Preplatí poisťovňa benefit na okuliare, keď mi chýba gynekologická prehliadka?
Ahojte, podala som si ziadost o preplatenie 100 eur na okuliare, vsetky preventivky mam absolvovane okrem gynekologa, neuvedomila som si, ze som bola naposledy v januari 2025, medzitym som menila gynekologicku, bola som aj na vysetreni, ale nebola to preventivna prehliadka, cize poistovna bude cakat kym absolvujem preventivku u gynekologa a az tak preplatia sumu? Dakujem
@anonym_autor myslím, že do troch mesiacov to treba absolvovať a potom vyplatia
Na čakanie poisťovne sa radšej nespoliehaj, žiadosť môžu zamietnuť, ale dá sa podať aj opakovane, len pozor na termín, aby si to stihla do dvoch mesiacov od kúpy okuliarov.
Na čakanie poisťovne sa radšej nespoliehaj, žiadosť môžu zamietnuť, ale dá sa podať aj opakovane, len pozor na termín, aby si to stihla do dvoch mesiacov od kúpy okuliarov.
@cutespider nezamietnu, len upozornia, že chýba prehliadka a že si ju treba dorobiť.
to som netusila, ze ak akakolvek prehliadka chyba, je to problem.
@kahh ano, musia byt vsetky, bola som v tom, ze mam aj gynekologicku, som si neuvedomila, ze rok prebehol a v lete som bola aj u novej gynekologicky, ale len usg mi robila
tak som sa objednala o tyzden na preventivnu u gynekologa
@zuzpar tak s ocami to nic nema, ale tak ked tak maju, pojdem
@anonym_autor skoda ze nechapes, preco to tak je, vidno ake ste niektore pri zemi...jasne, ze preto aby ludi ''donutili chodit na prevencie'' takze to je cely princip aj toho preplacania a samozrejme, aby ziskali poistencov, takze jasny reklamny tah
@anonym_autor skoda ze nechapes, preco to tak je, vidno ake ste niektore pri zemi...jasne, ze preto aby ludi ''donutili chodit na prevencie'' takze to je cely princip aj toho preplacania a samozrejme, aby ziskali poistencov, takze jasny reklamny tah
@anonym_2ad295 ved to viem a prehliadku mi aj tak treba takze je to jedno, som uz u nich takze reklamny tah to na mna nebude, ale zmysel prevencii chapem
@anonym_2ad295 ved to viem a prehliadku mi aj tak treba takze je to jedno, som uz u nich takze reklamny tah to na mna nebude, ale zmysel prevencii chapem
@anonym_autor mne chybala raz jedna, nejak som to uhrala no poistovne samo o sebe dost bojuju o kazdy cent...Mna uz lekar aj odmietol raz poslat dakam, ze co na to povie poistovna, tak potom sa pytam naco si platime potom poistenie a toto su len almuzny co je penazenka zdravia ( ale jasne ze kazde euro potesi)
Neviem ako je to u dospelych.
Moj syn je v dovere a veru musel mat preventivku. Zubara aby preplatili.
Neviem ako je to u dospelych.
Moj syn je v dovere a veru musel mat preventivku. Zubara aby preplatili.
@anonym_4f9ace urcite su potrebne vsetky tri uz prezistene, na vyplatenie maju cca pol roka
@anonym_autor vszp schvali aj vez toho

Áno, bez preventívnej prehliadky v systéme ti benefit nepreplatia.