icon

Hračky na pieskovisku

24. feb 2023

U nas v meste je na kazdom detskom pieskovisku milion hraciek. A teda vase deti sa hraju s tymi hrackami, alebo si nosite svoje hracky? Ale bojim sa, ze ked donesieme svoje hracky a budem ich davat do tasky, ked pojdeme uz prec z pieskoviska, ze to bude vyzerat, ze kradneme hracky. No najradsej by som brala nase hracky z domu.

Strana
z2
mikadooo
25. feb 2023

Moje deti sa hrajú s tým, čo chytia. Bežne "naše" veci pozbieram a "erárne" tam nechávame 🙂. Robia to tak viacerí, nevšimla som si zatiaľ, že by to niekto riešil. Dokonca aj minule za nami prišiel nejaký otecko, že už odchádzajú a pýtal si naspäť nejakú vec, čo sa s ňou môj malý hral, vôbec mi to neprišlo divné, proste sme vrátili a bolo. To, že tam niektorí nechajú hračky po odrastených deťoch vnímam ako plus, tiež tam jedného dňa tie naše nechám. Ale zatiaľ ich berieme domov, napríklad také erárne lopatky si väčšinou vždy rozchytané alebo dolámané, takže je fajn mať "svoju" 😁.

thoughtfulweirdo
25. feb 2023

Hrajú sa aj s erárnymi, aj nosíme naše. A dokonca občas aj "kradneme" erárne domov a na výmenu tam zas nechávame nejaké naše 😄 dcéra si tam vysype plný batôžtek a občas ani neviem, ktoré sú tie od nás, tak to berieme tak pocitovo a ak sa tam vtedy hrajú aj iné deti, často sa aj pýtam, či niektorá tá formička niekomu nepatrí 😁 akurát nedávno sme tak našli formičku, ktorú sme tam 1,5 roka dozadu nechali, taký kolobeh 🤣

ysseba
25. feb 2023

My sme normálne brávali hračky vlastné a nikdy som si nepripadala ako zlodej keď som ich balila. Vždy som sa ich snažila situovať na jednu kopu. Keď si niekto požičal naše hračky a keď sme odchádzali, tak som normálne povedala dieťaťu, že vrátiš nám formičku? To je naša formička a my už ideme domov. Väčšinou nám to deti vrátili samé alebo to mama dieťaťa hneď spozorovala, že niečo riešim a hneď vrátili. No niekedy deti aj revali, ale bohužiaľ, čakala som kým si to mama s deckom vyrieši.
Ale však si ich podpíš hračky a vybavené.

tanyag
25. feb 2023

Kde na ihriskách sú hračky? U nás v meste vôbec...každý si nosí vlastné 🤔

basska_b
26. feb 2023

My sa tiez hrame s tym, co tam je. Nie, absolutne nebudete vyzerat, ze to kradnete.... ja som to nikdy tak nebrala a ak sme mali vlastne, tak som to pozbierala, aj cudzim detom z ruk so sackom v ruke a slovami: Prepac, tato lopatka je nasa a my uz ideme domov... Tie mi to nikdy neodmietli dat. Pri vlastnych je blbe, ze musis sledovat cudzie decka, kam to odnasaju... par sme aj stratili... tak neberiem take tie najcennejsie (pieskovisko mame aj na zahrade). Kto by preboha kradol take veci. Mame jedno pieskovisko, kde z nejakeho dovodu chodi dakto iniciativny a vyhadzuje to. Zacali za korony, vraj je to "nehygienicke" 🤦‍♀️ ako, ja ked vidim, co moje deti beru do ruky, tak toto je asi najmenej nehygienicke.

jabuducanevesta
26. feb 2023

Ja som nosila naše, dokonca boli označené iniciálami a jasne, že v piesku občas objavia autíčko alebo formičky, ale to sa iba pohrá a nechá tam

natasha1988
26. feb 2023

Ideal je verejnym pieskoviskam sa vyhybat. Detom som vyjasnila že v piesku si hnusne parazity a veru nemaju chut sa tam hrabat 👍 a nie este s hračkami..

haidi
26. feb 2023

Nosíme si svoje hračky a keď ideme domov normálne zbalíme svoje a je mi jedno kto si čo myslí a ako sa díva. Sú naše a hotovo😉

babls
26. feb 2023

Ja by som si normálne doniesla svoje a až sa bojíš obviňovania, podpíš si vaše hračky a hotovo 🙃

lunademonica
26. feb 2023

Stale nosim v kabelke lopatku, lebo lopatiek je vzdy malo. A tiez mam blby pocit ked si beriem vlastnu vec, ze to vyzera akoby som ju kradla, pred tymi co nevedia ze je nasa ale co uz, nemozem kazdy den kupovat novu. A vacsina asi vie ajo to je naozaj.

slavomira236
26. feb 2023

@natasha1988 ja som tiez nikdy s detmi do piesku na verejne nechodila..

Strana
z2