Kde kúpiť lacný stroj na prípravu umelého mlieka?
Ahojte maminky 🥰 nepredáva niekto prístroj na prípravu mlieka?(UM) Niečo podobné ako baby brezza kde si dopredu nasypeme mlieko a dáme vodu len nie tak drahé 🙏🙏🙏
Ľudstvo je stratené 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mimo breezy mas vyber takmer nulovy... a ano je to uplne zbytocny luxus, ktory si kupis, ked proste na to mas... ked nemas, tak sa na to vyprdni a proste nalej termoska a pretrep ako to robi 98% inych ludi...
Na Vinted máš aj lacnejšie použité brezzy a asi si už sama zistila, že nabudúce polož otázku mimo koníka, lebo ťa tu zlynčujú ako lenivú matku (mám cez 2 roky brezzu a milujem ju!! kopec ušetreného času, stresov, keď novorodenec plakal)
Na Vinted máš aj lacnejšie použité brezzy a asi si už sama zistila, že nabudúce polož otázku mimo koníka, lebo ťa tu zlynčujú ako lenivú matku (mám cez 2 roky brezzu a milujem ju!! kopec ušetreného času, stresov, keď novorodenec plakal)
@anonym_3aa6c6 áno, obrovské množstvo ušetrené času, to aj 10 sekúnd pri jednej fľaši... Kým ti brezza pripravila mlieko, to si aj oprala,.aj povysavala, aj neviem čo ešte. Ženy, spamätajte sa. Ste matky, máte ísť deťom príkladom. Tak ich učte, ako maju žiť. Lebo s týmto naozaj vyhynieme. Keď príde väčší výpadok elektriny, sme v háji.
@anonym_3aa6c6 áno, obrovské množstvo ušetrené času, to aj 10 sekúnd pri jednej fľaši... Kým ti brezza pripravila mlieko, to si aj oprala,.aj povysavala, aj neviem čo ešte. Ženy, spamätajte sa. Ste matky, máte ísť deťom príkladom. Tak ich učte, ako maju žiť. Lebo s týmto naozaj vyhynieme. Keď príde väčší výpadok elektriny, sme v háji.
@anonym_42b031
Prečo ti to trhá žily? Na cestách, návštevách som pripravovala mlieko z termosky, neboj sa, ľudstvo nevyhynie, lebo si pár mamičiek kúpi brezzu😅😅 To isté napíšeš ženám, ktoré majú sušičku, rýchlovarnú kanvicu atď? Veď vodu si daj zovrieť na sporák a vešaj prádlo na balkón 😀
@monula3421 kúp si Babymoov - ohrievac vody! nie mlieka. Mlieko máš spravené v správnej teplote asi za 8 sekúnd. Top vec a ak krmis umelým mliekom, za mňa must have. Cestovalo to s nami všade
Radu nemam, ale tie komentare - to je katastrofa. Keby nekojim jednoznacne si to kupim… dufam ze dotycne peru v potoku
@monula3421 kúp si Babymoov - ohrievac vody! nie mlieka. Mlieko máš spravené v správnej teplote asi za 8 sekúnd. Top vec a ak krmis umelým mliekom, za mňa must have. Cestovalo to s nami všade
@anonym_e63804 presne. Nedám dopustiť, moja najlepšia kúpa v materstve. V momente, ako som vedela, že nebudem kojiť, už bol objednaný. A funguje nám už 3.5 roka v kuse, už teraz pri druhom.
A majú ho aj všetky (a to naozaj všetky) nekojacie kamošky.

A to ti na čo treba? Nevieš to s rukami pretrepať ??