IPad verzus IPod pre deti
Z tychto dvoch moznosti, zvolili by ste kupit detom IPad tablet, alebo vreckovy IPod.
Na zabavu pocas cestovania a potom na pouzitie internetovej televizie.
Budeme ho pouzivat aj my rodicia.
@cawes Ahoj, jasne ze sa nehnevam. Medzicasom sme uz kupili IPad aj IPod, takze vyuzivam vsetko, nakolko ja sama robim na najvacsom IMac-u.
Deti s tym zaobchadzaju normalne, akurat je vsetko docapkane. Kupila som narazuvzdorne obaly, takze ako otazku ci sa da zverit aj malym detom, ano da.
Moj najstarsi je medzicasom prvak a ulohy maju aj na IPadoch, tak by som uz aj tak musela tablet kupit.
iPad!
Ale známa kúpila dcére "tablet" od vtech toys a vraj je to super?
ja pouzivam ipad a som nadmieru spokojna,,,tablet od vtech je riadna hlupost,kupila som to krsnej dcere,stalo ma to cez 70libier plus do toho musis dokupovat hry co jendost nakladne a fotak je tragicky,,,neodporucam
@joannas Za 100 EUR dostanes 124,72 Chf
@lilla244 my tiez mame par veci od vtech,ale fakt je to zrut penazi mozno kedysi to bolo super ale teraz sa fakt viac oplati ipad a myslim ze pre deti ipad mini akurat tak do ruky.
@luciagi musim zasa trosku oponovat mame fotak od vtech a ten je super ja som uz kupila tri kusy aj pre netere a synovca a pre deti lepsi detsky fotak asi nenajdes.taketo foto robi vtech fotoparat.moja ho nosi skoro vsade a ked pridu baby,ktore strazime maju velku zabavu fotia sa vseliako v izbe a ja musim potom mazat fotky 😀
@mirka414 fiii,no krasne vam vysli fotecky,my sme ho skusali len na oslave ked som jej ho dala a fotky boli vsetky tmave a neostre,,mozno to len chcelo ine svetlo🙂kazdopadne mala sa s tym vydrzala hrat 15min a potom sa zas vrhla na ozajstne telefony a laptopy,,,tie deti neoklames🙂
@luciagi moja ho bere vsade ci uz do zoo,alebo vonku na dvore vela fotiek ma kamaratiek co ku nam chodia.
treba na nom nadstavit blesk mali ste original fotoaparat od vtech?lebo skusala som aj lacne verzie,take detske a tie nefotili dobre.
http://www.ricardo.ch/kaufen/spielzeug-und-bast...

@briketa ahoj ja mam aj ipad aj iphone aj ipod. No a odporucam na hry a rozpravky urcite ipad. Je to super vec, pouzivam skoro len ipad. Vsimla som si ze mas male deti, nechcem sa ta dotknut ale nemyslis si ze je to trosku skoro na ipad? Je to dost drahy darcek na ,,znicenie,,. Kedze moj maly je este maly tak ma zaujima nazor. Dufam ze sa nenahnevas