Jednoduchá hra na mobil pre ročné dieťa
Ahojte, pojdeme lietadlom a rada by som nasla pre rocne dieta nejaku velmi jednoduchu hru na mobil...Nieco staticke , kde napr. len musi stukat na obrazky...nasla som kadeco ale vsetko podla mna az od takeho roka a pol, az 2 rokov...viete o niecom co by ste mi mohli odporucit ? Samozrejme budem mat aj ine hracky po ruke, ale ten mobil je taka istota ze to ju vzdy zaujme...
Ja som sa naucila, ze je to skor strach rodicov, ze dieta neobsedi, ako ze naozaj neobsedi. My sme s rocnym dietatom po lete do Johannesburgu vzdy este sadli na 12 h autobus bez prestavky 😀 Esteze tam nebol internet, aby ma pokusal mobil. Ja len, ze fakt da sa... a ta "tazsia cesta" nedat mobil je z dlhodobeho hladiska lahsia cesta, lebo potom dieta ma trening a posedi aj normalne v restauracii a tak a nie ze nervozne, kym nedostane mobil
boze tolko "inteligentnych" odpovedi na jednom mieste :D sa zasmejem aspon takto na vecer (ano urcite som troll za to ze nesedim cely den pri pc, aby som odpisovala, ale venujem sa naplno dcerke...)...vdaka tym co mi dali aspon nejake uzitocne rady, samozrejme mam nakupene nove hracky, zvukove knizky, otvaracie knizky, kadejake vyzieranie mozne aj nemozne, ze neviem kam to vsetko popcham, ale chcem mat nieco v zalohe na tablete/mobile...rozpravky ju moc nezaujmu (aj tie mam nahrate uz, aj hudbu), ale nejake take kde tukne a zvieratko vyda zvuk, alebo klikne na bublinku ktora praskne su podla mna fajn, take hladam nieco na ten sposob - tj. velmi jednoduche....let bude nieco vyse 3h, je to nas prvy let, a dcerka sa nedavno naucila chodit takze fakt ze neobsedi , a to vyssie zmienene dufam ze mi vystaci aspon na ten take-off a landing kedy musi sediet priputana 🙂
@zmrzlinka2021 @klarissa25 zuzubb007 na zakladnej skole by mali ocividne zaviest predmet na ucenie citania s porozumenim , lebo mam pocit ze vacsine clenov MK tato schopnost chyba....
Aj keby to bolo na neviem co...ročne dieťa sa dá zabaviť aj inak ako telefónom....🤦♀️🤦♀️
@maminabobo vy mate 60 rokov alebo kolko ked pojmom hra si predstavujete nejaku strielacku alebo ja neviem co take 😀 ?
Call of duty: baby warfare 🤣🤣🤣
Inak moja sa v 8 mesiacoch zamilovala do Cry babies - videla niekde náhodne reklamu a ostala z toho úplne unesená. Vydržalo jej to niekoľko rokov. Láska na prvý pohľad, vyskúšaj 🤷🏽♀️😅
@haley7897 vdaka, hehe toto neviem ci bude uplne pre moju, ona skor rada bagre a traktory :D.....
Aw. Tam neporadím, u nás ficia skôr 🐱🐰🦄 🤷🏽♀️
Skus pozrieť to Sago mini, to bolo užívateľsky veľmi nenáročné
@haley7897 to tu uz tusim zaznelo, pozriem 🙂 dakujem krasne ze mi niekto aj realne poradil...
Jj písala som to predtým. To je asi jediná taka nenáročná + offline hra ktorú moju dlho bavila. Je ich niekoľko verzií. pochybujem že sú hry pre menšie deti, neviem si predstaviť, ze by niekto investoval do vývoja 😬
Pro tvojej hlúpej otázke neverím,že za naplno venuješ dcére. Inak by ťa nenapadol mobil alebo tablet. Ale riešila by si zvukové knižky, klasické knižky alebo bábiky.
Istota že to vždy zaujme...Výrobcovia mobilov by si toto heslo mali dať do reklamy. Najlepšia hra s mobilom pre deti do 5 rokov je, že ho chytia a šmaria s ním o betónovú zem.
nie nemám 60r, len viac rozumu ako vy....
vies co, zober do lietadla aupairku, ako ti tu niekto radil.
ked mam pravdu povedat, keby ze letim lietadlom a niekto za mnou bude cely cas stlacat zvukovu knizku, tak neviem ci by ta knizka prezila cestu.... ked uz tak skor taku tu latkovu, co tam mas gombiky a obrazky na suchy zips a kadejake vrecka do ktorych nieco skryvas.
tie hry pre macky namobile mozu na chvilu zaujat, zvycajne tam plava rybka, pavuk, pada pierko, alebo lopticka a macka to chce chytit.
zelam hlavne stastnu cestu, mozno ti ju celu prespi.
Skús pozrieť na YouTube pesničky (moju baví smejko a tanculienka, cocomelon, fíha, zahrajko a zahrajka). Nuž a keď potrebujem naozaj veľmi zabaviť tak asmr play (sú to hlúposti ale tým že je to farebné a robí to zaujímavé zvuky to dieťa vie v prípade núdze zabaviť).
@maminabobo v lietadle by mu islo youtube? Vazne?
@taminka1986 no predstav si ze sa to da stiahnut z youtube...

@annm81 Tak potom netreba chodit na dlhe lety,ked vies,ze dieta tolko neobsedi. To je trapenie potom pre dieta aj ostatnych spolucestujucich.