icon

IPad verzus IPod pre deti

briketa
11. júl 2012

Z tychto dvoch moznosti, zvolili by ste kupit detom IPad tablet, alebo vreckovy IPod.
Na zabavu pocas cestovania a potom na pouzitie internetovej televizie.
Budeme ho pouzivat aj my rodicia.

cawes
25. jan 2013

@briketa ahoj ja mam aj ipad aj iphone aj ipod. No a odporucam na hry a rozpravky urcite ipad. Je to super vec, pouzivam skoro len ipad. Vsimla som si ze mas male deti, nechcem sa ta dotknut ale nemyslis si ze je to trosku skoro na ipad? Je to dost drahy darcek na ,,znicenie,,. Kedze moj maly je este maly tak ma zaujima nazor. Dufam ze sa nenahnevas

cawes
25. jan 2013

@briketa est ma tak napadlo ze je plno tabletov ktore su ovela ovela lacnejsie ako ipod,ked uz to kupujete hlavne kvoli detom. A podporuju windows takze bez problemov na tom prehrajes vsetko mozne.

briketa
autor
25. jan 2013

@cawes Ahoj, jasne ze sa nehnevam. Medzicasom sme uz kupili IPad aj IPod, takze vyuzivam vsetko, nakolko ja sama robim na najvacsom IMac-u.
Deti s tym zaobchadzaju normalne, akurat je vsetko docapkane. Kupila som narazuvzdorne obaly, takze ako otazku ci sa da zverit aj malym detom, ano da.
Moj najstarsi je medzicasom prvak a ulohy maju aj na IPadoch, tak by som uz aj tak musela tablet kupit.

cawes
25. jan 2013

@briketa ah ok super, tak aspon viem co ma caka 😀

mirka414
25. jan 2013

@trixi nie chcem si kúpiť mobilný internet a je ponuka na 1GB stačí to na pár dni v mesiaci na surfovanie,čítanie meilov a hranie?

joannas
25. jan 2013

@mirka414 nie nestačí 1 TB je veĺmy malo

mirka414
26. jan 2013

@joannas ale doma mám WiFi 1GB potrebujem len na pár dni do mesiaca na pár hodín ,,zabiť,,čas ked deti spia a ja mám nočnu 😀 koľko sa platí navyše ked sa minút GB?kolko odporucaš minimálne mat?

joannas
26. jan 2013

@mirka414 tak ked nebudeš stahovať filmi a pozerať joutube tak maš 1G dosť ale inač malo,s cennikom ti neporadim lebo ja bivam na slovensku 😉

joannas
26. jan 2013

@mirka414 tam kde robiš nemaju internet ?ak ano tak sa pripoj knim a maš zadarmo 😀

mirka414
26. jan 2013

@joannas niektore rodiny maju wifi zakodovanu a nepytam si kod...najnovsie chce mala ipad obcas aj v aute tak by sa mi nejaky mob.net zisiel.

joannas
26. jan 2013

@mirka414 tak ten mobilni net je faj ,ja taki mam ale použivam v NB,ale ten mobilni maš len ked je tam signal

joannas
26. jan 2013

@mirka414 a aku maš ponuku s kolkich GB si možeš vibrať? 😉

trixi
26. jan 2013

@mirka414 aj moj drahy hovori ze to nestaci.

joannas
26. jan 2013

@trixi ale pokiaľ nebude sťahovať filmi a pozerat na youtube tak 1 GB stačí

mirka414
26. jan 2013

@joannas ak nieje signál?a ako potom funguje ipad napr.v aute,na ihrisku?

trixi
27. jan 2013

@mirka414 vtedy frcim na 3G

joannas
27. jan 2013

@mirka414 tak vichodi 3G alebo nič,,ale neboj signal je skoro všade len nejaki zapadakov ked je dakde tak tm neje nič,možem sa opitať kolko sa uvas plati za internet? 🙂

mirka414
28. jan 2013

@joannas vieš po nemecky?ja platím v dome niečo ako UPC 3v 1 telefón,televízor a internet nejakých 100,-frankov.Orange ma 1GB za 20,-Chf

joannas
28. jan 2013

@mirka414 trohu viem,uvas su ešte franki ..ja som mislela že už eura 😲

joannas
28. jan 2013

@mirka414 ja platim 20eur za mobilni internet

mirka414
28. jan 2013

@joannas jasne ze franky svajciari si svoju menu nepustia.to su ini narodniari 😉 .

joannas
29. jan 2013

@mirka414 a kolko to je eur 100frankov? 😀

lilla244
29. jan 2013

iPad!
Ale známa kúpila dcére "tablet" od vtech toys a vraj je to super?

luciagi
29. jan 2013

ja pouzivam ipad a som nadmieru spokojna,,,tablet od vtech je riadna hlupost,kupila som to krsnej dcere,stalo ma to cez 70libier plus do toho musis dokupovat hry co jendost nakladne a fotak je tragicky,,,neodporucam

mirka414
29. jan 2013

@joannas Za 100 EUR dostanes 124,72 Chf

@lilla244 my tiez mame par veci od vtech,ale fakt je to zrut penazi mozno kedysi to bolo super ale teraz sa fakt viac oplati ipad a myslim ze pre deti ipad mini akurat tak do ruky.
@luciagi musim zasa trosku oponovat mame fotak od vtech a ten je super ja som uz kupila tri kusy aj pre netere a synovca a pre deti lepsi detsky fotak asi nenajdes.taketo foto robi vtech fotoparat.moja ho nosi skoro vsade a ked pridu baby,ktore strazime maju velku zabavu fotia sa vseliako v izbe a ja musim potom mazat fotky 😀

joannas
29. jan 2013

@mirka414 tak to vela platiš za internet,to mate neobmedzeni?maš krasnu cerku 🙂

mirka414
29. jan 2013

@joannas nieje to veľa, zadarmo telefonujem na pevne linky veľa HD programov a rýchly neobmedzený internet všetko spolu.

luciagi
29. jan 2013

@mirka414 fiii,no krasne vam vysli fotecky,my sme ho skusali len na oslave ked som jej ho dala a fotky boli vsetky tmave a neostre,,mozno to len chcelo ine svetlo🙂kazdopadne mala sa s tym vydrzala hrat 15min a potom sa zas vrhla na ozajstne telefony a laptopy,,,tie deti neoklames🙂

mirka414
29. jan 2013

@luciagi moja ho bere vsade ci uz do zoo,alebo vonku na dvore vela fotiek ma kamaratiek co ku nam chodia.
treba na nom nadstavit blesk mali ste original fotoaparat od vtech?lebo skusala som aj lacne verzie,take detske a tie nefotili dobre.
http://www.ricardo.ch/kaufen/spielzeug-und-bast...

luciagi
29. jan 2013

@mirka414 vies co ja som kupovala ten tablet,nie fotak osobitne🙂