Akú česaciu hlavu kúpiť? Aká je najlepšia?
Ahojte baby, moja bambulka by chcela cesaciu hlavu od jeziska(okrem ineho) a chcela by som sa s vami poradit, co mate skusenosti, aku tu hlavu kupit. Nechcem kupovat hocijaku, viem ze tie lacnejsie dlho nevydrzia a ani sa neviemako nedaju cesat. Takze ak mate skusenost, budem rada ak mi poradite:o).Znacku, cenu a este kde by som to zohanla:o)Dakujeeeem a prajem pekny den.Mirka
mamina, ja som také hlavy videla v dráčiku, skús www.dracik.sk
A sú aj také, že keď stlačíš tlačidlo, vlasy vyrastú... jeej, to by som chcela 😀
nám tiez ježiško donesie česacie hlavy. my ale potrebujeme dve tak ma zaujala akcia v dráčiku kde sú dve za 999sk. boli sme sa s manželom pozret a nakoniec sme našli také obyčajné po 300sk tak sme kúpili. to im stačí ved nemusia mat znacku barbia
ja som kúpila pred rokom v neckermane, stála vtedy 699 Sk, teraz sú oveľa krajšie a aj lacnejšie. U číňana by som ju určite nekupovala, ale aj tá naša sa dosť zle rozčesáva...
my sme kupili minuly rok v tescu a vyzera ako nova este dnes a dcera sa s nou hra a cese ju stale ani vlasy nevypadavaju daju sa robit pekne zapletane copiky no proste som natrafila na dobru cesaciu hlavu. stala nejakych 600 alebo500 sk
Jeej baby, ale ste sa rozpisali, dakujem pekne.
Aj ja som pozerala v draciku, ved moznosti je naozaj vela, len mi islo o tie skusenosti, aby som nekupila kravinu a aby to cosi vydrzalo.Jarka a aku to mas znacku? Vies mi poradit? Dakujem a prajem vsetkym pekny vecer.
ahojte, no ja som kupila neteri tu v Kauflande. No nie som si nou ista. Urcite sa neda porovnat s tymi "barbiovskymi" a neviem, ci spravi tu istu sluzbu. Vyzera tak - no lacno. Co vy na to? Mam radsej pohladat nieco kvalitnejsie?
Baby, pozrite, tak takuto som nakoniec nasla. Zaujala ma hlavne tym, ze nie je vymachlena a nema vytasene cici :o).Nevie ake budu vlasky,ale hadam to bude v poriadku.Tak sa tesim.A dakujem za diskusiu.

Tak já Ti moc neporadím,ale nějaké jsem viděla v Tescu.Spíš zkus napsat na volnou diskuzi.