Poraďte prosím, odrážadlo je asi pre menšie deti a bicykla sa ešte bojím. dcéra bude mať 3 roky a tak rozmýšľam, čo kúpiť na leto....
No zatial som este nenasla ziadny obchod, tak sa asi budeme musiet spolahnut na internetovy obchod. Nasla som teraz aj odrazadlo puky, zdaju sa mi dost podobne. Nebolo by pre nas viac vhodnejsie,ked uz budeme mat dva roky? Nerada by som kupit strider a zistime, ze nam bude za rok maly ☹ drobec ma teraz okolo 90cm.
to ze vam bude strider maly sa bat namusis. kamoskin maly je fakt ze vysoky cca 115 cm a este si veselo beha na strideri. poviem takto "obrazne", radsej zistit po roku ze je ti strider maly, ako zistit po 2 dnoch ze je vam puky tazky 🙂
inak v trencine na Juhu v Neposedku je jeden Strider hodeny na pospas detom, ked tak si tam zabehni a uvidis aky sloni ho tam devastuju 🙂
@pucitko brzda je zadna a nie klasicka brzda. je to v podstate stahujuci valec na kolese. a alexkovi je v tomto veku naozaj brzda len na paradu. maly brzdil minuly rok a je to urobene tak aby ho neseklo a nezrubal sa k zemi.brzdi jemne a zabera postupne. nemci nie su takí blbí vedia co robia. nie strider vam urcite nebude maly. ano je mensi ako puky ale maly vam urcite nebude. za mesiac budem mat strider doma kedze nie som ochotna kupovat ST-2 ale pockam si na ST-3 kedze existuje a porovnam to. kazdy ma ine priority iny vkus tak si vybera podla seba. mne prislo puky ako najlepsie riesenie. ja vsetko musim studovat tak som snad dva mesiace citala a citala a hladala. Davidek tiez nie je zla volba. A my k strideru zatial teda brzdu kupovat nebudeme. nie je dovod.
toto je super stranka a zrozumetelna tak kto nevie podlo coho vyberat http://www.neobycejne.cz/aktualita.php?id=9232
Ahojte dievčata možte mi poradit aky bycikel je dobry pre 3ročne dievcatko???Dakujem
@lucula73 ahoj🙂
Jakub mal na jeseň 3 roky aj 9 mesiacov a jazdil na ňom. V lete bude mať 4,5 roka. Určite mu teraz kúpime bicyklík klasický, ale na tomto first biku bude ešte určite jazdiť. Je to do 50 kg a dá sa tam nastaviť riadenie aj sedanka. Bicyklík je síce super, ale toto bude mať na obmieňanie . Bude to mať ako odrážadlo a zároveň, bude cvičiť rovnováhu...
Takže u nás sa osvedčil veľmi a dlho sa ho ešte nezbavíme, takže podľa mojich skúseností sa to určite oplatí🙂
@janka5861 kupili ste ten kettler napokon?
@kaja73 ahoj to je strider classic, ci sport
Ahojte, chcela by som obnoviť diskusiu, pretože môj syn bude mať aktuálne tiež 3 roky. Odrážadlo už ale teraz riešiť nebudem, myslím že mu v tomto veku môžem kúpiť rovno aj bicyklík 🙂 uvažujem o tomto, posielam vám sem rovno link https://www.cyklospeciality.sk/sk/detske-bicykl... a tá dĺžka centimetrov ktorú mám namerať sedí, namerali sme 51 cm. Chcem sa vás ale spýtať či máte nejakú skúsenosť, buď konkrétne s týmto, alebo všeobene s týmito "ľahkými" bicyklami. ďakujem za každú odpoveď
@daisy_jon ja s tym skusenost nemam, ale kukam v popise bicykla, ze idealny na presedlanie z odrazadla... takze mi napadla otazka - syn zvlada v pohode rovnovahu uz vdaka odrazadlu? Ci sa bude az na bicykli ucit
@katka253111 odrážadlo sme nekupovali lebo ho príliš nechcel, máme jedno staršie motorkové po bratrancovi a chodieval na ňom, ale veľmi zriedka v porovnaní s ostatnými deťmi. proste išlo mu to dobre, len ho to moc nebavilo. teraz mi zase piští že chce bicyklík, tak neviem čo zmenilo jeho názor. je to od toho odrážadla skoro ročný odstup a keď sme tomu odrážadlu chceli dať ešte nádej a ukecať ho naňho, tak už veľmi šúchal nožičky po zemi, zdalo sa mi už dosť malé, za to by sme už radšej riešili nejaký poriadnejší bicyklík
Kvalitná značka je Early Rider, mali sme odrážadlo tejto značky a teraz máme aj bicykel. Sú aj odlahčené, čo je veľmi doležité.
záleží aj od toho, aké veľké je vaše dieťa a kolko váži. Moja dcerka má 2,5 roka a vyzera na 4, takže jej chceme kupit bicykel.P prar kuskoch sa divame, chceme to ako prekvapenie.
My sme napr s odrážadlom začali v 1,5 roku a na bicykel prešli v 3,5 roku, ale je to samozrejme individuálne. Náš malý sa tiež najkôr bicykla bál, dosť som sa za ním nabehala, než udržal rovnováhu, ale teraz frčí o sto dvesto 🙂
Ja som kúpila 3 ročnej vnučke krásne drevené odrážadlo early rider na stránke cyklospeciality. Ona sa bicykla ešte bojí, to bude aktuálne možno na 5.narodeniny
Puky
woom alebo early rider
my máme odrážadlo z tohto webu https://www.cyklospeciality.sk/detske-odrazadla/, skús pozrieť, určite nájdeš nejaké čo ti bude vyhovovať
skus nechat vyskusaj aj bicykel aj odrazadlo, mozno ti pôjde rovno na bicykel
ak chces kupit bicykel hlavne jej kup nejaky lahky
@janka5861 hod link na ten ketler. Ja som nasla iba bmw a este jedna firma robia rovnake ramy len maju ine nalepky.a americania maju len v europe som to nikde nenasla. zajtra hodim link ked budem pri pc
@pucitko stridera som na priamo este nevidela ale co sa tyka ucenia tak behom par dni sa to naucia. My sme mali dva ked sme zacinali take tie autickove odrazadla nechcel kolobezku sme nemali a na druhy den jazdil sam