Edícia Kúzelné čítanie - skúsensoti
Ahojte baby, máte skúsenosť s edíciou Kúzelné čítanie od Albi? Premýšľame, že by sme deťom kúpili, resp. skôr cielene asi staršej dcérke, len je to aj dosť peňazí za to pero, a neviem, či to je také zaujímavé, ako to pôsobí. Zaujme to deti? Či je to len taký haló efekt? Dcérka má 6 rokov, je prváčka, synček bude mať 3. Takže spoločné niečo tam asi nenájdeme - možno len tú Perníkovú chalúpku, ale to netuším, čo sa s tým dá robiť okrem čítania. Kukala som na youtube video o tom, ale nič podstatné som sa tam nedozvedela. Budem vďačná za Vaše postrehy 🙂
Ahojte, potrebovala by som pomoct. Deti nam pokazili pero od Albi kuzelne citanie. V Albi predajni by nam ho vynenili, len nemame blocik, bol to darcek. Nebol by niekto ochotny, kto ma takyto blocik z Albi predajne, odfotit/naskenovat mi ho? Dakujem velmi pekne.
Dobrý den. Nemá niekto na predaj svet zvierat? Ďakujem za info 😃
@dzina007 dobry den nahodou knihu o pernikovej chalupke nepredavate?
Teraz sme objavili nové Spievankovo a je to úplne super: https://www.lifezone.sk/kuzelne-citanie-spievan...

@jasminkaj
No to som chcela vediet lebo som to skusala cez mobil aj ceruzku som na mobil zapojila ale cez mobil mi to neslo takze potrebujem pocitac. Dakujem zajtra to skusim lebo mame ludske telo a rozpravky na dobru noc 🙂 kt nam nejdu anglictina nam ide a je ulozenych esye asi 5 knih 🙂 aj moja dcerka je do toho hotova 🙂 pekny den