Je toto odrážadlo vhodné pre dvojročné dieťa?
Dcera ma 2 roky a 93cm

Ano
@hederamonstera hlavne kvôli výške sa bojím, aby nebolo malé. Takže mage osobnú skúsenosť áno? 🙂
Nie, plastove odražadla sú hrozné. Sú ľahké a nedržia stabilitu. Je tam riziko, že dieťa može stratit pri rychlej jazde alebo v zatačkach rovnovahu a spadne. Lepšie pre vyvoj dieťaťa su dvojkolesové odražadla na spôsob bicykla ☺️🙂
Funny Wheels je super voľba, tiež sme ho mali. Je pevné, stabilné. Dá sa prerobiť aj na 2 kolesové (my sme to nevyužili). Malá by na ňom lietala dotetaz (má 112cm) ale už sme ho posunuli, čiže výšky by som sa nebála.
Nie, plastove odražadla sú hrozné. Sú ľahké a nedržia stabilitu. Je tam riziko, že dieťa može stratit pri rychlej jazde alebo v zatačkach rovnovahu a spadne. Lepšie pre vyvoj dieťaťa su dvojkolesové odražadla na spôsob bicykla ☺️🙂
@nykkushka práveže jedno dvojkolesove už ma doma ,len sme to rpestr3lili a ešte je naň nízka.
nie, pozri strider alebo firstbike, tie su dost male aj pre male deti. tieto plastove hebeda su nanic
Za mna určite áno. Synček to odrazadlo miluje💙 aj my ale bežíme za ním jedna radosť 😍👍 kamaratka nie je spokojná ale čisto len kvôli tomu, že sa jej nechce behať za syncekom 🤦♀️ a mamky ktoré píšete negatívne skúsenosti, neviem no, taká z vás ide až zlosť nejaká 😅🤣 radšej vaše komenty ani nebrať vážne. Skoro každý je spokojný len ženy na Mk majú stále s niečim problém 🫣
Toto je super dcéra ho mala ako prvé odrazadlo... teraz ma 3 roky a kúpili sme puky odrazadlo 2kolesove a za víkend na nom v pohode drží rovnováhu...
Toto je topka odrazadlo, nasa ma cez 3r a doma na nom jazdii este :D na von uz len bike, ale teda ak ma tvoja uz 93cm tak jej bude male
Zmerajte malej vnutornu dlzku nohy. Tu je postup:
https://www.yedoo.eu/cs/clanek/jak-vybrat-odraz...
Funny wheels ma moznost nastavit vysku sedu na 28 alebo 30 cm. Predpokladam, ze vnutorna dlzka nohy bude vyssia, teda jej uz bude male.
Puky značka odrazadiel mi príde lepšia. 🙂
Toto nie je klasicka plastová hrkalka, z ktorej tá akurát bude bolieť hlava, ale naozaj kvalitné odrážadlo. ktoré navyše vieš posunúť a rýchlo predať, naše som predala za pár minút, je po ňom dopyt.
Puky značka odrazadiel mi príde lepšia. 🙂
@lenkakravcova Puky ktoré? My sme mali Puky Wutsch ako prvé a malému napríklad vôbec nesedelo, asi je to individuálne. vadili mu zadné kolesá, musel dávať nohy veľmi naširoko, resp. Sa zakopaval, tak ho to nebavilo.Ja som to odrážadlo veľmi chcela a potom bola dosť sklamaná, bolo aj pomerne ťažké, keďže kov, v porovnaní s Funny wheels, na ktoré sme ho vymenili.
@lenkakravcova Puky ktoré? My sme mali Puky Wutsch ako prvé a malému napríklad vôbec nesedelo, asi je to individuálne. vadili mu zadné kolesá, musel dávať nohy veľmi naširoko, resp. Sa zakopaval, tak ho to nebavilo.Ja som to odrážadlo veľmi chcela a potom bola dosť sklamaná, bolo aj pomerne ťažké, keďže kov, v porovnaní s Funny wheels, na ktoré sme ho vymenili.
@oblecenie99 Pukymoto mi príde na začiatok také naj. Má tri kolieska (a potom sú dvojkolieskové tiež). My tiež máme aj to Puky Wutsch, ktoré spomínaš. To nesedelo vôbec synovi (presne ten problém tiež so zakopavanim do predných koliesok), naopak jedna dcéra na ňom jazdí v 2,5r dookola bez problémov a preferuje ho pred inými. S hmotnosťou nemali problém ani jeden, pričom mám pomerne hmotnostne ľahké deti (dcéra má 12kg v 2,5r).
@oblecenie99 Pukymoto mi príde na začiatok také naj. Má tri kolieska (a potom sú dvojkolieskové tiež). My tiež máme aj to Puky Wutsch, ktoré spomínaš. To nesedelo vôbec synovi (presne ten problém tiež so zakopavanim do predných koliesok), naopak jedna dcéra na ňom jazdí v 2,5r dookola bez problémov a preferuje ho pred inými. S hmotnosťou nemali problém ani jeden, pričom mám pomerne hmotnostne ľahké deti (dcéra má 12kg v 2,5r).
@lenkakravcova Ja som bola nadšená z toho odrážadlá, že wau, konečne nie plastová hrkalka a páčil sa mi dizajn no a potom, presne, synovi vôbec nesadlo 🙈 Ale to pukymoto vyzerá super.
Toto mali drti kupovane na 1. Narodky- od cca 15 mesiacov vedeli pouzivat. V dvoch rokoch by som uz dala dvojkolesove- aj ked este niekedy vyberu aj toto.
áno je to vhodné, pri 3 kolesách je to nižšie a pri 2 je to o niečo vyššie
Za mna určite áno. Synček to odrazadlo miluje💙 aj my ale bežíme za ním jedna radosť 😍👍 kamaratka nie je spokojná ale čisto len kvôli tomu, že sa jej nechce behať za syncekom 🤦♀️ a mamky ktoré píšete negatívne skúsenosti, neviem no, taká z vás ide až zlosť nejaká 😅🤣 radšej vaše komenty ani nebrať vážne. Skoro každý je spokojný len ženy na Mk majú stále s niečim problém 🫣
@jaass tiez kukam, ze taka negativita. Tie odrazadla su uplne peckove
Aj malý ho mal, úplne super bolo, používal ho do cca 3 rokov, možno 3 a pol! Dalo sa prerobiť aj na 2 kolesá, ale to sme nevyužili, zdedil potom po staršej dcére klasické dvojkolesove! Ale spokojnosť veľká a hneď som ho aj predala ďalej
Toto nie je klasicka plastová hrkalka, z ktorej tá akurát bude bolieť hlava, ale naozaj kvalitné odrážadlo. ktoré navyše vieš posunúť a rýchlo predať, naše som predala za pár minút, je po ňom dopyt.
@oblecenie99 presne je to plastové ale kvalitné....naša na nom behala aj v byte a susedia nič nepočuli ani my ...fakt pecka netuším z čoho má kolesá ale nepočuť ho ani na dlažbe ai na plavacke
Kvalitné je, vhodne vekovo ..ale cykloodrazadlo je lepšie ako predpriprava na bycikel
Za mňa super. Kúpili sme teraz mladšiemu. A požičiava si ho aj starší 3 ročný (100+ cm). Ale teda vyzerá na tom vtipne (ale je to na nižšej výške)
Všetko trojkolesove je blbosť, kúpiť klasické odrážadlo ako bicykel bez pedalov. Dieťa sa naučí rovnováhu. Mala mi bola len na Tom a keď sme ju posadili na riadny bicykel hneď išla bez pomocných
Môj mal teraz dva roky v apríli a jazdi na ňom normalne v pohode je mu dobre ani veľké ani malé. Má 98 cm a váha 15kg takže úplná pohoda rozbehne sa dá hore nohy a ide 🤣🤣
@nykkushka praveze toto odrazadlo sa neprevrhne,dobre drzi stabilitu.
Ale pre 2 rocne uz kupit cykloodrazadlo,dcera ma 2.5r a funnywheels jej je uz nizke

Ano