka50 máš drahé mzdové náklady, neoplatí sa platiť tebe za skladanie pier a dovážať/odvážať tovar od teba
Neni dna...
vyroba biodieselu. Z okolitych restik si dohodnes dodavku oleja stareho, prefiltrujes to, zohrejes to na 70 stupnov, pridas hydroxid sodny a zbieras z vrchu diesel ktory iba znova prefiltrujes a mozes predavat
@martinmmartin
Par krat vybuchnes ale mas "overenu" pracu
@vladka50 To už pred 20 rokmi ľudia vedeli, že práce typu skladanie pier a pod. sú podvod a iba vylákali od ľudí zálohu na materiál.
@martinmmartin
Par krat vybuchnes ale mas "overenu" pracu
@anonym_ffb643 diesel nevybuchuje. Aj zapalku ked do nafty hodis tak zhasne. Diesel je lahky olej
Neni dna...
@anonym_811adf vravis o sebe? Ci ti to spravilo dobre si kopnut do cudzej zeny?
@anonym_811adf vravis o sebe? Ci ti to spravilo dobre si kopnut do cudzej zeny?
@anonym_8871radsej naivnu tvrdo uzemnit, nez sa ma stat obetou podvodu.
@anonym_8871radsej naivnu tvrdo uzemnit, nez sa ma stat obetou podvodu.
@patrike nedalo sa jej to vysvetlit empaticky?
@patrike nedalo sa jej to vysvetlit empaticky?
@anonym_8871a0 Ja som nikomu nic nevysvetlovala. Len som konstatovala, ze tato tema je tu stale. Urcite nebudem vysvetlovat nic nikomu, kto si mysli, ze v EU v roku 2026 bude zarabat skladanim pier😏 to uz som vzdala. Takito na to aj tak nemaju mentalnu kapacitu.
@anonym_8871a0 Ja som nikomu nic nevysvetlovala. Len som konstatovala, ze tato tema je tu stale. Urcite nebudem vysvetlovat nic nikomu, kto si mysli, ze v EU v roku 2026 bude zarabat skladanim pier😏 to uz som vzdala. Takito na to aj tak nemaju mentalnu kapacitu.
@anonym_811adf v poriadku. Nedalo sa to napisat inak? Ked si mala potrebu komentovat...
@anonym_811adf ale no, toto sme tu dlho nemali 😂
@a0 No dobre, tak neni tyzdna🤣
No práca na doma existuje. Ja takú mám popri rodičaku. Je to presne také to skladanie, lepenie a podobne. Robím to na dohodu, robí to aj moja švagriná. U nás v meste sú 2 firmy, ktoré takúto prácu dávajú. Ja si napríklad v pondelok idem zobrať, do ďalšieho pondelka mi povie koľko čoho. Teraz napríklad lepime vzorkovníky farieb. Ja som v jednej firme, švagriná v druhej, tá teraz skladá manuály pre Ikeu. Niečo je lepšie platené niečo horšie. Čím viac roboty je s niečím, tým to je samozrejme lepšie zaplatené. Dá sa na tom zarobiť podľa šikovnosti. Mala som aj 50 eur za mesiac, aj 100, najviac som mala 300, ale ja to fakt robím len keď mám čas a len doma. Môjho muža kolegu manželka tam je normálne zamestnaná, berie si aj domov, ale chodí robiť aj tam k nim normálne na 8 hodín, lebo veľké veci, ako rôzne stojany, alebo drahé veci (minule skladali niečo pre Swarovski) domov pochopiteľne nedávajú, tak ona máva aj cez 1500 mesačne. Ale cez internet to nenájdeš určite. Ono je to skôr po známosti. Ja som sa tam dostala cez tú spomínanú ženu mužovho kolegu.

@vladka50 poradím a dobre si tú radu zapamätaj - nič také neexistuje.
Seriózna práca na doma existuje, ale to musíš aj niečo vedieť, napr. účtovníctvo, cudzí jazyk na takej úrovni aby si ho mohla učiť alebo robiť preklady, IT sféra a podobne.
Ale nie, nikto ti nebude platiť za skladanie pier, tie už poskladali deti v číne.