icon

Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?

lindulienka
1. okt 2010

Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵

evaviki
9. dec 2012

@zuzanat kolajnice zozenies bez problemov, masinky tiez (v sr dracik, tesco), tunel mame zo zakladnej sady, ale aj ten som videla predavat tusim s Heroldom.. Mame k tomu dokonca zeriav Cranky s nakladanim na lod..

zuzanat
9. dec 2012

masinky a kolajnice som nasla, chcela by som nejaky tunel, most...neviem presne...na ebay som nepozerala,tam nenakupujem.

evaviki
9. dec 2012

@zuzanat skus dracik,ale obavam sa, ze pred vianocami to bude vypredane..

zuzanat
9. dec 2012

@evaviki v draciku sme dnes boli a veru nic nemali. mate tento zeriav? ten pasuje? http://www.alza.sk/masinka-tomas-take-n-play-je...
toto sa mi paci, ale neviem ci to teda pasuje.
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/j2tm/ban...
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/uim3/tho...
https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/f4dl/pla... ten tunel by aj mohol, ved to je asi jedno aky je , nie?

evaviki
9. dec 2012

@zuzanat mame iny, som na tablete, takze sa mi komplikovanejsie hlada 🙂 mame priamo trackmaster, takenplay nesedel.. Prvy odkaz z MK neviem,druhy pasuje urcite, treti by mal, tam je to akurat o sirke kolajnic, ale malo by to sediet.. Skusim ti pohladat zajtra doobeda, ked budem na normal pocitaci..

zuzanat
9. dec 2012

@evaviki dakujem ti za pomoc 😉

trixi
10. dec 2012

@zuzanat ahoj Trackmaster nepasuje s Take Along!!! Prvy odkaz je Take Along, druhy odkaz Take Along - oba sa daju spojit, je na to specialna spojka. Treti odkaz Trackmaster, bude pasovat len s Trackmaster. Stvrty odkaz nepoznam, ale vyzera na TM. Problem je aj s masinkami. Masinky TA nepasuju na TM - su uzsie a bez motora. Masinky TM su sirsie, vacsie kolesa a su na baterky. Bez problemov jazdia na drevenych kolajach.

evaviki
10. dec 2012

@zuzanat http://www.mimidekor.cz/katalog.php?kategorie=6...
snad sa ti to zobrazi.. podla cisla Rxxxx mozes potom hladat na sk weboch..

evaviki
10. dec 2012

@zuzanat tak ten mimidekor posiela aj na slovensko 🙂

zuzanat
10. dec 2012

@evaviki dakujem, sice su tam len cele sady, ale nasla som napr. aj tu na konovi, ze predavaju samostatne veci 🙂 Teraz neviem ci sme dobre kupili, ci sme radsej nemali kupit nieco zo sady take along..

@trixi aj tebe dakujem za rady 🙂

zuzanat
26. dec 2012

ahojte, ozyvam sa po dlhsom case, syn dostal na vianoce drahu z trackmaster aj take and play. Tak neviem ku ktorej dokupit kolajnice, ta take and play je dosta malicka, ale vyzera, ze ho viac bavi, ked je masinka na magnetky a jazdi s nim zvlast. Tak by som chcela vediet, take along je totozna s take and play, alebo treba kupit len take and play, som z toho jelen 😀
dakujem 😉

zuzanat
26. dec 2012

zacala som citat tuto diskusiu od zaciatku a zistila som, ze take a long pasuje s take and play, tak idem popozerat co by sme dokupili 🙂

zuzanat
Odpoveď bola odstránená
trixi
8. jan 2013

@zuzanat ahoj, jasne, ze mame. V tej vyssej casti mame nahadzane kolajnice Take Along a v tej nizsej, dlhsej su nahadzane vsetky masinky - kovove z tej istej rady. Ale je v tom poriadny misung. Krabicu som kupovala uz strasne davno. Vecer Ti mozem poslat foto. Inak je to pekna dekoracia do detskej izby. My uz nemame kam davat vlacky. Trackmaster zabera celu jednu velikansku policu.

zuzanat
10. jan 2013

@trixi pozerala som strany dozadu a nasla som aj vasu fotku. Je to teda dost velke, ja som nakoniec objednala len taky box s thomasom. som sa bala, aby mi tamto nezabralo moc miesta, snad som urobila dobre

trixi
10. jan 2013

@zuzanat ani som nevedela, ze som uz fotku dala 😀 . Ano je to dost velke. Ale pre Matove vlaciky male 😀 . Ale co uz, ked mame doma vlacikoveho fanatika 😀

mirusikp
26. mar 2013

neviete poradiť niekoho, kto by vedel opraviť motorizované tomášovské mašinky v okolí BA? vďaka!

mimave
15. apr 2013

baby existuje nejaka velka sada kde je trebars niekolko masiniek a kolajnice a tak, alebo sa to musi takto kupovat po kuskoch? dakujem

trixi
15. apr 2013

@mimave zalezi aku radu chces kupit. Teraz je dostat napr. z rady Take Along novy set Zahada Modrej hory ( tiez sa da kupit ten set v rade Trackmaster), treba googlit. Tie sety som videla v Dracikovi. Inak cela rada setov v prevedeni - drevena vlackodraha a drevene masinky, tam aj masinky na baterky.

lenka2912
12. júl 2013

@trixi môžem poprosiť o link, na tu zahadu modrej hory take and play? nemôžem to nájsť

trixi
23. júl 2013

@lenka2912 ahoj, neskoro ale predsa. U nas v PN mali tie sety v Draciku (pri Tesco). Na nete neviem, urcite na ebay alebo amazon zozenies. Teraz som v rychlosti kukla na ebay a tam su v roznych cenach.

lenka2912
23. júl 2013

@trixi dakujem tak skusim behnut do pn 🙂 a ked nie tak ebay 🙂 vdaka

mikisa27
4. aug 2013

@trixi @zuzanat Ahojte baby. Idem si k vam po radu 🙂 Moj Matej je zblazneny do vlacikov a uz teraz mi rozprava kazdy vecer,ze mam napisat jeziskovi aby mu na Vianoce doniesol vlacika Tomasa.....preto to riesi uz teraz,aby to do Vianoc stihol vsetko pozhanat a isto mu to doniesol 😀
Mame doma obrovsku sadu vlacikov Lego Duplo,ale k tym uz moc nechcem dokupovat,radsej kupim Lego City vlaciky,ked uz aj druhy syn bude trosku starsi a nebude stale davat do ust tie kocky 🙂 no a este mame drevenu drahu znacka Woody a k nej asi 3 rozne rusne +vagony,zeriav atd.,ale nie su to vlacik tomas rusne. A teda neviem ci existuju nejake vlacik tomas rusne,ktore by pasovali na tu drevenu drahu,alebo kupit radsej rovno nejaky original set?
No a Matejko by najradsej mal vlaciky na baterky-to je ten Trackmaster set,ze?Lenze hladala som na nete a zda sa mi k tomu dost malo doplnkov,tych sad je len par...kde to kupujete vy?
a este posledna otazka...tento set je kompatibilny s trackmaster sadou,ci nie http://deti.bazos.sk/inzerat/27068320/Predam-se...

zuzanat
4. aug 2013

@mikisa27 ja ti moc neporadim, nie som az taky odbornik...ale myslim, ze tato sada nepasuje k trackmaster... my mame jednu sadu trackmaster, ale s tou sa synovia moc nehraju. ked som ale hladala co k tomu dokupit, tak tiez som toho vela nenasla. s cim sa hraju je take and play, vlaciky s tymi magnetkami,zakladnu sadu dostal syn na vianoce a potom som cez bazar a konika dokupila kolajnice, zeriav, kufrik, vlaciky...mame toho dost, takze momentalne nedokupujem nic, staci aj to co mame... takze tak, baby ti isto poradia viac, co pasuje a kde dokupit 🙂

mikisa27
4. aug 2013

@zuzanat dakujem za odpoved 🙂 takze hovoris,ze lepsie je kupit sadu take and play? my mame taku drevenu sadu uz od matejovych prvych narodenin,dlho sa s nou nehral-male vlaciky,cast drahy je na takych pilieroch,stale mu to padalo,ale v poslednej dobe sa s tym velmi rad hra,tam su tiez vlaciky na magnetky....a tie vlaciky zo sady take and play pasuju aj na drevene kolajnicky,ci nevies?

zuzanat
4. aug 2013

@mikisa27 my mame aj taku drevennu sadu z tesca, tiez su tam vlaciky na magnetky, ale nepasuje to na take and play. Pre nas je take and play preto lepsie, lebo ich bavi si vlaciky spajat a tahat. Ale ak tvojho syna bavi viac, ak ide vlacik sam na baterky, tak kup tu.to zalezi na nom, co ho viac bavi...

mikisa27
10. aug 2013

@zuzanat a kde kupujes tie jednotlive sady a vlaciky? ja som bola u nas kuknut v Draciku a to ttu mame 3predajne a veru vyber takmer ziadny 😖 mali asi 2sady z take and play a 2 trackmaster a samostatne vlaciky tiez asi 2-3kusy,drevene vlaciky vobec ☹ budem musiet asi zhanat nieco na nete...len ja som chcela hlavne skusit ci tie drevene sady pasuju k nasim drevenym kolajnickam co mame doma,nech tu nemam kopu roznych drah ktore sa medzi sebou nedaju pospajat......

zuzanat
10. aug 2013

@mikisa27 jednu sadu dostali deti na vianoce, ostatne som dokupila z bazosa, mmb a tu z konika, pouzite,ale vobec nie je vidiet, ze to nie je nove...

lastovicka69
10. aug 2013

Moja 3 ročná dcérka dostala darček- knihu Malý vláčik-knižka s hračkou a dráhou/malý asi 5 cm rušeň Tomáš/
vydavateľstvo Svojtka a rada sa stým hrá...

mikisa27
13. aug 2013

Baby a este jedna otazka- tie sady Thomas and friends vyrobca TOMY,to je co?Je to kompaatibilne s tymi fisher price,ci nie?Ja uz mam v tom chaos 😝 Matej asi vie,preco to zacal riesit uz teraz 😀 😀 😀 snad to do Vianoc stihnem vsetko prestudovat a nieco aj kupit 😉