Kúpiť repasovaný iPhone pre tínedžera alebo nový mobil?
Syn má 14 rokov a už dlhšie by chcel iPhone. Nový mu však kupovať nechceme, príde nám to na jeho vek zbytočne veľa peňazí. Pozeráme preto repasované modely, ktoré vychádzajú podstatne lacnejšie a predajca na ne dáva aj záruku.
Kúpili by ste ten repasovaný, alebo je podľa vás lepšie zobrať za rovnaké peniaze nový mobil inej značky?
@anonym_autor ak chce iphone preco mu chcete kupit mobil inej znacky, ak by to bolo vyhodnejsie? Asi by sa velmi nepotesil. Mame iphony zo swappie a sme spokojni.
@anonym_autor určite super, za mňa nič lepšie ako iphone nie je na trhu, skús swappie, ak nemáte na nový
ja osm kupila repasovany iphone .. 13tku .. mala vymenenu bateriu takze super.. ja sama som na android - ale viem ako to medzi teenagermi ide- iphone je iphone tak jej nebudem kazit radost ... novy dostane az ked si bude vediet davat na veci lepsi pozor alebo sama nasetri aspon polovicu
Za mňa keď tak veľmi chce tak určite repasovaný. Určite bude sklamaný ak mu kúpite iný model.
Ja v jeho veku som si šetrila 🤷🏼♀️ 2 roky som nedostala nič na narodeniny, meniny, Vianoce s vždy keď som dostala peniaze som si odložila a kúpila si prvú 11tku to v tedy bol rok starý model a zlacnel keďže vyšiel nový.
Neviem nikdy som nemala repasovany tak neviem poradiť.
Toto opicenie,, každý má chcem aj ja,,neuznávam a moje deti to vedia. Mladík má čochvíľa 15 môže si na to aj zarobiť
Moj syn vyhral repas. 2x za den bol v nabijacke. Vratil sa k Samsungu. Ja iphone uz v zivote. Repas by som nekupovala, nevies ako je na tom baterka.
Moj syn vyhral repas. 2x za den bol v nabijacke. Vratil sa k Samsungu. Ja iphone uz v zivote. Repas by som nekupovala, nevies ako je na tom baterka.
@anonym_ed82e2 my sme narýchlo potrebovali, tak sme kúpili repas do práce. Nikdy viac, ak nie je v zásuvke, bez kábla batéria o ničom. Radšej ošetrí a kúp neskôr.
Kupovala som cez bazos starsi model nerepasovany od sukromneb ososby … mala som stastie. Telefon je super a majitel spokojny. Ja som mala jeden repasovany ale po 4 rokoch „skapal“ nadobro, keby som mala vas hladala by som repas .::: ale Teraz som kupila novy, lebo som ostala z hodiny na hodinu bez. Mohla som len obrat niekoho z rodiny, ale branili sa ….
Určite mu nekupujte nič starsie ako je iphone 15
Alebo mu pozrite na Bazoš iPhone 16e novy
Kupila som repasovany na Alze, vyzera ako novy, ziadne skrabance, 2 roky zaruka. Novy sa pre decka neoplati, pada im na zem, lahko stratia...atd.
Určite mu nekupujte nič starsie ako je iphone 15
Alebo mu pozrite na Bazoš iPhone 16e novy
@martin1989m absolutne nie je treba také novšie modely. jedná sa o 14-ročné dieťa…

Dcére sme kúpili repasovaný iphone pred rokom, funguje bez problémov. Ona chcela len iphone "lebo všetci majú" ja som odmietala zaplatiť kopu peňazí za nový, takže toto bol kompromis. Najprv sme kúpili zo stránky ecophone, tú určite neodporúčam...potom zo stránky akonovy, tam všetko v poriadku.