Môže mi niekto poslať svoju Clubcard?
tamara2137
1. apr 2026
Ahojte, viete mi prosím niekto poslať clubcard? (tesco karta) Stratila som svoju a potrebujem si rychlo pipnut.
Predošlá
Strana
z2
@anonym_49ec02
@elanor No dievčatá by ste sa čudovali ako sa dá zneužiť CC. Napríklad niekto niečo v Tesco ukradne a pri platbe používa tvoju CC! Za kým prídu policajti? Za majiteľom CC, ktorého si stotoznia v Tescu podľa čísla CC! Bežná prax...
@anonym_49ec02 keď človek kradne tak predsa za tovar neplatí
Fakt máte niektoré logiku 🤣
Predošlá
Strana
z2

@unbeholfen tak asi v rôznych predajniach majú rôzne prístupy k povinnostiam.Ja som robila vo veľkom krajskom tescu aj v menšom a mali sme to prísne zakázané
@rozculena jaaaaj dig kukaj ten kukaj ten rozdiel medzi tescami: V stredne velkom tescu som si furt kupoval čingovskú salámu v tesco balení. Nejakú dobu som žil v inej dedine a tam v malom tescu to. nikdy nemávali ale ja som na to mal kupóny lebo ten vernostný program sleduje čo nakupujem a na tie veci mi dáva kupóny. Dig a bolo mi to nanič, lebo v jednom tescu majú, v druhom nie, aj keď je to jedna firma. Ale napríklad v McDonalds je to tak že či idem v Košiciach alebo Bratislave majú tie isté veci. Pri tescu keď sa človek presťahuje tak už nemá záruku že jeho obľúbený tovar bude dostupný aj v tescu v druhom meste.