Nátlak na vstup do spoločnosti Plus+
Zdravím, zakladám diskusiu pretože som z toho sklamaný, zmätený. Nemám sa ani komu ohľadom tejto veci vyrozprávať tak dúfam že ma pochopíte. Mám 21 rokov, pracujem v zahraničí, s prácou som veľmi spokojný aj mi takýto život vyhovuje a s platom som spokojný, voľného času mám tiež dosť. No problém nastal keď ma pred pár týždňami zavolal kamarát vonku vraj má premna niečo čo by sa mi veľmi páčilo, že si mám nájsť čas žeby som sa s ním stretol. Keď som prišiel domov tak strašne to stretnutie súrilo, stále vyvolával tak som šiel vonku. Ak som si sadol do auta tak povedal že má zoznámi vraj s jeho kamarátom. Priviedol má do spoločnosti Plus+, no nepáčilo sa mi jak má stále presviedčali že sa mám do tej spoločnosti pridať a tak, vraveli že mám ísť iba na 1 prednášku, tak som šiel, ešte som zaplatil 67€ ako vstupný poplatok. Vravel som si veď nevadí, tie peniaze má nezabiju možno sa mi to zapáči. Ta prednáška mi nič nedala keďže všetko čo sa tam preberalo som vedel a bol som tam dokopy 6 hodín. Na poslednej hodine len vraveli že prečo by som sa mal pridať do ich spoločnosti a tak. Ak som povedal že nemám záujem tak po skončení prednášky som šiel ku kamarátovi a vysvetlil som mu že nemám záujem sa pridať do tejto spoločnosti a on zavolal svojmu nadriadenému a išli sme do jeho kancelárii a tam má presviedčali že sa mám pridať že mi to zmení život a tak. Povedal som im že mňa práca baví že sa chcem ďalej tomu venovať a začali vravieť že zbytočne pôjdem do zahraničia že potrebujem zmenu. Momentálne som prišiel domov a kamarát ma stále núti sa stretnúť v utorok s ním a ešte jeho nadriadeným, vraj môžem z toho pekne zarobiť ak privediem ďalších ľudí a tak, kamarát sa mi sám priznal že mňa priviedol a dostal zamna peniaze 😞 v utorok sa chcú stretnúť a ja už nevládzem, čo mám robiť ?
@anonym_9048ed budem to musieť aj ja urobiť, veď mi už strašne lezie na nervy jak má stále do toho núti. Bol možno 2x na prednáške a už chodí v obleku a sa hrá na najväčšieho investora na svete, dokonca keď som tých investorov počúval na prednáškach tak sa smiali bežným ľuďom že pracujú vo firmách. Pritom lepšie pracovať vo firme jak sa hrať na debila v obleku a nútiť ľudí do niečoho čo nechcú
@anonym_autor pozri, ja som už na okraji penzie, takýchto zmrdov poznám na diaľku, zažila som ich veľa krát. Sopliaci čo im ešte mlieko tečie po brade, 20 roční machruju ako sa vyznajú vo svete financií a sú to slovenskí bankári ala Rockefeller, či generálny riaditeľ NBS. myslia si že oblek a kravata im naleje finančníctvo do hláv. Duti a hlúpi sú ako táčky, ani len zarobiť riadnou prácou nevedia ani 1 €. Podvody sú ich život, na úkor iných. Blokuj, pískaj a ži si svoj slušný život
@karmen118 ja mu už mobil nedvihnem, síce som jemný ale tak môžem kľudne na týždeň vypnúť mobil a sa ani nedovola. Potom mu napíšem že som v Nemecku ...
@anonym_autor zablokuj ho a nič mu písať a vysvetľovať nemusíš zase ťa len bude na niečo prehovárať takéhoto človeka v živote nepotrebuješ
@anonym_autor pozri, ja som už na okraji penzie, takýchto zmrdov poznám na diaľku, zažila som ich veľa krát. Sopliaci čo im ešte mlieko tečie po brade, 20 roční machruju ako sa vyznajú vo svete financií a sú to slovenskí bankári ala Rockefeller, či generálny riaditeľ NBS. myslia si že oblek a kravata im naleje finančníctvo do hláv. Duti a hlúpi sú ako táčky, ani len zarobiť riadnou prácou nevedia ani 1 €. Podvody sú ich život, na úkor iných. Blokuj, pískaj a ži si svoj slušný život
@cacianka napísala si to narovinu, pravdivo
@anonym_autor zablokuj ho a nič mu písať a vysvetľovať nemusíš zase ťa len bude na niečo prehovárať takéhoto človeka v živote nepotrebuješ
@sova7 pravda
@anonym_autor verím, že už na žiadne stretnutie nepôjdeš. Kamoša pošli do zadku. Nie je to tvoj kamoš. Je to človek, ktorý chce využiť Tvoje slabé miesta.
@tykat ja práveže s každým rád vychádzam, konfliktom sa vyhýbam, v práci má majú za miláčika a veľa kolegov mi hovorí zlaťuch, smejko. Preto ich neviem poslať len tak do pi keďže to nemám v povahe a ani taký niesom
@anonym_autor za chrbtom ti hovoria určite inak....tomu ver

@anonym_autor takého cloveka neurazis, len sa urazi, lebo si mu nespravil povoli, ale to ta nemusi zaujímať. Proste nie a zablokovat.
@luizina to hej, veď je tak otravný 🤦♂️ normálne som nevládal dneska. Také šoky som už dlho nemal