Ktorá hračka pod stromčekom bola hit?
Ktora hracka pod stromcekom mala u vasich deti najvacsi uspech? U nas to je pes Floppy (9r). Som si hovorila, to bude blbost a syn je z neho cely prec. Skakal tu s nim 5 hodin.
@kittykat22 u nas to bol platobny terminal a kuchynsky robot pre 2rocnu dcerku ....top darceky 👏👌este mame u babky notebook detsky,tatrovku a klokanicu jozefinku,tak uvidime,ci bude robot a terminal tromfnuty alebo nie 😆🤔
Tycovy detsky vysavac, vysaval cely vecer kym nesiel spal 1,5 rocny
@kittykat22 u nás panda 🥰
Syn 2 r a 5 m kolobežka mini micro a srobovacie auta, u svokrovcov auticko na ovladanie, ale zatial ho neovlada, iba s nim jazdi kade tade... A u ďalších starých rodičov a u krstnych este uvidime 😊
Truhliaca so zamkom za 7eur ktora povodne mala byt hlavne len na to aby sa mi lahsie zabalili panaci... 😀 a nakoniec sice hracky su super ale truhlica este viac. 😀 lebo to je truhlica na poklady 😀
@kittykat22 inak floppyho uz mame doma 2 ci 3 roky... a neexistuje zeby ho dal prec... este ho obcas chodi 7r vyvencit vonku na ulicu... 😀
U nás chase transformačne vozidlo pre 5r syna a dcérka 2r dostala takého psíka s vodítkom z furreal tuším dajú sa mu dať do úst granule a vencenim ich vykaka a tak stále dokoloa, a vencia ho spolu 😉
Moji chalani dostali toho floppy psa po neteri a celý čas čo sme boli v novembri v karanténe s ním behali a stále ich baví ☺️ inak vianočné top darčeky boli pre staršieho (7r) hrá Vlajky od Albi a u mladšieho (2r) zatlkacka za 3€ z bazara 😀
U 9r chlapca je to Harry Potter lego privatna cesta
U 8r dievčata je top Playmobil veterina a kniha slávna 5tka
U5r chlapca je top bezzubka Playmobil.. tak ako som predpokladala.. ježiško sa trafil, neviem ako to robí.. ale musím sa pochváliť, že tento rok som dostala aj ja najkrajší darček, aky som ešte nedostala..
Moja dcéra stále verí na Ježiška a predsa nám rodičom sama od seba vyrobila darček, týždne pred vianocami a schovávala si ho v skrini, sama zabalila a dala nám ho pod stromček.. nebývam často dojatá k slzám, ale teraz som bola..
@kittykat22 diskogula a mikrofón
U nás starý pisaci stroj z bazaru za 15€ 🤣🤣 7 rocna dcéra z neho paff a pomaly 6 ročný detto 🤣🤣
Bluetooth reprak a el.bicie pre syna 8r. Pre 5r. Boby a gitara
u mojej dcery mala najväčší úspech 20cm chlpatej huňatej látky😜,občas doma spomenula,že by takú látku chcela,posledný deň pred Vianocami som ešte zbehla kúpiť zicherky a zbadala som chlpatú látku,reku,zo 20 cm zoberiem zo srandy😀, nakoniec to bol naj darček,výskala,skákala od radosti,teraz s tým aj spí ...
@andrejka1974 riankaaaaa, kolko uz ma rokov zlatickooo
U puberty zabodovala kresliaca podložka k počítaču. Škriatok bol nadšený z fotostudia a železnice.
Moja malá, sa tešila najviac z toho, že náš pes dostal hračku ❤️
U nás zabodoval u 7r. dcérky maliarsky stojan s farbami a babika baby born určena do vody ( cikacia a roniaca slzy ) Synček 6r. sa potešil najmä elektonickej stavebnici ( obsahuje rôzne schemy) a robotovi ktore môže naučiť sám nejaké povely - programovanim 🙂 Darčeky pre syna vybral manžel pre dcérku ja 🙂 Tešili sa tiež spoločnemu darčeku knižkám od Albi 🙂
Digitálny fotoaparát pre deti... Muž ani počuť že somarina ale najlepší pre 8ročnu všade ho bere poctivo nabíja 🥰
Jednoznačne elektrické enduro,už asi 20te,ale neomrzi
@kittykat22 U nas vedie magna tiles a kufrik s naradim. 4r dieta. Prekvapivo ho ostatne dary aspon zatial az tak nechytili.
@mirdze čas letí veľmi Rianka už bude mať v apríli neuveriteľných 10 rokov
@embrance25 prosím ta nemáš názvy alebo link na obe tie hračky?
@kaktus87 Robot bol kupovany v tescu. A stavennica je z aliexpresu nech sa páči link € 6,91 25% Off | Basic Circuit Electricity Magnetism Learning Kit Physics Aids Kids Education Toy Protection DIY Assembly Experiment Teaching Aid
https://a.aliexpress.com/_mNx6rMU
@andrejka1974 no ty brdo, k matulayovi uz asi teda nechodi ci? Chalanisko dostal ryzovar? To je super praktickeee, sikovni chalosi, si ich pamatam veru...
@kittykat22 u nas lego duplo nakladny vlak s drahou (5 r.) a fisher price hovoriaca miska - bola pre 2 r. Ale 5 r. Bol z nej uneseny akoby bola jeho 😂 plus ten kaktus hovoriaci tancujuci pre 2 r. To je vychytavka 👍 co opakuje všetko co sa hovori moja mama s nim dnes normálne konverzovala 😂 a brasko pri vine tak isto do popuku z toho no haluz riadna pre celu rodinu 👍 aj rozpravkovy macko plysovy co ma v sebe nahrate 4 Slovenske rozprávky s farebnym projektorom na stenu tiez na uspavanie bomba a uspech pre oboch(2,5r) aj skakajuci kralicek s mrkvickami interaktivna hra pre male deti aj dospelých super zabava pre celu rodinu odporúčam
@monkasponka čo to je prosím Ta?

@kittykat22 pes Hafik. Fllopyho mame aj my a tiez ich to bavi.