icon

Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?

lindulienka
1. okt 2010

Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵

zuzul1310
16. okt 2010

@trixi inak Maťko sa podľa mňa veľmi podobá na teba

trixi
16. okt 2010

@zuzul1310 🙂 , on je cely tata 🙂 , videla som aj ten druhy kobercek, ale tiez mame tie vlacky 😉

Dnes som stretla po dlhom case velmi dobru kamaratku a dozvedela som sa, ze jeden z jej synov je zavislak na vlakoch a jej 1,5 rocna dcera nic ine nechce na hranie len vlaciky 🙂

trixi
16. okt 2010

Este pridavam fotky z Matkovych narodenin, torty boli v style Tomasa. Tu prvu okruhlu som robila ja, tu druhu v tvare vlacika som dala urobit, obe boli fantasticke 😉

zuzul1310
16. okt 2010

@trixi paráda tie torty, krásne narodeniny. Pridávam aj ja fotky čo som sľúbila. Fotka našej dráhy, druhú polovicu máme u mojich rodičov, Danko má ešte len dva a len začíname s Tomášom. a tiež pridávam fotky z menín a krstného narodenín, oslavu mali decká spoločnú u nás preto dva vláčiky, hoci nie také pekné ako ten váš.

zuzul1310
16. okt 2010

Ešte fotky z našich obľúbených vláčikov.

trixi
17. okt 2010

@zuzul1310 tie torty su krasne aj s vagonom 🙂 🙂 🙂 , urcite boli aj tak dobre 😉 , kde su take pekne vlaciky?

zuzul1310
17. okt 2010

@trixi ten zelený vláčik chodil u nás v Komárne celé leto a ten červený bol v Ostrihome. Ešte sme boli v Nitre na agrokomplexe a tam chodí parný vlak, tak aj tým sme išli, len z toho nemáme fotky.

trixi
17. okt 2010

@zuzul1310 u nas v PN chodi taky modro-zlty, ale nie je tak pekny ako tie na fotke 😖 . Malemu je to jedno, hlavne ze sa moze vozit 🙂

zuzul1310
17. okt 2010

@trixi aj Danko je na tom tak, hlavne že sa vozí na vláčiku, nezáleží na tom aký je. Nemáte náhodou Take along čínskeho draka? zháňam ho a nenašla som ho zatiaľ nikde na nete, iba Trackmaster a toho nechcem.

trixi
17. okt 2010

@zuzul1310 nie nemame a ani neviem ze je. Pozri na originalnych strankach

http://www.hitstoreuk.com/Thomas-Friends/

skus tam pohladat, ak tam nenajdes, tak jedine, ze bol vyrobeny skor, tak mozno ho bude predavat niekto v bazare.

Ja som zasa zhanala Hiro, uz som źohnala.

zuzul1310
17. okt 2010

našla osm ho v zozname vláčikov, tam som to už pozerala ale v ich e-shope nie je. Našla som z rady trackmaster na MMB, ale ja potrebujem TA, skúsim ešte pohľadať.

bubadlo27
18. okt 2010

ahojte baby a poradte 🙂
trixi na teba sa spolieham 😉 🙂
toto som kupila v tescu ale neviem ci dobre, chcela by som im dokupit aj daslie, ale vsak ako vas tu citam a aj to rozdelenie tych kolajnic som z toho jelen ze co je to zac a co sa da k tomu dokupit
dakujem moc

zuzul1310
18. okt 2010

@bubadlo27 je to základná zostava Trackmaster, čo znamená že sú to vláčiky na baterky ktoré po dráhe samé idú a jeden taký vláčik stojí cca 13 a viac eur. ak budeš chcieť niečo dokupovať tak sa pozri aby na tom bol nápis Trackmaster a bude ti to pasovať. Nie som trixi, ale snáď pomohlo, ver mi, už sa vyznám....🙂

zuzul1310
18. okt 2010

@trixi čau, pozri čo som našla.... už len to nájsť u nás alebo v čechách...
http://cgi.ebay.com/CHINESE-DRAGON-BILL-THOMAS-...

zuzul1310
18. okt 2010

@bubadlo27 Ešte ti trošku pomôžem ak môžem. Pár typov čo sa k tomu dá dokúpiť
http://www.biga.sk/hracie-sety-s-vlacikmi/fishe...
http://www.biga.sk/hracie-sety-s-vlacikmi/fishe...
http://www.lacnehracky.sk/vlačik-tomaš-a-priate...
keď si zadáš do googlu "trackmaster" tak si vyhľadáš čo sa ti páči a budeš v tom mať prehľad, aj v hračkárstve uvidíš každú krabicu jasne označenú TRACKMASTER / TAKE ALONG / WOODEN RAILWAY

zuzul1310
18. okt 2010

@trixi našla som v čechách ho jedna kočka predáva, má 4 krásne vagóniky, už som jej písala, lebo má aj draka 🙂 síce je to hrané, ale ak nové nedostanem, tak kúpim aj to.

bubadlo27
18. okt 2010

@zuzul1310 dakujem za pomoc, uz len nieco povyberat, a budem vas tu cihat, aby ste poradili

trixi
19. okt 2010

@bubadlo27 uz Ti dobre poradila @zuzul1310 , moj nazor je, ze ten Track Master je pre starsie deticky. Masinkam sa tazsie pripajaju vagonky, nas Matej este teraz obcas zapasi s tymi hacikmi. Z rady Trackmaster mame ten set Trasuci sa most a dobrodruzstvo na ostrove dostane Matko na Vianoce. A pri oznacovani na obaloch vlacikov Take Along=Take and Play

Dievcata, teraz som vysledovala, ze v Draciku (aspon u nas v PN) maju tie starsie sety z Take Along ale aj z Track Master lacnejsie ako sa objavuju nove sety Take and Play. Musim dokupit z tych starsie vyrobenych lacnejsich. U tych novych musime zaplatit aj za znacku Fisher Price. Maju krajsie obaly, takze ceny sa mi zdaju vyssie.

@zuzul1310 no super, vidis, tak sa Ti podarilo zohnat Draka 🙂 Ja na ebay vobec neviem nakupovat.

zuzul1310
19. okt 2010

@trixi na ebay ani ja, to by som sa nedoplatila na poštovnom, len som chcela vedieť že naozaj je ten vláčik aj k TA sade a našla som ho v čechách na MMB, dúfam že sa mi kočka ozve.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=255612
Inak tú TA dráhu s umývačkou čo dostal Danko na narodky sme aj my kúpili v dráčiku v akcii z 33
@bubadlo27 ako píše trixi, aj ja by som uprednostnila Take along / Take and play ale keď si už trackmaster kúpila tak už sa s tým asi nedá veľa spraviť.

bubadlo27
19. okt 2010

jasne baby diky, tak budu mat dve, no co nezabijem sa aspon sa bude mat tatino s cim hrat 😀

bubadlo27
19. okt 2010

no mam o zabavu na vecer postarane 😉 sa cgystame v sobotu do viedne asi v toysrus volaco pokukame 🙂
ale aj tak velmi dakujem za pomoc

zuzul1310
19. okt 2010

@bubadlo27 ani ja som to neobjednávala, ale kupovala v Dráčiku alebo Alltoys, to len tak aby si mala prehľad 🙂

bubadlo27
19. okt 2010

@zuzul1310 moc diky aj tak,aspom ,mam uz aky taky prehlad, aspon to zakladne rozdelenie 😉 🙂

zuzul1310
19. okt 2010

@bubadlo27 neboj, akonáhle decká dostanú prvú dráhu s vláčikmi tak sa budeš už len a len zlepšovať 🙂 Malý nám začne recitovať mená vláčikov a zahlási že murdoka kúpime, elišku kúpime a tak podobne...neboj naučíš sa, ja ich tiež už skoro všetkých poznám. 🙂 tých čo máme poznáme všetkých.

trixi
19. okt 2010

@bubadlo27 ahoj, mozem Ta poprosit? Popozeraj co maju pekne v Toys´r Us a napis, prosim. Potrebujem nakupit este male darceky pre 2 susedky a suseda v rozpati 2-3 roky. Planujem tiez vyrazit do Viedne, len by som chcela kupit nieco ine ako maju bezne v Draciku.
@zuzul1310 veru, mne sa niekedy uz o vlacikoch zda. Obcas, ked idem kupovat nejake darceky do hrackarstva, tak sa postavim pred Barbie, babiky a kocham sa medzi dievcenskymi hrackami. 🙂

bubadlo27
19. okt 2010

@trixi jasne, ak pojdeme sobotu, vecer napisem, tam toho je take kvantum, ze sa nebojim, zeby som nieco nekupila a uz minuleho roku som sa sekla, ze tu na SK zaide hracky kupovat nebudem, lebo 1. vyber pred vianocami o nicom a 2. ceny neni o com 🙂 😀
a neviem ci si na mna pametas, heslo MEBLIK 😀 😀 😀 😀 😀

zuzul1310
19. okt 2010

@trixi ani nehovor, aj mne sa strašne páčia Polly pocket, little pet shop, zhu zhu pets a ďalšie dievčenské hračky, plyšáky barbie a tak...snáď ešte budem kupovať aj to 🙂

zuzul1310
20. okt 2010

Tak dnes nám prišiel narodeninový Thomas, malý je happy 😵 , ešte aj spinkať s ním išiel. Dnes nám prišli aj štyri vláčiky z Chuggingtonu (Koko, Bruno, Willson a Čierny Peter), objednala som ich hrané od jednej kočky z MMB za veľmi dobrú cenu 4,50 kus, chcela som vyskúšať či sa to malému bude páčiť a som rada, že som to neobjednala nové, alebo rovno dráhu, pretože malého to nezaujalo, rozprávku zbožňuje, knižky tiež, ale na týchto vláčikoch sa mu nepáčia tie spoje, nevie to sám spojiť a preto sú zaujímavé ešte stále iba Thomas vláčiky.

trixi
20. okt 2010

@bubadlo27 jasne, ze pamatam 😉 😉 😉 . Ako su deti spokojne? Nas Matej velmi 🙂 Ja som dnes zohnala vyhybky k Track Master, konecne sa nam dari pospajat jednotlive sety. Bez vyhybiek to islo veeeelmi tazko.
@zuzul1310 Matej teraz frci na Chiggington-rano, vecer Tomas Take Along a Track Master.
Dnes sme mali rozlozene 3 drahy 😕 😕 😕