icon

Aký darček na Vianoce pre ročné dieťa?

lubuska22
11. nov 2011

ahojte babule co by ste mi poradili kupit na vianoce rocnemu dietatku? nas maly ma asi vsetko tak neviem co kupujete vy? dakujem za inspiracie

Strana
z2
liva2014
12. dec 2014

Kukni moje inzercie .... máme množstvo hračiek pre najmenších i tých väčších ....stačí si už iba vybrať 🙂

patkaza
29. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

bud nejaký kolotoč na hranie alebo pekné odrazadlo http://akoapreco.com/ako-nakupovat-hracky-pre-deti/ .. alebo pozri nejaké kreatívne hračky http://akoapreco.com/link-kreativne-hracky

milota164
30. okt 2015

my sme na prve vianoce kupili kuchynku, mala vtedy takmer rok

terinka015
11. dec 2015
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.

Som za odrážadlo. Náš malý na ňom jazdí od roka. Teraz má 2 a pol a stále ho to baví. Veľmi pekné majú v e-shope rajhraciek.sk 🙂

dorka159
13. dec 2015
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

BRIO vláčik 😉

miriamka001
15. dec 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Zvukové knižky - krásne majú na www.egmont.cz

barca1205
17. dec 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

drevené leporelá s krtkom, prípadne s detskými riekankami - tie deti úplne milujú. Zvukové knižky sú tiež super. My máme so zvukmi domácich zvierat a so zvukmi dopravných prostriedkov

sunshine21
17. dec 2015

Nasa neni na hracky, tiez bude mat buduci tyzden rok. Kupili sme odrazadlo, trojkolku na jar na von, hrad do izbycky, loptu, sadu takych hudobny nastrojou, mamina klavir,ale ten ju este pocka 🙂

tana284
17. dec 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

zvukove knizky to je dobry napad, moja mala sa s tym rada hrala a pocuvala to 🙂

usmiateslniecko
17. dec 2015

Nasa bude mat na Vianoce 8m a kupili sme jej "Vesely statok" -to je taka farma s hlavami zvieratiek a vydavaju zvuky takze sa budeme ucit ako ktore zvieratko robi a este take interaktivne kocky tiez vydavaju rozne zvuky a farebne svietia a dostane este sanky a kozene cizmicky-capacky

karolinka789
18. dec 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.

Skúste prvé kocky, prípadne vežičky z pohárikov alebo vkladačky. Dieťa si zlepšuje jemnú motoriku a zvyčajne ich to baví. Knižky sú tiež super nápad, dieta sa pri nich upokojí a učí trpezlivosti. Dobré skúsenosti sme mali s knižkami s okienkami - dieta otvorí okienko a ukáže sa npr. zvieratko. Dosť dlho ich to bavilo 🙂

ester851
18. dec 2015
Používateľ ester851 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ester851.

Náš synček na prvé narodeniny dostal drevený vláčik s kockami na navliekanie a dlho ho to bavilo. Okrem toho skladací domček na hranie, s tým sa asi prehrá každé dieťa 🙂

jana_moro
10. apr 2016
Používateľ jana_moro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jana_moro.

Ahojte zienky, viem ze vianoce uz boli, ale zhanam darcek pre 1,5 rocne dievcatko mojej sestry, na meniny, tak snada sa mi zadari aj tu. Máte nejakú radu? Oplatí sa detom v takomto veku kupovat aj nieco vzdelavacie? 😕

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
jana_moro
25. apr 2016
Používateľ jana_moro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jana_moro.

diky moc za tip, maju tam kopu veci ako vidim 😎

lastom
28. apr 2016

pride mi dost cudne riesit vianocne darceky v aprili, ale kedze vidim, kolko je tu prispevkov, tak asi je to normalne. Inac 1 rocne dieta ma najradsej baliaci papier, co je vo vnutri uz nie je tak podstatne

kika_flower
23. nov 2022
Používateľ kika_flower je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kika_flower.

Pre ročné dieťatko už pokojne odporúčam nejaké kvalitné odrážadlo, my sme tiež v tomto veku kúpili, dlho si ho oťukával vo vnútri a v 1,5 roku už začal veselo vonku na ňom jazdiť, je to super vec a krásny darček.

saxana000
23. nov 2022

Zazni stromcek to bude najvacsia zabava..
Ty mu kupis bomba supa blikajucu vyhravajucu haraburdu a najvacsiu srandu bude mat aj tak z krabice v ktorej to je zabalene...
Nasa dostala na prve vianoce sanky.take tie co sa tlacia ako kocar

Strana
z2