icon

Kde kúpim bio piesok do pieskoviska?

lucia006
15. apr 2014

Ahojte,mam otazocku,kupili sme pre drobca pieskovisko,no chcela som kupit don bio piesok kde ho zohnam?dakujem 🙂

tjajka
15. apr 2014

@lucia006 ten z hornbachu je cisty, neviem kolko kg je v sacku ale my sme ho kupili za 3,50 €, do pieskoviska z lidlu nam stacili 2 vrecia.

marse
15. apr 2014

@lucia006 skus mu prave tu dudku nedavat , pri hre by na nu mohol zabudnut. A kedze malý trpí aftami mozem to mat aj z nej.My sme to mali u mladsej dcery a pricina dudel. Preto sme cím skor oducili od nej 🙂

belllinka
15. apr 2014

@lucia006 A čo hovorili v telke, že obsahuje piesok zo stavebnín?

lucia006
autor
15. apr 2014

@tjajka super mi sme kupili s tesca tu muslu pieskovisko ,tiez je malinke takze asi moc vela tam netreba,dakujem

lucia006
autor
15. apr 2014

@marse no moze byt aj duda,ale dost je na nu naviazany, vnoci zle spinka ,tak aspon ta ho upokojuje,on ma s chudokrvnosti tie afty kutiky a pod,infekcie ust

cottonwomen
15. apr 2014

@lussy666 hovado :D :D :D abnormalne si ma rozosmiala :D :D :D

sany2
15. apr 2014

@lucia006 tiez si myslim ze tie afty su mozno aj z cumlika,ked uz nejde ho vyhodit uplne tak castejsie vyvarat a menit za novy,a ked moja dcera ma kutik tak jej nasadim vitaminy skupiny B,velmi to pomaha pri zapaloch v ustnej dutine.

lucia006
autor
15. apr 2014

@belllinka treba siprejstmin.tyzdnove tv noviny ,bola som zhrozena ,nehovorim ze inde sa nedaju chytit tieto parazity,ale ked su tam premnozene preco nekupit cisty piesok?

bojovnicka
15. apr 2014

@lucia006 lucy,neviem ale o tych aftoch a kutikoch mi lekarka vravela ze to je dedicne,ma to uz v krvi a staci nejaky starter a su tam!moj manzel to ma po mame a ja sa modlim aby to moji nemali.a k tomu piesku,my sme kupili dve musle,obycajny piesok,a aj moj si dudu don namaca,ale vzdy si poviem,len aby nerobil horsie.kamaratke papal velke kamene.aj u nas sa jej uz dusil.

lucia006
autor
15. apr 2014

@sany2 moj bral aj b12 do nozky mipichali,mi vieme uz preco je nachylny na infekcie v puse,lebo mu zistili strasne nizkuhladinu zeleza,ma anemiu,a prvy priznaky pisu ,nachylnost na infekcie vpuse 😒

lucia006
autor
15. apr 2014

@bojovnicka moj zase kde uvidi mincu hned je vpuse, dost je aj zo zvieratkamy,dedicnost neviem ,lebo nikto znas nema,a ako som uz pisala ,je nachylne na tieto infekcie kvoli anemii co ma.

jabadaba
15. apr 2014

@lucia006 vhodny piesok do detskeho pieskoviska mavaju aj v Baumaxe, je baleny s oznacenim priamo do pieskovisk. Je to ten klasicky zlty. My sme kedysi kupovali vemi fajn piesok spolu aj s pieskoviskom od internetoveho predajcu detskych pieskovisk a hernych komponentov. Je to piesok tazeny v Slovinsku a je sneho biely a mimoriadne jemny. Ani snad KARIBIK taky nema. 😀 Tak pokukaj, ak si spomeniem toho predajcu, hodim Ti nazov alebo priamo link, my chceme doobjednat.

hela_tn
15. apr 2014

Piesok do pieskoviska predávajú v baumaxe a taktiež bol tento týžden v akcii v tescu.

jabadaba
15. apr 2014

no a k poburenemu pozdvihnutiu pri zmienke BIO len tolko, ze jednak cipky asi ani netusite o com bio je a za dalsie, treba citat v kontexte a asi zakladatelka mala na mysli piesok priamo urceny pre detske pieskovisko a nie volakde v terene nakopany aj s vykalmi a sklom. Nebola by som taka nebio hrdinka pokial ide napr. o tie pieskoviska. Tie exterierove su zdrojom takych svinstiev o akych sa nam nesniva. 😉

bojovnicka
15. apr 2014

@lucia006 ono to moze byt aj od starych rodicov,neviem,mne tak povedala.s anemiou bojujem cely zivot,a nic prijemne,oslabuje to poriadne imunitu.v tom ti poradi lepsie lekar,a tie mince v ziadnom pripade do pusy!su na 1.mieste co robili testy bakterii,najma z neumytych ruk,ked platis vo verejnych zachodoch,ani klucky tak niesu spinave.to som zasa dala temu niektorym?ze?ale toho piesku by som sa tak nebala.ine je na verejnych,nezakrytych!

lucia006
autor
15. apr 2014

@jabadaba dakujem ,presn ten biely maju unas v penzione na zahrade ,musim sa dostat kmajitelovi a opytam sa nan 🙂

jabadaba
15. apr 2014

@lucia006 no tak som Ti ho nasla, odtialto sme aj my objednavali a sme max. spokojni:

http://www.najhracky.sk/index.php?s=sekcia&s_id...

lucia006
autor
15. apr 2014

@jabadaba dakujem ,ze ste si ma zastali,mam pocit ,ze niektore "mamicky"sa doma nudia,a musia rypat do kazdej ktora polozi ,otazku tu na modrom koniku.presne oto mi islo,nenasipat mu tam hocico ,ked uz sa tam bude hravat casto,lebo jak sa nahnem na detskomihrisku nad pieskovisko,treba mi az vracat ten smrad a pohlad zabijaju 😲

lucia006
autor
15. apr 2014

@bojovnicka no tie minci hnus, ja ich sade skryvam ,penazenky na miesta kde sa nedostane ,a aj tak raz za cas mu zbadam vrucke,nechapem ,hlavne tie male mrnave medaky, 😒

lyzzy
15. apr 2014

@lucia006 ....to si nevsimaj.My sice biopiesok nepouzivame ale vedela som hned o co ide.Pochopila som to z nazvu.
To daj jednym uchom dnu a druhym von.

lucia006
autor
15. apr 2014

@jabadaba skoda,neda sa uz objednat iba kupit priamo v obchode kema ,a to v kosiciach nieje , 😒 pohladam baumaxe alebov hornbachu teda ,dakujem

lucia006
autor
15. apr 2014

@lyzzy asi tak ,ciste socky 😀

oktoberka
15. apr 2014

@lucia006 je pravda,ze som uz na zmienku o bio alergicka....ale aj ja som chcela do pieskoviska nieco "normalne" a tiez som riesila,kde piesok kupit...nakoniec ho mame z Hornbachu...bol v sackoch a je citucky...jasne,ze ho treba chranit...no a vraj naj je nechat ho obcas poriadne "vypalit"na ostrom slnku-premiesat pocas toho "vypalpvania...vraj sa tak zbavuje bacilov,atd.

libka1
15. apr 2014

@lucia006 no to si zaklincovala tymi sockami 😅 to mi presne sedi k tomu tvojmu uvodnemu nadpisu aj textu... jedna uroven 😀

lyzzy
15. apr 2014

@lucia006 ....to je take ostre trosku. 😖

rebeka7501
15. apr 2014

@lucia006 v telke toho narozprávajú - len aby zvýšili odbyt vo firmách, kde im to nejde. Markrting je veľký mág. A ľudia mu veľmi často podľahnú.

belllinka
15. apr 2014

@lucia006 Asi všetci sme vedeli o čo ti ide, akurát si smiešna ty, že netušíš čo je to BIO a dáš tú nálepku aj piesku. 🙄

libad
15. apr 2014

Ach jaaaj lebo to povedali v tv no jasne,este ze nekukam tv.

lucia006
autor
15. apr 2014

@oktoberka no ani to som nevedela ,tak dik z radu, 😉 no ja tiez akoze som nemusela ked mi niekto radil ze tam netreba kupovat zeleninu ,lebo nieje bio treba ist inam a bla bla ,ale proste ked ho mozem aspon predniecimuchranit preco nie,ked viem aky je haklivy.

lucia006
autor
15. apr 2014

@libad nekazem vam pozerat tv,ani kupovat cisty piesok,otazka znela inak!!!!