icon

Ako zabaviť dieťa počas dlhej jazdy autom?

Včera o 09:41

Ahojte, moje 1a pol rocne dieta nevydrzi v aute ani 15min. No teraz nas caka dlha cesta autom, cc do 3h. A rozmyslam ako dieta v aute zabavit, co vziat a co vase deti v aute zaujima. Vďaka

anonym_bfba47
Včera o 09:47

@anonym_autor choďte vlakom ak sa dá. Tam sa dá aj poprechádzať

katkaseiner
Včera o 10:07

Nepises ci ste casovo limitovany alebo musite v istom case vyrazit. Ja som vzdy riesila dlhe cesty hlavne v case spanku... ak som mala stastie, dieta prespalo aj 2 hodiny (obedny spanok). Okrem toho sme mali cca od 4 rokov dcery a roku syna dvd prehravac v aute a pozerali rozpravky - jeden prehravac ale 2 obrazovky. Velmi dlho sme na tom ficali...

michaelam2
Včera o 10:24

Jedine ist na spanok inak je to peklo. Cez obedny alebo nocny. Ja idem vzdy radsej o den skor ako by som mala zabavat dieta v aute. Lebo vsetko funguje tak minutu a pol.

anonym_498190
Včera o 10:46

u nás zaberali albi knihy, busy book, nové hračky hlavne zvukové vtomto období , jedlo a spánok
syn mal aj detský volant , nálepky a pod je toho naozaj dosť

stvura
Včera o 11:26

@anonym_autor par rokov sme do Chorvatska cestovali vylucne v noci...tak male dieta by som pozeranim v aute ani neobtazovala a tiez pochybujem ze pesnicky by zabrali - toto je skor pre deti vo veku 3-6rokov. Skutocne, chod bud v noci alebo nad ranom, pripadne cez obedny spanok /teda ak spi tie 2h/ by to bolo idealne

autor
Včera o 18:30

No zienky ale spanok v aute nehrozi a ak ano, to uz je z vysilenia a po dlhsom plači. Takze u nas jedine nejaka rozpravka ale to tiez funguje kratko. Skusim vziat rozne knihy a hracky ale inak neviem co