Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
@katenka0101 to zalezi na ponuke, predavaju sa rozne, vacsinou okolo 10€ plus minus
Mate niekto skusenost cim lepit tie rukavky? Ja som mala pocit, ze su neznicitelne, tak som ani neuschovala sadu na lepenie. Ale mojej krpatej 4rocnej asi moc narastli zubky. Popri plavani jeden rukavok rozkusala. Teda niekto kto poradi cim ich zalepit???
Dievcata mam na predaj zelene ale mna vysli 25€. Boli pouzite max tri krat. Nie som zial ochotna ich predat za 15€. Ak je niekto ochotny ponuknut viac, napiste mi kludne do spravy.
@lalus no neviem ci stare lepidlo, alebo som to mala zosmirglovat pred lepenim. ale zaplata aj s lepidlom sa mi odlepila ked som po uschnuti zlepovala vrchnu foliu zaplaty. S lepenim bicyklovych dusi mam pritom bohate skusenosti. Ale to je rozdielny material. Dusa je z gumy a lepidlo je vulkanizacne, cize spoj bude tiez guma. Rukavky n eviem ci su z PVC alebo PE. Tak vdaka, predsa skusim este raz.

Ahojte súrne kúpim Cherek rukávniky zelené