Aký darček na Vianoce pre ročné dieťa?
ahojte babule co by ste mi poradili kupit na vianoce rocnemu dietatku? nas maly ma asi vsetko tak neviem co kupujete vy? dakujem za inspiracie
bud nejaký kolotoč na hranie alebo pekné odrazadlo http://akoapreco.com/ako-nakupovat-hracky-pre-deti/ .. alebo pozri nejaké kreatívne hračky http://akoapreco.com/link-kreativne-hracky
my sme na prve vianoce kupili kuchynku, mala vtedy takmer rok
Som za odrážadlo. Náš malý na ňom jazdí od roka. Teraz má 2 a pol a stále ho to baví. Veľmi pekné majú v e-shope rajhraciek.sk 🙂
BRIO vláčik 😉
Zvukové knižky - krásne majú na www.egmont.cz
drevené leporelá s krtkom, prípadne s detskými riekankami - tie deti úplne milujú. Zvukové knižky sú tiež super. My máme so zvukmi domácich zvierat a so zvukmi dopravných prostriedkov
Nasa neni na hracky, tiez bude mat buduci tyzden rok. Kupili sme odrazadlo, trojkolku na jar na von, hrad do izbycky, loptu, sadu takych hudobny nastrojou, mamina klavir,ale ten ju este pocka 🙂
zvukove knizky to je dobry napad, moja mala sa s tym rada hrala a pocuvala to 🙂
Nasa bude mat na Vianoce 8m a kupili sme jej "Vesely statok" -to je taka farma s hlavami zvieratiek a vydavaju zvuky takze sa budeme ucit ako ktore zvieratko robi a este take interaktivne kocky tiez vydavaju rozne zvuky a farebne svietia a dostane este sanky a kozene cizmicky-capacky
Skúste prvé kocky, prípadne vežičky z pohárikov alebo vkladačky. Dieťa si zlepšuje jemnú motoriku a zvyčajne ich to baví. Knižky sú tiež super nápad, dieta sa pri nich upokojí a učí trpezlivosti. Dobré skúsenosti sme mali s knižkami s okienkami - dieta otvorí okienko a ukáže sa npr. zvieratko. Dosť dlho ich to bavilo 🙂
Náš synček na prvé narodeniny dostal drevený vláčik s kockami na navliekanie a dlho ho to bavilo. Okrem toho skladací domček na hranie, s tým sa asi prehrá každé dieťa 🙂
Ahojte zienky, viem ze vianoce uz boli, ale zhanam darcek pre 1,5 rocne dievcatko mojej sestry, na meniny, tak snada sa mi zadari aj tu. Máte nejakú radu? Oplatí sa detom v takomto veku kupovat aj nieco vzdelavacie? 😕
diky moc za tip, maju tam kopu veci ako vidim 😎
pride mi dost cudne riesit vianocne darceky v aprili, ale kedze vidim, kolko je tu prispevkov, tak asi je to normalne. Inac 1 rocne dieta ma najradsej baliaci papier, co je vo vnutri uz nie je tak podstatne
Pre ročné dieťatko už pokojne odporúčam nejaké kvalitné odrážadlo, my sme tiež v tomto veku kúpili, dlho si ho oťukával vo vnútri a v 1,5 roku už začal veselo vonku na ňom jazdiť, je to super vec a krásny darček.
Zazni stromcek to bude najvacsia zabava..
Ty mu kupis bomba supa blikajucu vyhravajucu haraburdu a najvacsiu srandu bude mat aj tak z krabice v ktorej to je zabalene...
Nasa dostala na prve vianoce sanky.take tie co sa tlacia ako kocar

Kukni moje inzercie .... máme množstvo hračiek pre najmenších i tých väčších ....stačí si už iba vybrať 🙂