icon

Ako zabaviť trojročné dieťa počas jazdy autom?

28. máj 2026

Trojročák v aute, cca 4 hodinky. Aké hry odporúčate? Ide o podvečer 16-20 hod, spať asi skôr nebude

slavkadi
28. máj 2026

@anonym_autor detský volant, pesničky a rozprávky na CD alebo usb, prstové maňušky a divadielko s nimi, nálepky na okno alebo take kreatívne zošity s odlepitelnymi nálepkami, zotieratelne karty na kreslenie s fixkou na zotieranie, a masáž bosích nožičiek 😃, to fungovalo u nás.

anonym_19bdf9
28. máj 2026

@anonym_autor tablet / mobil s filmami, rozpravkami

autor
28. máj 2026
@slavkadi

@anonym_autor detský volant, pesničky a rozprávky na CD alebo usb, prstové maňušky a divadielko s nimi, nálepky na okno alebo take kreatívne zošity s odlepitelnymi nálepkami, zotieratelne karty na kreslenie s fixkou na zotieranie, a masáž bosích nožičiek 😃, to fungovalo u nás.

@slavkadi ďakujem ❤️

autor
28. máj 2026
@anonym_19bdf9

@anonym_19bdf9 toto nechceme

anonym_23d806
28. máj 2026

@anonym_autor no hlavne nič na pozeranie. Mojim deťom bolo z toho zle. A ja tiež nemôžem ani správu prečítať v aute, hneď mi je zle. Skúste pesničky, rozprávať sa, ak vidí von z auta, tak akože hľadať srnky v poli atď, u nás to zaberalo

autor
28. máj 2026
@anonym_23d806

@anonym_autor no hlavne nič na pozeranie. Mojim deťom bolo z toho zle. A ja tiež nemôžem ani správu prečítať v aute, hneď mi je zle. Skúste pesničky, rozprávať sa, ak vidí von z auta, tak akože hľadať srnky v poli atď, u nás to zaberalo

@anonym_23d806 ďakujem ❤️

ika02
28. máj 2026

Ahoj, moje deti som naložila do auta a ani z mesta sme nevyšli a už spali ako drevá. Skús posunúť denný spánok, alebo skôr ráno zobudiť, ak už cez deň nespí.

autor
28. máj 2026
@ika02

Ahoj, moje deti som naložila do auta a ani z mesta sme nevyšli a už spali ako drevá. Skús posunúť denný spánok, alebo skôr ráno zobudiť, ak už cez deň nespí.

@ika02 ráno mi vstáva o siedmej, o siedmej chodí aj spať a poobede od 11 do 13 spí

anonym_b72516
28. máj 2026
@anonym_19bdf9

@anonym_19bdf9 hej lebo inak sa deti zabaviť už ani nedajú, neschopačky

anonym_d5fe59
28. máj 2026

A treba ho zabaviť? Moje deti milujú sledovať premávku, sedia smerom dozadu, majú ale spätne zrkadlí, čiže vidia aj dopredu a obzvlášť pre chalanov je to zaujímavé vidieť kamióny, sanitky, cisterny po cestách... Ak predsa sme išli niekde dlhšie a už ich to nebavilo, tak som čítala obľúbenú rozprávku a hrali sme také blbosti, že "ako pichá ježko" a ďobala som prstom donho na rôznych miestach tela (to name zaužívanu hru, ktorú má rád), alebo "varila mysicka kašičku", alebo "vydržíš 7 hmatov?" aj na tom sme sa nasmiali. A ešte sme zvykli púšťať pesničky (bez obrazovky).

petamich
28. máj 2026

U nas v tom veku pesnicky, Albi kuzelne citanie, taky ten aktivity zosit alebo silent book ci ako to volaju a jedlo 😂

petamich
28. máj 2026
@anonym_b72516

@anonym_19bdf9 hej lebo inak sa deti zabaviť už ani nedajú, neschopačky

@anonym_b72516 je ti teraz lepsie? ked si si rypla a samozrejme anonymne? na co je toto dobre

autor
28. máj 2026

Ďakujem ❤️

anonym_fce837
28. máj 2026

Okrem uz spominaneho sa nam osvedcil box s priehradkami nacpany snackmi. Ovocie, zelenina, slane, sladke. Otvaral si, skumal, dlho sa s tym zabavil.

minesasubu
28. máj 2026

Náš má v aute magneticke nalepky, šnurky na navliekanie , malovanie vodou, take knižky čo sa do nich kreslí fixkou a ptm sa to dá vymazať
dosť dlho ho zabaví albi pero , detský klavir

mariafilip
28. máj 2026

U nas fici radio junior, popripade audio rozpravky. Aj ekd je pravda, ze to bavi skor starsich. Ale vela sa rozpravame a kedze uz vidi von, tak ho to aj viac zaujima.

mauduska
28. máj 2026

Nálepkové knižky a magnetická stavebnica, aj lego duplo. Syn má skoro 2 a zvládame cesty okolo 2-2,5 hodiny v pohode. Sedím pri ňom, aj pesničky spievame, pozeráme z okna, niečo chrúme. A mne sa osvedčilo pred dlhou cestou požičať z knižnice neokukané nové knižky, veľmi rád číta 🙂

titla
Včera o 06:32

Kusok kartonu s dierkami cez ktore prevliekal snurky, taky "tablet" na kreslenie, ktory sa potom zotieral, auticka a ja som mu v aute pustila aj to video, aby sme zvladli dlhe cesty. Cestovanie patrilo k vynimkam, kedy sa rozpravky pustali.

autor
Včera o 18:43

Tak sme to zvládli, prvých 15 minút iba počúval pesničky a potom celú cestu prespal, zobudil sa až 20 minút pred cieľom a to tiež stačili pesničky, takže úplná pohodička. Do budúcna ale kupujeme ten detský volant, keď pôjde do smeru jazdy v aute 😀