icon

Preplatí poisťovňa benefit na okuliare, keď mi chýba gynekologická prehliadka?

Dnes o 05:32

Ahojte, podala som si ziadost o preplatenie 100 eur na okuliare, vsetky preventivky mam absolvovane okrem gynekologa, neuvedomila som si, ze som bola naposledy v januari 2025, medzitym som menila gynekologicku, bola som aj na vysetreni, ale nebola to preventivna prehliadka, cize poistovna bude cakat kym absolvujem preventivku u gynekologa a az tak preplatia sumu? Dakujem

anonym_70844f
•
Dnes o 05:35

Áno, bez preventívnej prehliadky v systéme ti benefit nepreplatia.

anonym_e95f95
•
Dnes o 06:03

@anonym_autor myslím, že do troch mesiacov to treba absolvovať a potom vyplatia

cutespider
•
Dnes o 06:12

Na čakanie poisťovne sa radšej nespoliehaj, žiadosť môžu zamietnuť, ale dá sa podať aj opakovane, len pozor na termín, aby si to stihla do dvoch mesiacov od kúpy okuliarov.

anonym_e95f95
•
Dnes o 06:15
@cutespider

Na čakanie poisťovne sa radšej nespoliehaj, žiadosť môžu zamietnuť, ale dá sa podať aj opakovane, len pozor na termín, aby si to stihla do dvoch mesiacov od kúpy okuliarov.

@cutespider nezamietnu, len upozornia, že chýba prehliadka a že si ju treba dorobiť.

kahh
•
Dnes o 06:47

to som netusila, ze ak akakolvek prehliadka chyba, je to problem.

anos18
•
Dnes o 07:03
@kahh

@kahh musíš mať všetky preventívky

zuzpar
•
Dnes o 08:09

@kahh No jasne, to musis mat. Aj ked to takto spolu nijak nesuvisi v podstate.

autor
•
Dnes o 08:10
@kahh

@kahh ano, musia byt vsetky, bola som v tom, ze mam aj gynekologicku, som si neuvedomila, ze rok prebehol a v lete som bola aj u novej gynekologicky, ale len usg mi robila

tak som sa objednala o tyzden na preventivnu u gynekologa

autor
•
Dnes o 08:11
@zuzpar

@kahh No jasne, to musis mat. Aj ked to takto spolu nijak nesuvisi v podstate.

@zuzpar tak s ocami to nic nema, ale tak ked tak maju, pojdem

zuzpar
•
Dnes o 08:13

@anonym_autor Ved hovorim, ze je potrebne vsetko 🙂

anonym_2ad295
•
Dnes o 08:34
@anonym_autor

@zuzpar tak s ocami to nic nema, ale tak ked tak maju, pojdem

@anonym_autor skoda ze nechapes, preco to tak je, vidno ake ste niektore pri zemi...jasne, ze preto aby ludi ''donutili chodit na prevencie'' takze to je cely princip aj toho preplacania a samozrejme, aby ziskali poistencov, takze jasny reklamny tah

autor
•
Dnes o 08:54
@anonym_2ad295

@anonym_autor skoda ze nechapes, preco to tak je, vidno ake ste niektore pri zemi...jasne, ze preto aby ludi ''donutili chodit na prevencie'' takze to je cely princip aj toho preplacania a samozrejme, aby ziskali poistencov, takze jasny reklamny tah

@anonym_2ad295 ved to viem a prehliadku mi aj tak treba takze je to jedno, som uz u nich takze reklamny tah to na mna nebude, ale zmysel prevencii chapem

anonym_2ad295
•
Dnes o 08:55
@anonym_autor

@anonym_2ad295 ved to viem a prehliadku mi aj tak treba takze je to jedno, som uz u nich takze reklamny tah to na mna nebude, ale zmysel prevencii chapem

@anonym_autor mne chybala raz jedna, nejak som to uhrala no poistovne samo o sebe dost bojuju o kazdy cent...Mna uz lekar aj odmietol raz poslat dakam, ze co na to povie poistovna, tak potom sa pytam naco si platime potom poistenie a toto su len almuzny co je penazenka zdravia ( ale jasne ze kazde euro potesi)

anonym_4f9ace
•
Dnes o 11:53

Neviem ako je to u dospelych.
Moj syn je v dovere a veru musel mat preventivku. Zubara aby preplatili.

autor
•
Dnes o 21:03
@anonym_4f9ace

Neviem ako je to u dospelych.
Moj syn je v dovere a veru musel mat preventivku. Zubara aby preplatili.

@anonym_4f9ace urcite su potrebne vsetky tri uz prezistene, na vyplatenie maju cca pol roka

anonym_426b27
•
Dnes o 21:15

@anonym_autor vszp schvali aj vez toho