icon

Je žirafa Sophie vhodná hračka pre trojmesačné dieťa?

jankavt1
10. nov 2014

Máte niekto túto hračku? Je z mäkkej prírodnej gumy. Odporúčate zaobstarať ju pre 3 mesačné bábo?Je dosť drahá, tak nechcem vyhodiť peniaze zbytočne.

Je žirafa Sophie vhodná hračka pre trojmesačné dieťa?
Strana
z3
silvuska47
18. nov 2016

@mrkvicka060 dakujem za odpoved 🙂
@katariiiina vdaka za odpoved..

lauricka
18. nov 2016

@kejtinka mne sa zda, ze ta farba na nasej zlieza...divne. Kupili sme ju, ale malu nezaujala o nic viac, nez ostatne hracky, cize nic moc pre nas. Ale tak isto su deti, ktore miluju prave ju, takze stoji za vyskusanie, podla mna.

yennn
19. nov 2016

My sme ju stratili po tyzdni z kocika, nevsimla som si kde mu vypadla.

petra3312
19. nov 2016

@jankavt1 minule som po sto rokoch videla film 3 muzi a nemluvna a Sofinka bola aj tam 🙂 . Ci sa Ti ju oplati kupovat, tazko povedat. Deti su rozne, co sa paci jednemu, druhe nechce. Pre mna bolo dolezite, ze nie je vyrobena v Cine ale vo Francuzsku, organicka hracka a na jej urovni podobne hracky stali rovnako, mnohe aj viac. Dcera mala dve, kupila som ju aj neterke, nic sa s nimi nestalo a hryzli o sto tristo. Kupila som ju aj synovi, ktory bude mat coskoro 4 mesiace.

gagirl
13. dec 2017

Ahojte.Chcem drobcovi kupit zirafku sophie ale nasla som na nete verziu so pure,co je makka,aj zirafku aj hryzatko,a teraz sa neviem rozhodnut ktore mam kupit,ci makku tu so pure aj hryzatko alebo tvrdsiu..Nemate skusenosti s tym?dakujem

Strana
z3