Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@mariannakosinarova mam zelene na predaj.jedno koliecko ale bolo raz lepene..bola tam mini dierka ak vam to nevadi.my sme ich donedavna pouzivali a pekne to drzi.
@adagan v ZH budem buduci tyzden aj vikend, co je blizko, ale busom sa mi neoplati do Zvolena ist :(
Ahoj, mám kolegu zo ZH, tak by som to nejak dohodla, ak chceš pošli mi kontakt na teba 🙂
@adagan jeej, to by bolo super, vezmem na 100%! V ZH mam rodicov aj svokrovcov, isto sa dohodneme.
Poslem kontakt do IP.
@suzinka121 ahoj, ďakujem za záujem, už sú rezervované, ak by si to náhodou kupujúca rozmyslela, ozvem sa 😊
@lucinddas Dobrý deň, ešte máte tie kolieska zelene? pomohli by veľmi. Dakujem.
Dobrý den... zhánam zelené aj červené CHerek plávajúce kolieska?? viete mi ich niekto ponuknut??? DAKUJEM
@melll Dobry den. Predavam zeleno zlte rukaviky, ktore nikdy neboli pouzite. Kupene 06/2016 - cize su este v zaruke. Mam k nim aj doklad o kupe. Na jednom rukavniku vidiet trochu otlacene pismenka z ich navodu (vid foto). Boli skladovane v original obale, v ktorom bol navod a v krabici. Vyskusala som ich nafukat a su 100 percentne funkcne. Cena 15 €. Mozny osobny odber v Bratislave alebo v Nitre.
@terentia Dobrý deň, ja by som o ne mala obrovsky zaujem. Vieme sa nejako Dohodnuť- Bratislava- Nove Mesto- pri Poluse?
@zornicka1984 Dobry vecer. Zajtra vecer budem v meste a pri Poluse by som vedela byt cca 18.40.
@terentia Výborne. moje tel. čislo je 0948309539. bývam kusok, tak ak mi zavolate 20 minut predtým , pridem. Dakujem veeeeeeelmi pekne.

ahojte, kupim cherek's kolieska zelene. Dakujem