Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@mariannakosinarova mam zelene na predaj.jedno koliecko ale bolo raz lepene..bola tam mini dierka ak vam to nevadi.my sme ich donedavna pouzivali a pekne to drzi.
kattrin4 dakujem ale lepene nie my potrebujeme cervene
Kupim cervene neposkodene, BA alebo ZH, dakujem 🙂
Ahojte. Predáva niekto z vás kúpacie kolieska Cherek zeleno-žlté??? Vďaka
Zienky kupim kolieska cherek cervene za normos cenu ..dakujem...
Ahojte, mám na predaj červené Cherek's za 15 €, používané, nelepené 🙂
@adagan zaujem, kde sa daju vyzdvihnut? Dakujem 🙂
@zabinkalenka vo Zvolene
@adagan v ZH budem buduci tyzden aj vikend, co je blizko, ale busom sa mi neoplati do Zvolena ist :(
Ahoj, mám kolegu zo ZH, tak by som to nejak dohodla, ak chceš pošli mi kontakt na teba 🙂
@adagan ak nevezme mamička, mam zaujem 🙂
@adagan jeej, to by bolo super, vezmem na 100%! V ZH mam rodicov aj svokrovcov, isto sa dohodneme.
Poslem kontakt do IP.
Do akeho veku sa daju pouzivat, dakujem
@suzinka121 ahoj, ďakujem za záujem, už sú rezervované, ak by si to náhodou kupujúca rozmyslela, ozvem sa 😊
@lucinddas Dobrý deň, ešte máte tie kolieska zelene? pomohli by veľmi. Dakujem.
Dobrý deň, už sú dávno predane
Cervene kolieska nemate niekto na predaj?
Dobrý den... zhánam zelené aj červené CHerek plávajúce kolieska?? viete mi ich niekto ponuknut??? DAKUJEM
Kúpim/predám jedno modré koliesko cherek. Na jednom nám chlapec odtrhol ventil
ahojte stale zhaname zlte nikto nema na predaj?dakujem vsetkym
@melll Dobry den. Predavam zeleno zlte rukaviky, ktore nikdy neboli pouzite. Kupene 06/2016 - cize su este v zaruke. Mam k nim aj doklad o kupe. Na jednom rukavniku vidiet trochu otlacene pismenka z ich navodu (vid foto). Boli skladovane v original obale, v ktorom bol navod a v krabici. Vyskusala som ich nafukat a su 100 percentne funkcne. Cena 15 €. Mozny osobny odber v Bratislave alebo v Nitre.
@terentia Dobrý deň, ja by som o ne mala obrovsky zaujem. Vieme sa nejako Dohodnuť- Bratislava- Nove Mesto- pri Poluse?
@zornicka1984 Dobry vecer. Zajtra vecer budem v meste a pri Poluse by som vedela byt cca 18.40.
@terentia Výborne. moje tel. čislo je 0948309539. bývam kusok, tak ak mi zavolate 20 minut predtým , pridem. Dakujem veeeeeeelmi pekne.

ahojte, kupim cherek's kolieska zelene. Dakujem