icon

Je ponuka pohovoru v kancelárii NN podvod?

6. máj 2026

Posielala som si veľa žiadosti cez Profesiu.sk a dnes mi jedna pani volala ohľadom pohovoru na zajtrajšok. Predstavila sa s menom Tokošová NN FS a povedala mi, že sa jej kancelária nachádza v Skalici na Námestie Slobody 16 oproti kostola sv. Michaela. Neviem o akú prácu sa jedná, pretože som sa jej to nepýtala, lebo sa bojím, že keď sa spýtam, tak stratím možnosť o pohovor, keďže som zúfalá o prácu. Pani povedala, že reagovali na môj životopis, ktorý som im posielala cez Profesiu.sk, ale nepamätám si presne, kde som presne posielala životopis na Profesii.

Ide toto o podvod? Nechcem naletieť na nejaký podvod, preto sa pýtam.

motylik2559
6. máj 2026

@anonym_autor To vyzera ako poistovna NN FS - ako financne sluzby. Cize pravdepodobne jej budes asistovat alebo budes tiez uzatvarat poistky. Takto nejako alebo velmi podobne by som to videla.

anonym_d3fc38
6. máj 2026

@anonym_autor Podvod to nebude, NN stále hľadá spolupracovníkov poradcov, potrebuješ mať živnosť

anonym_73a46f
6. máj 2026

@anonym_autor ty si vážne nepamätáš kam sa hlásiš? Tak to si kandidát roka
Otvor mail a pozri si kam si poslala CV a nájdeš aj túto.

A aký podvod akože by to mal byť?

anonym_64e871
6. máj 2026

:DD isť na pohovor na prácu o ktorej nevieš nič a ešte sa ani nespýtaš, to je fakt sila

marsmykkok
6. máj 2026
@anonym_73a46f

@anonym_73a46f Nerýp do nej zbytočne, tieto ponuky na finančných poradcov sú často zaobalené klamstvami, teda dajú ponuku napríklad administratívny pracovník a zamestnávateľ Eva Nováková a zrazu je z toho finančné poradenstvo a zamestnávateľ nejaká poisťovňa, teda kľudne mohla reagovať na nejakú administratívu pre niekoho pod jeho menom a zrazu jej volajú s týmto a je zmätená teraz...

sszuzu8
6. máj 2026
@anonym_73a46f

@anonym_73a46f mne sa dodnes ozývajú na životopisy spred 4 rokov. Či je to stále aktuálne. Takže kľudne sa mohla hlásiť veľmi dávno a ozvali sa teraz

anonym_1238f5
6. máj 2026
@anonym_73a46f

@anonym_73a46f ja som minulý rok iba zverejnila svoj životopis na Profesii, nereagovala som na žiadnu ponuku a ozvali sa mi s ponukami...
A viem, že nie som jediná.

anonym_73a46f
6. máj 2026
@anonym_1238f5

@anonym_73a46f ja som minulý rok iba zverejnila svoj životopis na Profesii, nereagovala som na žiadnu ponuku a ozvali sa mi s ponukami...
A viem, že nie som jediná.

@marsmykkok 😂😂 hej , hej... Som si tu ponuku našla predtym komentárom a je to jasne uvedené

@sszuzu8 na profesio sa nedostaneš k CV spred 4 rokov. Ak ti z takej ponuky volali tak porušujú zákon 😉

@anonym_1238f5 autorka dosť jasne píše, že sa jej ozvali lebo ona im poslala CV a nie, že má zverejnený na profesii. Nemiesaj hrušky s jablkami 😉

mimirka32
6. máj 2026

@anonym_autor na profesii si vies pozriet poziciu, na ktoru si reagovala. Prislo ti asi aj mailom potvrdenie z profesie o poslani ziadosti. Tak si ten mail najdi a tam budes mat link na danu poziciu

zuzacka16
7. máj 2026

zbytočná strata času tieto poisťovacie spoločnosti len naháňajú ľudí, ponúkajú akože prácu v kancli a pritom ide o to, aby si ľudí naháňala uzatvárať životné poistenie a podobne..neboj sa nabudúce opýtať o čo ide, ja som kedysi potom už veľmi rýchlo vedela filtrovať takéto veci..teda ak sa uchádzaš o prácu "poisťováka" tak som nič nenapísala 😉