Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Ahojte baby, mam zaujem o zelene rukavniky, neposkodene, Ba. ďakujem
Kupim cervene kolieska dakujem
Ahojte, prosim nema niekto na predaj tie zelene zaciatocnicke za prijatelnu cenu? Dakujem.
Kolieska už mam 🙂.
Prosim su ozaj dobre.tie kolieska? V porovnani s obycajnymi rukavnikmi.
samozrejme že sú, dieťa má celú hlavu stále nad hladinou oproti obyčajným rukávnikom kde sú ústa aj nos väčšinou zarovno hladiny
kúpim červené kolieska
čakala som trošku inú diskusiu (typu rady, skúsenosti a nie kúpim/predám) keď som otvárala tento príspevok :D ale určite sa pridám so záujmom aj ja, ak niekto bude mať na predaj vhodný typ pre nás...
tak ale skúsim, možno niektorá odpoviete...
chceli by sme kúpiť tie rukávniky pre našu slečnu (2,5r.) a teda neviem ktorú veľkosť.. podľa čoho sa to kupuje? od veľkosti dieťaťa alebo od toho či vie plávať? budem vďačná za akúkoľvek odpoveď.. ďakujem 🙂
od veľkosti dieťaťa jednoznačne, keby náš malý vedel plávať tak to asi nepotrebuje
@sasena158 ahoj ja som kupila pre syna 3r tie cervene,obvolala zo zopar obchodov a poradili mi ze mam kupit hned cervene.
Dobry vecer. Mam na predaj zeleno-zlte. Synovi nevyhovuju. Pouzite 3x. Cena 17e. Bez poskodenia. Alebo vymenim za koleso swimtrainer.
Dobry vecer, za 15€ aj s postovnym beriem hned! Dakujem.
@carlos79 ďakujem za milú odpoveď 🙂
@martina214 aj som si myslela, že lepšie bude hneď väčšie, veď už nie je až taká malinká a s vodou skúsenosti má... A syn si teda zvykol na ne v pohode?
@kvetinka891 beriem za 15 aj s postou hned! Dakujem.
@sasena158 este sme ich neskusali lebo ma sople ale napisem ked vyskusame 🙂
@viky7 @martina214 dakujem kocky 🙂
Dievcata, dcera ma teraz 20 mesiacov-myslite, ze jej mozem kupit zrovna hned tie cervene cherek? Drzia rovnako nad vodou ako tie zelene? Tie zelene sa mi jednak zdaju obrovske a este k tomu sa mi o rok nechce kupovat dalsie. Dakujem
Ahojte...nemáte náhodou niekto na predaj tie rukavniky
@cuba89 moja 2,5rocna zacala rovno s cervenymi nakolko zelene ostali na Slovensku. Po dvoch pobytoch vo vode plavala krasne. Ked si nezvykne na zelene, cervene bere ako samozrejmost...
@kvetinka891 ešte sú aktuálne? nenašla som v bazáriku. mala by som záujem
@baxovci dobry den. Este ich mam, ale pred Vami su dalsie 2 mamicky. Tak s velkou pravdepodobnostou ich jedna z nich zoberie.
@kvetinka891 OK, keby náhodou, tak mi napíšte správu 🙂 Ďakujem
nahodou niektora nepredavate cervene prosim? dakujem 🙂
@baxovci urcite Vam pisem. Zatial pekny den prajem.
Dakujeeem za info baby, tiez zvazujem ci cervene hned alebo zelene..maly ma 2r 2mes..vo vode este nebol, ale uz pred 2narodeninami jazdi na dvojkolesovom odrazadle..motoricky sikovny..tiez nechcem kupovat rukavniky na rok.. :(
@myshela nas maly mal teraz 2 roky kupila som zelene a nevyhovuju. Tak si myslim, ze urcite cervene, alebo ine.

Kupim zelenožlte kolieska nepoškodene v BA. Prosim ponuknite. Dakujem