Poslať životopis, aj keď nespĺňam všetky požiadavky?
Ahojte.
Hľadám si prácu a našla som jednu ponuku, ktorá by ma naozaj bavila. Len pri dvoch bodoch z požiadaviek si môžem povedať rovno, že ich nespĺňam. Nie úplne zásadné veci, skôr prax s konkrétnymi úlohami. Je podľa vás škoda sa kvôli tomu vyradiť sama a CV radšej poslať?
Jasne, skús. Nemáš čo stratiť
Poslal by som, ale plus mail kde by som to vysvetlil - hlavne mozno tvoju motivaciu. Ked hirujem ludi, preferujem entuziasmus pred skusenostami. Clovek sa vie veci naucit ked chce.. ale ked ho to nebavi - s tym nic nespravim..
toto je presne rozdiel medzi muzmi a zenami.
muz by ani okom nemrkol a jasnacka ze by poslal. zena sa este musi opytat, naozaj mam poslat, bude to v pohode????
jasnacka, ze posli, preco nad tym rozmyslas? ak su to menej dolezite podmienky.
@anonym_autor veď skús. Mne z tých istých pozícii odpísali raz tak, raz tak😵💫 každopádne zaujimave, že v jednom meste splnam a v druhom nie😂🙈 🤷♀️
Ktoré dve - ak je to prax a znalost jazyka, a maju napisane, ze je to podmienkou, tak neposielaj. Ak je to nejaky PC program alebo CRM system a vzdelanie, tak posli.
Ano posli. Obvykle v inzeratoch je tolko poziadaviek, ze niekedy taky clovek neexistuje a aj ten co tam konci to nevedel. A hlavne ak su to veci ktore sa daju za kratku dobu naucit. Nic zle neurobis ak posles
Ja som raz bola na pohovore, o ktorý som vlastne až tak nestála (vtedy ma tam poslali z úradu práce). Ani som sa nijak zvlášť nepripravovala, nejaké príklady z účtovníctva tam boli, niečo som vedela, niečo nie. Ale ešte ma aj pochválili, že vôbec to nie je zlé. Ak by tam bola iná atmosféra a prístup, a aj plat (takmer minimálka), tak by som to možno aj zvážila, ale strašne čudný pocit som z toho celého mala. Ešte som ich počula, ako ohovárajú iné kandidátky poslané z úradu. Nechali ma tam dosť dlho samú riešiť príklady, na ktoré mi stačilo možno 10 minút a nie pol hodina. Aj keď nakukla, a povedala som, že to mám hotové, aj tak odišla tá majiteľka firmy. Celé čudné.
Ale je pravda, že tiež si často neverím, že ktovie, akí sú ostatní perfektní a čo všetko vedia... a ono to často tak nebýva.
@anonym_autor závisí od podmienok, ktoré nespĺňas.
Pokial jazyk, tak to asi problém bude, pokial nejaký program, tam to dokážeš dohnať nejakým kurzom a je to.
Pokial je to vzdelanie, to dokážeš dohnať praxou (nejaká bezna administrativa) Pokial musíš mat nejaké špecifické skúšky, alebo vzdelanie, je to posielať zbytocne.

Ved posli, pri najhoršom sa ti neozvu