icon

Stratený blok od okuliarov

misulikovie116
1. feb 2026

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť, ak ste kupovali v priebehu decembra/ januára nové okuliare, mohli by ste mi prosím odfotiť bloček?

Kupovala som mamke okuliare, žiaľ bloček neviem nikde nájsť, tým pádom nebudeme mať preplatene okuliare.

Ďakujem za pomoc

osky
•
2. feb 2026

@misulikovie116 skus behnut do optiky ,kde si ich kupila,a poziadaj o kopiu.
Ak vies,kedy si to kupovsla,vedia ti to najst-pri dobrej voli.obzvlast,ak si platila kartou...

anonym_19e7da
•
2. feb 2026

To ktorá poisťovňa prepláca dospelákom okuliare?

anonym_0e224b
•
2. feb 2026
@anonym_19e7da

@anonym_19e7da som v VšZP, kupovala som okuliare a preplatili rám, stál 80€, sklíčka.nie

krasneleto
•
2. feb 2026

@misulikovie116 ahoj mam nie blok, ale fakturu, len tam vidiet moje meno, to ti moc nepomoze, ze?

krasneleto
•
2. feb 2026
@anonym_19e7da

@anonym_19e7da VSZP, ram do 100€, nie skla... a 1x za 2 roky pri dioptrii myslim viac ako +-1

anonym_19e7da
•
2. feb 2026
@krasneleto

@anonym_19e7da VSZP, ram do 100€, nie skla... a 1x za 2 roky pri dioptrii myslim viac ako +-1

@krasneleto diky, som v Unione, ta nepreplaca nic

anonym_0e224b
•
2. feb 2026
@anonym_19e7da

@krasneleto diky, som v Unione, ta nepreplaca nic

@anonym_19e7da sme celá rodina okuliarnata, vždy si dáme preplacať

misulikovie116
autor
•
3. feb 2026
@osky

@misulikovie116 skus behnut do optiky ,kde si ich kupila,a poziadaj o kopiu.
Ak vies,kedy si to kupovsla,vedia ti to najst-pri dobrej voli.obzvlast,ak si platila kartou...

@osky optika, kde som ich kupovala skončila, pani šla do dôchodku, je tam síce druhá optika, ale neviem, či mi s tým dokážu pomôcť. Premýšľam nad tým, či bude dostačujúce potvrdenie platby kartou.

misulikovie116
autor
•
3. feb 2026
@krasneleto

@misulikovie116 ahoj mam nie blok, ale fakturu, len tam vidiet moje meno, to ti moc nepomoze, ze?

@krasneleto ahoj, ďakujem, ale to asi nepomôže