icon

Čo nosiť pod cyklistické nohavice?

sagitta33
Dnes o 08:48

Dievčatá cyklistky, z niekoľkých zdrojov som počula že pod cyklistické nohavice sa nemá nosiť spodnú bielizeň. Pripadá mi to teda ako blbosť, to ako vážne niečomu vadí, neviem si predstaviť jazdiť naostro a už vôbec nie, že by tak jazdili aj deti. Dávate deťom na bicykel slipky alebo trenírky?

Strana
z2
anonym_6538b1
Dnes o 08:49

@sagitta33 Ano, normalne sa oblec.

muzula
Dnes o 08:55

Záleží od toho aké nohavice máš na mysli - ak s cyklovlozkou, tak bez spodného pradla, ak sú to obyčajne šortky bez vložky, tak so spodným pradlom.

sagitta33
autor
Dnes o 09:00
@muzula

Záleží od toho aké nohavice máš na mysli - ak s cyklovlozkou, tak bez spodného pradla, ak sú to obyčajne šortky bez vložky, tak so spodným pradlom.

@muzula Jasne že s vložkou, a čomu vadí keď budú mať chlapci trenírky?

anonym_5ece42
Dnes o 09:09

@sagitta33
Chlapcom bude horúco na "spodné partie", hrozia zapareniny, budú sa dole potiť, spodné prádlo ostane vlhké, cyklo vložka pot odsáva a má aj antibakteriálnu ochranu, spodné prádlo môže spraviť aj odreniny v miestach kde sa trie o telo.
Výsledok: Áno, pod cyklonohavice s vložkou sa nenosí spodné prádlo

anonym_0d1f07
Dnes o 09:10

Ja nosím normálne gatky aj keď mam kraťasy s vložkou

1sally12
Dnes o 09:12

Slipky🤦‍♀️

sagitta33
autor
Dnes o 09:15
@anonym_5ece42

@sagitta33
Chlapcom bude horúco na "spodné partie", hrozia zapareniny, budú sa dole potiť, spodné prádlo ostane vlhké, cyklo vložka pot odsáva a má aj antibakteriálnu ochranu, spodné prádlo môže spraviť aj odreniny v miestach kde sa trie o telo.
Výsledok: Áno, pod cyklonohavice s vložkou sa nenosí spodné prádlo

@anonym_5ece42 Však keď majú teplákytak tiež majú spodnú bielizeň, navyše tá vložka mi príde oveľa horšia na odreniny.

patrike
Dnes o 09:16

Ak su to cyklogate s vlozkou, tak zasadne naostro, obe pohlavia. Teraz v Lidli maju dvojgate, vnutorne cierne s vlozkou a na to este dalsie kratasy, ja ale bezne chodim len v tych vnutornych (ak je teplo), zatial ma nevyhodili z restauracie, ani nevolali policiu na uchylaka 🙂

januska12323
Dnes o 09:23

Pod také gate už nič nepatrí. Ani "slipky".

patrike
Dnes o 09:24
@januska12323

Pod také gate už nič nepatrí. Ani "slipky".

@januska12323 Presne tak, pretoze dalsia vrstva = riziko zaparenia a osuchania.

anonym_694056
Dnes o 09:41

My tiež nič pod to. Nevidím na tom nič zvláštne. Ved aj tak to dáš potom oprať ako aj normalne prádlo.

veselo_neveselo
Dnes o 10:35

@sagitta33
Ved cyklogate s vlozkou su spodne pradlo. Nechapem, aku funkciu maju mat pod tym este gatky?
Ta dalsia vrstva latky by tam len zbytocne vytvarala dalsiu treciu plochu.

anonym_2d326c
Dnes o 10:42

@sagitta33 Preboha, fuj 😀 ze slipy pod bibsy. Nic sa uz pod to nenosi, ved si to vyskusaj sama na sebe ked si nechces nechat poradit.

anonym_e7db70
Dnes o 10:53

Pod cyklistické gate s vložkou nič. Po cyklojazde oprať. Ak sa idú voziť "okolo domu", stačia im hocijaké krátke nohavice a pod to im daj, čo nosia bežne. Ale pod cyklistické si dať spodné prádlo, veď to koľko je vrstiev. To môžeš prikúpiť liter bepanthenu.
V tomto teple si vôbec neviem predstaviť, také tesné umelinové gate na bicykel, ale každému vyhovuje niečo iné.

anonym_5ece42
Dnes o 10:54
@sagitta33

@anonym_5ece42 Však keď majú teplákytak tiež majú spodnú bielizeň, navyše tá vložka mi príde oveľa horšia na odreniny.

@sagitta33 Tepláky sú úplne iný materiál. sú voľné, vzdušné.
Nechaj si poradiť, netráp chlapcov spodným prádlom.

esther100
Dnes o 10:57

Ja som si dávala nohavicky pod to a nikdy mi nič nebolo

minenkaa
Dnes o 11:48

Oboje je v poriadku ak to tomu dotyčnému nevadí
Tak ma zaujima ,koľko km iste jazdiť, keď dávaš deťom cyklistické spodné gate s polstrovanim

sagitta33
autor
Dnes o 12:05
@minenkaa

Oboje je v poriadku ak to tomu dotyčnému nevadí
Tak ma zaujima ,koľko km iste jazdiť, keď dávaš deťom cyklistické spodné gate s polstrovanim

@minenkaa Ako často budeme jazdiť ešte neviem, za deň sme prešli aj 50 km, ale jazdíme pomaly, tak to je na celý deň.

minenkaa
Dnes o 12:07
@sagitta33

@minenkaa Ako často budeme jazdiť ešte neviem, za deň sme prešli aj 50 km, ale jazdíme pomaly, tak to je na celý deň.

@sagitta33 vôbec nemusis dávať tie spodné cyklo gate s vložkou a ešte keď jazdite takto cely deň ,asi nemakáte a nesedíte cely deň na tom bajku

sagitta33
autor
Dnes o 12:17
@minenkaa

@sagitta33 vôbec nemusis dávať tie spodné cyklo gate s vložkou a ešte keď jazdite takto cely deň ,asi nemakáte a nesedíte cely deň na tom bajku

@minenkaa Nejdeme v kuse, ale tých 5 hod. si poctivo odsadíme.
Neviem či si rozumieme, nie sú to spodné cyklogate ale cyklistické legíny s vložkou.

patrike
Dnes o 12:25
@sagitta33

Neviem či si rozumieme, nie sú to spodné cyklogate ale cyklistické legíny s vložkou.

@sagitta33 Ako nahle to ma vlozku, tak ziadne dalsie pradlo. Naostro.

minenkaa
Dnes o 12:35
@sagitta33

@sagitta33 ano viem a podľa mňa je to na takéto bajkovanie zbytocne

sagitta33
autor
Dnes o 12:40
@minenkaa

@minenkaa No neviem, ale ma tlačí zadok už po hodine.😨

sagitta33
autor
Dnes o 12:47
@minenkaa

@minenkaa Domnievam sa, že keď cyklistické nohavice majú tak to bude lepšie ako keď pôjdu v teplákoch aj keby mali tie slipy.

minenkaa
Dnes o 14:50
@sagitta33

@minenkaa Domnievam sa, že keď cyklistické nohavice majú tak to bude lepšie ako keď pôjdu v teplákoch aj keby mali tie slipy.

@sagitta33 joj ty si myslis ,že ta nebude s tým zadok tlačiť,to nie je pravda

sagitta33
autor
Dnes o 15:15
@minenkaa

@sagitta33 joj ty si myslis ,že ta nebude s tým zadok tlačiť,to nie je pravda

@minenkaa Tak dúfam že o dosť menej, prečo by tam inak tá vložka bola?

sagitta33
autor
Dnes o 16:13
@patrike

@sagitta33 Ako nahle to ma vlozku, tak ziadne dalsie pradlo. Naostro.

@patrike Ale je možné si vziať niečo pod to, keď to nie sú žiadne preteky ale len cykloturistika, výlety a tak. Naostro jazdiť nechcem

tilly
Dnes o 16:25

Nemá sa nič nosiť, ale keď myslíš, že by si sa zle cítila, tak si daj. Deckam by som nedávala nič. Moji jazdia na cestakoch od 5-6 rokov a nenosili nič.

anos18
Dnes o 16:38
@sagitta33

@patrike Ale je možné si vziať niečo pod to, keď to nie sú žiadne preteky ale len cykloturistika, výlety a tak. Naostro jazdiť nechcem

@sagitta33 ja si dávam bezšvove nohavičky

anonym_d0cb1e
Dnes o 16:45

Ja nenosím nič, to bolo prvé, čo mi trener povedal. Nedávam ani deťom, nenosí ani muž.

Strana
z2