icon

Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?

lindulienka
1. okt 2010

Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵

vivi
25. nov 2013

Baby, ktore sa vyznate? Chcem sa spytat na drevene vlackodrahy. Viem, ze pasuju k sebe Brio, tesco a Thomas. No Dnes som nasla aj Bigjigs, woody a maxim a dost sa mi pacia, Len neviem ci su kompatibilne.. ... ?

malemimi153
13. dec 2013

@vivi ahoj, ja som sa pytala na kolajnice bigjigs,volala som do internetoveho obchodu a povedali mi, ze vsetky k sebe pasuju, nemal by byt ziadny rozdiel.....synovec ma depo a stanicu woody a vsetko sa pekne da pospajat ku klasickym kolajniciam z tesca... 😀 snad som pomohla 🙂

mikisa27
13. dec 2013

@vivi my mame doma uz celkom slusnu zbierku drevenych kolajniciek vsetkych moznych znaciek a zatial vsetky k sebe pasuju 😉

sisika
1. jan 2014

Ahojte ,tak aj ja sa pridavam do klubu-Daniel dostal k Vianociam vlaciky thomas-a s inym sa uz nehra.
Zatial nemam skusenosti s druhmi,ale na skatuli je napisane trackmaster.
No a uz vidim ze bude nutne dokupit dalsie-ma zatial taky okruh s malou stanicou a padaci most;ale neda sa to spojit-nemame dost kolaji....
Ak by ste nahodou mali doma nejake sady,kolajnice atd na predaj-tak mi prosim napiste spravu-urcite budem nakupovat...
Dakujem a prajem stastny novy rok 2014 🙂

lenka2912
23. jan 2014

baby ak by ste mali niektorá záujem, náš síce miluje tomáš ale stany a bunkre ho neočarili

maria112
30. jan 2014

Ahojte poradí mi niekto .tiez mame thomasa.mali sme šedé kolajničky avtetaz syn dostal také hnedé.je nejaký spolukus ktorým sa daju spojiť .maju totiž iné nadpajanie...moc dííík

maria112
30. jan 2014

@sisika my máme drevenné ak chceš...

maria112
31. jan 2014

ahoj neviete niekto cim by sa dali spojit plastove drahy track master a take n play ... dakujem

zz134
19. máj 2014

Ahojte babky, prosiiim neviete kde by sa dali zohnat tie "kinder" vajicka vlacik tomas? dakujeeem

tyta
14. aug 2014

@zz134 prilezitostne ich mavaju v Kauflande, ale uz davno som ich nevidela.

veronikakira
20. aug 2014

@zuzul1310 ahoj nebudes posuvat tie niektore kovove vlaciky??

zuzul1310
20. aug 2014

@veronikakira Ahoj, už som nad tým uvažovala, ale momentálne mladší syn má rád vláčiky A tak ich zatiaľ nemôžem predať.

veronikakira
20. aug 2014

@zuzul1310 okey, a nemas tak ze ten isty vlacik dvakrat? Alebo nahodou vlacika Dennisa nemate? Strasne ho miluje, on je najoblubenejsi. Alebo taky ktory by si predala z kolekcie?

zuzul1310
21. aug 2014

@veronikakira Duplicitne máme len Tomášov, Edwarda, Tobyho (máme klasických a metalízových), Dennisa nemáme, on je z tých novších a my sme v poslednom čase nové vláčiky už nekupovali. Máme ich asi 60 možno o ničo viac aj s vagónmi, ale neviem čo z toho predať,

veronikakira
21. aug 2014

@zuzul1310 metalizove mate thomasa a edwarda,dobre som rozumela?

zuzul1310
23. aug 2014

@veronikakira áno metalizové máme Thomasa, Edwarda a Tobyho, ale tie nepredám, len tie klasické. Keby som už mala predať našu zbierku, tak už by som ju asi predala celú, nie po častiach, lebo je toho naozaj veľa, zbierali sme to dlho,starší syn si na to dával pozor a menší tiež hračky neničí takže sú vo veľmi peknom stave. Ak by bola ponuka čo by ma zaujala tak by som to predala, inak zatiaľ nie, pretože menší synček nemá ešte ani tri roky a občas sa s tým zahrá a dobre vieš aké sú kvalitné hračky drahé a tieto vláčiky aj s koľajničkami kvalitné sú.

ellysa
29. aug 2014

Ahojte baby chcem sa spytat v tescu petrzalka maju vyber?zaujima ma hlavne wooden kolekcia a skladacie sety take n play,nechodim tam ak tak pojdem len na to tak aby som sa nepreviezla a budu tam dva vlaciky...

veronikakira
17. sep 2014

Nasa zbierka vyzera takto 🙂 mam vlacika VIKTORa 2kus, rada vymenim za inu masinku!

cmeli
26. okt 2014

Ahojte, viete prosim poradit, kde by som v Bratislave zohnala drevene magneticke masinky z vlacika tomasa, ktore pasuju na drevene kolajnice...mozno aj nejake nenapadne hrackarstvo? Nam sa podarilo v jednej dedinke na hodoch kupit u stankara Skarloya za 2 eura - bohuzial mal tento jeden posledny kus a ja som si na neho nezobrala kontakt ☹ dakujem za rady resp pripadne ponuky 😉

cmeli
26. okt 2014

nasla som ze par masiniek by mali mat v predeti.sk (kamenna predajna v BA) ale ak by sa nasli tie vlaciky za 2-3 eura, bola by som radsej 😎

cmeli
26. okt 2014

Toto je ten spominany dreveny magneticky Skarloey za 2 eur 🙂

ellysa
27. okt 2014

@cmeli ahoj drevené Vlaciky zozenies v rakúsku,ak si z Ba máš to kúsok,v nákupnej zóne pred brucku a.d. leitha v obchode muller,tam ich majú milión.Ale teda za dve eur nie začínajú na 9.

ellysa
27. okt 2014

@cmeli ja som objednavala Vlaciky drevené z aliexpress sú pekné a vychádzajú cca 2 eur ale teda origo sú krajšie.tu sú tie z alie.dodacia lehota je minimálne mesiac ide to z číny.

ellysa
27. okt 2014
ellysa
27. okt 2014

Ten Thomas úplne napravo je original

cmeli
27. okt 2014

@ellysa dakujem za radu, mate krasnu zbierku 😵

ayrton147
1. nov 2014

@sjuzi Dobrý deň , píšete že malý sa hrá s vlačikmi Tomaš z radu Track Master ,viete mi prosím poradiť či ostatné vláčiky a kolaje pasujú keď majú to označenie Track Master - lebo sme pozerali v Dráčiky a niektoré vláčiky majú kolesá s veľkým zubami a niektoré s malými zúbkami , ďakujem pekne . Martina

tutitu
1. nov 2014

Ahojte dievčatá. Viete mi niektorá poradiť, kde zoženiem malé kovové mašinky z radu take and play? Chcem dokúpiť nejaké vláčiky. Počula som, že niektoré kočky to objednávajú z angl. neviete mi poradiť link, z akej stránky? Ďakujem

petuscha
10. nov 2014

@zuzul1310 ahoj prosim prepac chcem sa opytat .. citam ze mate skusenosti s tomasovimi kolajnicami sadami a vlacikmi... ktore pasuje na ktore prosim??
trackmaster su tie vlaciky na baterky a take n play su ktore?? zatial mame kolajnice len drevene na magneticke vlaciky (tesco ikea brio) ale tomas je u nas tomas.. ide aj po drevenych ale nie je to ono.. tak nerada by som sa nejak poplietla ak by si mi mohla poradit
dakujem 🙂