Kde kúpim bio piesok do pieskoviska?
Ahojte,mam otazocku,kupili sme pre drobca pieskovisko,no chcela som kupit don bio piesok kde ho zohnam?dakujem 🙂
@marse odtrhni si LOPUCH !!!!
@infrablue1 ja uz sa ani nepozastavujem nad niektorymi maminamy.odvtety sa tu na mk na nic radsej nepytam a nezapajam do diskusii.lebo niektore zeny evidentne su tu len s nudy a s dvovodu aby mali dokoho zaparat a sosmiesnovat.mozu sa hanbit!
Este som natrafil na taketo nieco do pieskoviska: http://www.kema.si/sk/vsebina/produkti/po-produ...
http://www.mackoviahracky.sk/smoby-31000-piesok... asi máte na mysli toto...
Nasej sme kupili biely piesok nalolko mame zvieratka a vraj by do meho nemali ist ale aj tak budeme pieskovisko zakryvat
Ahojte a mamicky máte s tým skúsenosti, alebo ste si istý, že vo vašich materských škôlkach menia na pieskoviskách piesok? práve to je miesto na rozmnožovanie baktérií a infekciií .
o bio piesku som som este nepocula nic. ale parazitoch som pocula v poslednej dobe vela, tie kludne chytite aj cez nakupne voziky v obchodoch, pri nespecifických zdravotnych problemoch odporucaju odbornici hocake prirodné odcervenie, mix byliniek ale existuju uz aj kompletne prírodné produkty, ktoré uskodit nemôžu, a ktoré v najmenšom budú pôsobiť ako detox organizmu.
@jabadaba o bio piesku som som este nepocula nic. ale parazitoch som pocula v poslednej dobe vela, tie kludne chytite aj cez nakupne voziky v obchodoch, pri nespecifických zdravotnych problemoch odporucaju odbornici hocake prirodné odcervenie, mix byliniek ale existuju uz aj kompletne prírodné produkty, ktoré uskodit nemôžu, a ktoré v najmenšom budú pôsobiť ako detox organizmu.
@valentine29 ani ja som o takom nepocula, ale pochopila som zakladatelku co tym myslela. 😉 Proste sa len zle vyjadrila, ale o tom je schopnost chapat, aby sme si porozumeli aj napriek nespravnemu vyjadreniu. 🙂 😉

@lucia006 aj uplne najcistejsi piesok za neviem ake peniaze casom bude semenistom bakterii. Ak ho budes prikryvat pred mackami a psami, tak nebude semenistom skrkaviek, hlist a podobnej havade.
Piesok na pieskovisku ma byt pravidelne premyvyny velkym mnozstvom pitnej vody. Pieskovisko zakryte cely cas co sa v nom dieta nehra a aj tak po sezone piesok treba vymenit. Takze kup v stavebninach piesok do pieskoviska, v pieskovisku zabezpec diery na odtok vody pri premyvani a spravte na neho dekel. Kazdy tyzden nech ho manzel preplache poriadnym mnozstvom vody. Vyhybaj sa pouzitiu Sava na dezinfekciu piesku v zachvate velkej poriadkumilovnosti a potrebe zabezpecit dietatu sterilne prostredie. Urcite jej mennej uskodi par bakterii z piesku, ktory tak ci tak poje ako stopy chloru v nom.