icon

Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?

demeterka
6. apr 2014

Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?

babulkovo
1. aug 2016

@baska1 dracik1 ma

gabrielkaa
1. aug 2016

Aký je rozdiel medzi zelenými a červenými ? Viem, že zelené sú pre začiatočníkov a červené pre pokročilých,.. Ale my používame stále tie zelené napriek tomu že dcéra má už 7.

babulkovo
1. aug 2016

@gabrielkaa čítala som, že ked sa vie dieťa už otáčať v zelenych, tak možu sa vymeniť za červene, takže ak by si sa zbavovala, rada ich odkupim 🙂

zimba2
1. aug 2016

No neviem baby ja by som toľko peňazí za to nedala ani za použité, ja mám pre malého úplne obyčajné za nejakých 1,50 Eur a vystačíme si s nimi. Keby sa mi že praskli tak by ma asi porazilo takto v pohode nie som v strese že ich praskneme alebo stratíme. Podľa mňa službu urobia aj tie za pár korún.

denislava
1. aug 2016

@zimba2 to sa vôbec neda porovnávať. ak ste neskusili tieto cherek rukavniky, tak su vam dobre aj tie obycajne, ale ak by ste ich vyskusali, tak uz tie ovycajne nikdy nechcete. 😉 urcite mi daju aj ostatne baby za pravdu.

evina313
1. aug 2016

my sme mali cherek a su naozaj skvele. potom sme ich predali, takže podla mna by mohol aj predavat niekto...ja by som tiež obyčajne nechcela. nove stali tusim okolo 20 € ale oplatia sa určite, su skvele

zimba2
1. aug 2016

Ale v čom je taký rozdiel? V čom sú také skvelé? Neviem to možno posúdiť ale ide o to aby dieťa sa nepotopilo a na to slúžia aj obyčajné. Môj starší syn mal od malička vždy len tie obyčajné, je pravda je vodný živel ale už od 6 rokov vie sám plávať krásne bez rukávkov.

babulkovo
1. aug 2016

@zimba2 Klasické trojuholníkové rukávniky majú nadnášací vačok až nad ramenom dieťatka. Zo spodu ruka nie je nadnášaná. Deti nie sú dostatočne nadnášané, čo im prináša neistotu pri ich prvých plaveckých pohyboch. Na rozdiel od klasických nafukovacích rukávnikov majú Cherek kolieska kruhový tvar, pričom otvor na rameno je umiestnený priamo v strede kolieska. To zabezpečuje väčšiu nadnášaciu schopnosť koliesok. NAVIAC kolieska Cherek sú vyrábane z kvalitnej gumy. Vnútri koliesok sa nachádza pena v ochrannej fólii. Vďaka tejto výplni koliesko nadnáša aj ak nie je nafúkané. Penová výplň zabezpečuje neponorenie koliesok aj po prípadnom prerezaní - narazení na ostrí predmet!

babulkovo
1. aug 2016

@zimba2 plus kuk video, kde by mohlo 8 mesačne dieťa takto plavať bez toho, aby ho niekdo zo spodu držal?

https://www.youtube.com/watch?v=pkydWUYHGbg
pegy4
1. aug 2016

Ja som kupila zelene Cherek kolieska , su odskušane a perfektne... Maly mi vobec nechcel sediet uz v koliesku , lebo nemohol člapotat vo vode, takze sme ho stale museli mat ma rukach, aby clapotal... Rozmyslala som co mu kupit ...a nahodou som sa dostala na toto forum... Vtedy som sa dozvedela o takychto kolieskach a ihned som zakupila... Teraz sme sa vratili z dovolenky a maly /1,5 rocny / nechcel vyjst z mora 😄Plaval v mori nechcel, aby sme ho drzali a kazdy sa pozeral , ze ako sa tesi... Ine deti vrieskali , hrali sa na brehu a naš v mori 😄/samozrejme boli sme pri nom/.....tolko radosti a bola som spokojna ze je fakt v bezpeci... Pekne sa drzal, plaval na chrbte, na bruchu ... Jednoducho radost bola pozerat na neho .... Nelutujem ani chvilu , ze som ich zakupila 👍🏼odporucam 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

pele
2. aug 2016

Aj ja si ich chvalim. Jedna dcera sa neodvazila s normalnymi rukavikmi plavat vo vode, kde nedociahla nohami, teraz s Cherek sa odvazi a to je pre mna velka pomoc. Druha dcera zase moze vdaka tomu ist aj na tobogany, lebo ju sice prudsie vymrstia do vody, ale s tymito rukavikmi sa jej tvar nepotopi. Tazke ja vidim rozdiel a kedze mam este aj male dieta stale na rukach, tak ta samostatnost oboch dcer je pre mna fakt neocenitelna, som rada, ze som tie rukaviky kupila. na druhej strane asi sa tazsie bude ucit plavat bez rukavikov, ako keby mali len obycajne. Ale to nemam vyskusane, este tam nie sme🙂

zimba2
2. aug 2016

Hej mozno su tam pozitiva ale ta cena je nehorazna keby stali 5 euro nepoviem,cena vyse 20 euro je privela.manzel mi by asi hlavu odtrhol.vyrobci sa slusne na tom nabalia.

babulkovo
2. aug 2016

@zimba2 je to patentovane, aj to niečo toho vyrobcu stoji

denislava
2. aug 2016

@pele moja dcerka mala od malička zelene rukavniky a v 6 rokoch sa uplne bez problému naučila sama plavat. 😊

gabrielkaa
2. aug 2016

@babulkovo ako otáčať ? 🙂 Dcéra ešte nevie plávať ale už je dosť veľká s stále ich používame 🙂. Verím, že sa už naučíme plávať čoskoro a už ich nebudem potrebovať 🙂

babulkovo
3. aug 2016

@gabrielkaa Čerevné kolieska sú oproti zeleným objemovo mešie (otvor na ruku je rovnaký) - poskytujú menšiu stabilitu a nechávajú väčší priestor pre samostatnosť. Sú určené deťom, ktoré sa vedia s ľahkosťou pohybovať v zelených kolieskach a vedia sa otáčať bez pomoci okolo svojej osi.

gabrielkaa
3. aug 2016

@babulkovo dakujem za vysvetlenie 🙂

barboragonova
5. aug 2016

Ahojte máte niekto na predaj červené?ja mam na predaj zelené za 15 eur.top stav.Kupovala som ich za 26.z Kmartu.

babulkovo
5. aug 2016

@barboragonova ja by som ich vzala okamžite, píšem spravu

suzinka121
5. aug 2016

@barboragonova kupim ak su volne

yvanielka
18. aug 2016

Ahojte baby, neposúvate niektorá tie kolieska pre začiatočníkov? Ďakujem

veronuliena
21. aug 2016

zdravim zienky nemate niektora na predaj tie rukavniky pre zaciatocnikov ?? dakujwm 🙂

suzinka121
21. aug 2016

Kupim cervene chereks kolieska 🙂

makromolekula
8. sep 2016

kupim jedno zelene chereks koliesko

katuliatko
12. sep 2016

@katenka0101 , prosím sú ešte tie rukávniky voľné ak áno okamžite beriem, Ďakujem za odpoveď

katuliatko
12. sep 2016

Prosím ak niekto predáva zelené rukávniky bez dierok 🙂 tak ich okamžite beriem, súrne potrebujeme, prosím ponúknite? ďakujem za ponuky

katenka0101
12. sep 2016

@katuliatko už sú predané

katuliatko
12. sep 2016

@katenka0101 škoda, ďakujem za odpoveď 🙂

mecirovajana
16. sep 2016

dobry vecer..kupim cervene kolieska ...prosim ponuknite dakujem

babulkovo
16. sep 2016

Ak by niekto chcel, budem odpredávať takéto 2x použité kolieska, je to ten istý "patent" len iný výrobca, u nás sa nedajú kúpiť, sú z Nemecka. Sú od 11 kg a dierku majú nižšie vykrojenú, aby dieťatko vedelo viac hýbať rukami pod pazuchami. Cena 19 €