Kde kúpim bio piesok do pieskoviska?
Ahojte,mam otazocku,kupili sme pre drobca pieskovisko,no chcela som kupit don bio piesok kde ho zohnam?dakujem 🙂
@lussy666 hovado :D :D :D abnormalne si ma rozosmiala :D :D :D
@lucia006 lucy,neviem ale o tych aftoch a kutikoch mi lekarka vravela ze to je dedicne,ma to uz v krvi a staci nejaky starter a su tam!moj manzel to ma po mame a ja sa modlim aby to moji nemali.a k tomu piesku,my sme kupili dve musle,obycajny piesok,a aj moj si dudu don namaca,ale vzdy si poviem,len aby nerobil horsie.kamaratke papal velke kamene.aj u nas sa jej uz dusil.
@bojovnicka moj zase kde uvidi mincu hned je vpuse, dost je aj zo zvieratkamy,dedicnost neviem ,lebo nikto znas nema,a ako som uz pisala ,je nachylne na tieto infekcie kvoli anemii co ma.
@lucia006 vhodny piesok do detskeho pieskoviska mavaju aj v Baumaxe, je baleny s oznacenim priamo do pieskovisk. Je to ten klasicky zlty. My sme kedysi kupovali vemi fajn piesok spolu aj s pieskoviskom od internetoveho predajcu detskych pieskovisk a hernych komponentov. Je to piesok tazeny v Slovinsku a je sneho biely a mimoriadne jemny. Ani snad KARIBIK taky nema. 😀 Tak pokukaj, ak si spomeniem toho predajcu, hodim Ti nazov alebo priamo link, my chceme doobjednat.
Piesok do pieskoviska predávajú v baumaxe a taktiež bol tento týžden v akcii v tescu.
no a k poburenemu pozdvihnutiu pri zmienke BIO len tolko, ze jednak cipky asi ani netusite o com bio je a za dalsie, treba citat v kontexte a asi zakladatelka mala na mysli piesok priamo urceny pre detske pieskovisko a nie volakde v terene nakopany aj s vykalmi a sklom. Nebola by som taka nebio hrdinka pokial ide napr. o tie pieskoviska. Tie exterierove su zdrojom takych svinstiev o akych sa nam nesniva. 😉
@lucia006 ono to moze byt aj od starych rodicov,neviem,mne tak povedala.s anemiou bojujem cely zivot,a nic prijemne,oslabuje to poriadne imunitu.v tom ti poradi lepsie lekar,a tie mince v ziadnom pripade do pusy!su na 1.mieste co robili testy bakterii,najma z neumytych ruk,ked platis vo verejnych zachodoch,ani klucky tak niesu spinave.to som zasa dala temu niektorym?ze?ale toho piesku by som sa tak nebala.ine je na verejnych,nezakrytych!
@lucia006 no tak som Ti ho nasla, odtialto sme aj my objednavali a sme max. spokojni:
@jabadaba dakujem ,ze ste si ma zastali,mam pocit ,ze niektore "mamicky"sa doma nudia,a musia rypat do kazdej ktora polozi ,otazku tu na modrom koniku.presne oto mi islo,nenasipat mu tam hocico ,ked uz sa tam bude hravat casto,lebo jak sa nahnem na detskomihrisku nad pieskovisko,treba mi az vracat ten smrad a pohlad zabijaju 😲
@bojovnicka no tie minci hnus, ja ich sade skryvam ,penazenky na miesta kde sa nedostane ,a aj tak raz za cas mu zbadam vrucke,nechapem ,hlavne tie male mrnave medaky, 😒
@lucia006 je pravda,ze som uz na zmienku o bio alergicka....ale aj ja som chcela do pieskoviska nieco "normalne" a tiez som riesila,kde piesok kupit...nakoniec ho mame z Hornbachu...bol v sackoch a je citucky...jasne,ze ho treba chranit...no a vraj naj je nechat ho obcas poriadne "vypalit"na ostrom slnku-premiesat pocas toho "vypalpvania...vraj sa tak zbavuje bacilov,atd.
@lucia006 v telke toho narozprávajú - len aby zvýšili odbyt vo firmách, kde im to nejde. Markrting je veľký mág. A ľudia mu veľmi často podľahnú.
Ach jaaaj lebo to povedali v tv no jasne,este ze nekukam tv.

@lucia006 ten z hornbachu je cisty, neviem kolko kg je v sacku ale my sme ho kupili za 3,50 €, do pieskoviska z lidlu nam stacili 2 vrecia.