Hľadáme maminky z Holandska na pokec
Ahojky, je tu nejaka mamicka z Holandska? 😵
Niekto z Rotterdamu? Potrebujem vedieť niečo o centre. Kde je dobrá reštaurácia,bar a pod.
Dobrý deň viete mi poradiť či sú v Holandsku komunitne školy alebo ak to tam je...chceli by sme sa prestahovat tam ale nevieme ako to je zo školami synovia tu na SK navštevujú jeden 7 ročník druhý 4 ročník a 3 ma 4roky ďakujem za radu
Ďakujem vám veľmi pekne za radu
@katka1425 holandska zakladna skola konci akoby slovenskym 6. Rocnikom. Oni sice maju 8 rocnikov ZS, ale zacinaju od tych 4 rokov. Cize v 3. Triede sa ucia pisat a citat. A holandska 8. Trieda je teda slovenska 6. Trieda. Takze slovensky siedmak je tu uz stredoskolak - tzv. Brugklas
Môžem ešte je tu niejaka mamimnka zo Slovenska a je v Den Haagu
To vieme že je tam ambasáda ale chcela som len radu aká je dobrá škola
Ahojte baby. Najde sa tu, prosim, nahodou nejaka mila dusa, ktora potrebuje nieco poslat zo Slovenska? Ktoru by nieco potesilo alebo chyba jej nieco od nas? Napr. Horalky a pod. :D Mne velmi chyba jedna vec z Kruidvatu v hodnote okolo 10 €, mohli by sme si navzajom pomoct a poslat si veci (cca v tejto hodnote) z/na SK? Kvoli aktualnej situacii sa do NL asi tak skoro nedostanem a denne ma to trapi (este pred marcom 2020 som planovala vylet a furt nic). Dakujem pekne za kazdu odpoved. 🙂 Zelam pekny den. 🌞
@heidi4 ja ti to kludne kúpim a poslem, kruidvat aj postu mam hned kusok a pri sebe
@katarinaksu Dakujem ti krasne, aj ja som to tak mala, vsetko poruke. 😀 Samozrejme ti zaplatim za postovne aj tu vec, ak ti teda nic zo SK netreba, len mi pls posli do spravy cislo uctu a potom i presnu sumu, ja ti tam zatial obsirne opisem vec, ktora mi chyba + foto musim najst, a snad ju tam u vas este budu mat 😀😀😀 A poslala som 💙 😊😊😊 Naozaj dakujem za ochotu.
Ke tu nejaka mamička zo slovenská a býva v Haggu

@fadama podla mna az ked bude mat 18 rokov, normalne cez naturalizaciu. A asi sa bude musiet vzdat slovenskeho obcianstva