Hľadáme maminky z Holandska na pokec
Ahojky, je tu nejaka mamicka z Holandska? 😵
Niekto z Rotterdamu? Potrebujem vedieť niečo o centre. Kde je dobrá reštaurácia,bar a pod.
Dobrý deň viete mi poradiť či sú v Holandsku komunitne školy alebo ak to tam je...chceli by sme sa prestahovat tam ale nevieme ako to je zo školami synovia tu na SK navštevujú jeden 7 ročník druhý 4 ročník a 3 ma 4roky ďakujem za radu
@katka1425 holandska zakladna skola konci akoby slovenskym 6. Rocnikom. Oni sice maju 8 rocnikov ZS, ale zacinaju od tych 4 rokov. Cize v 3. Triede sa ucia pisat a citat. A holandska 8. Trieda je teda slovenska 6. Trieda. Takze slovensky siedmak je tu uz stredoskolak - tzv. Brugklas
Ahojte baby. Najde sa tu, prosim, nahodou nejaka mila dusa, ktora potrebuje nieco poslat zo Slovenska? Ktoru by nieco potesilo alebo chyba jej nieco od nas? Napr. Horalky a pod. :D Mne velmi chyba jedna vec z Kruidvatu v hodnote okolo 10 €, mohli by sme si navzajom pomoct a poslat si veci (cca v tejto hodnote) z/na SK? Kvoli aktualnej situacii sa do NL asi tak skoro nedostanem a denne ma to trapi (este pred marcom 2020 som planovala vylet a furt nic). Dakujem pekne za kazdu odpoved. 🙂 Zelam pekny den. 🌞
@heidi4 ja ti to kludne kúpim a poslem, kruidvat aj postu mam hned kusok a pri sebe
@katarinaksu Dakujem ti krasne, aj ja som to tak mala, vsetko poruke. 😀 Samozrejme ti zaplatim za postovne aj tu vec, ak ti teda nic zo SK netreba, len mi pls posli do spravy cislo uctu a potom i presnu sumu, ja ti tam zatial obsirne opisem vec, ktora mi chyba + foto musim najst, a snad ju tam u vas este budu mat 😀😀😀 A poslala som 💙 😊😊😊 Naozaj dakujem za ochotu.

@fadama podla mna az ked bude mat 18 rokov, normalne cez naturalizaciu. A asi sa bude musiet vzdat slovenskeho obcianstva