Odišli ste niekedy z dobre platenej práce aj napriek neistote?
Ahojte, už dlhšie premýšľam nad zmenou práce, ale stále sa neviem odhodlať.
Momentálne mám slušný plat, stabilnú pozíciu a v podstate by som sa nemala na čo sťažovať. Problém je, že ma tá práca už veľmi nenapĺňa a často chodím domov unavená skôr psychicky než fyzicky. Mám však strach odísť. Bojím sa, že v novej práci budem zarábať menej, že si pohorším alebo že budem svoje rozhodnutie ľutovať.
Odišli ste niekedy z dobre platenej práce aj napriek neistote?
Novú prácu si zatiaľ nehľadám, v podstate som vyčerpaná tak, že by som s radosťou využila podporu v nezamestnanosti. Len sa neviem k tomu odhodlať.
neodisla by som.. moj muz takto odisiel.. a uz je rok doma, nikde ho nechcu, alebo ked chcu tak mu ponukaju plat 3500 v hrubom co je pre neho malo.. na jednej strane chapem.. bol generalny riaditel zarabal 7, vie jazyky, ma 3 vysoke skoly.. 20 rokov praxe..ale trh sa meni, nestaci co na to.. pomaly sme z toho vsetci nervozni..
@anonym_f83e6e tvoj muž je bombasticky 😀 radšej necha rodinu rok alebo aj viac bez jeho príjmu lebo si myslí že je pán sveta s 3 vysokými školami, jazykmi a praxou. Je to obdivuhodné, ale ani ja by som tak nerozmýšľala že ostanem dlhodobo nezamestnaná. Tých 3500 aspoň na nejaký čas a popritom by som sa obzerala po pozícii pána sveta 😀
@anonym_autor chápem, aj ja by som sa bála, bojím sa zmien atd, a hlavne keby to bolo dobre platené....
Ja som počula zaujímavý názor s, ktorým sa stotožňujem. Práca sa mení vtedy ak nefungujú 2 z 3 vecí. Plat, kolektív a práca, ktorá človeka napĺňa.🙂
@anonym_f24fc2 Toto prvýkrát počujem.. Ja mám prácu ktorá ma baví aj kolektív je super. Len plat by mohol byť vyšší.

@anonym_autor odišla jedine vtedy ak by som už mala náhradnú robotu, bez druhej nie. A áno odišla ak by ma cela psychicky vyčerpávala a vedela,že všetko utiahnem aj z menej platenej ak by sa taka nasla 🙂