icon

Ktorá hračka pod stromčekom bola hit?

kittykat22
24. dec 2021

Ktora hracka pod stromcekom mala u vasich deti najvacsi uspech? U nas to je pes Floppy (9r). Som si hovorila, to bude blbost a syn je z neho cely prec. Skakal tu s nim 5 hodin.

Strana
z4
mirdze
Autor odpoveď zmazal
andrejka1974
27. dec 2021

@mirdze nie už chodíme do Rosy na patrónku tam už sme tretí rok a zatiaľ tam môžme byť do 18 takže na pár rôčkov máme kľud chodí tam od 8.00 do 15 30 až 16.00 môže byť tam do 16.30 chalani sú už dospelí samostatní v podnájme

mirdze
27. dec 2021

@vanilka83 ako sa prosin vola ten papagaj, videla som podobneho co spieva nadavky v polstine, to nie je ten vsak

mirdze
27. dec 2021

@vanilka83 a spieva po slovensky ci?

vanilka83
29. dec 2021

@mirdze ja som o papagájov nepísala nič 🤷‍♀️

floren
29. dec 2021

@kittykat22 návliečky s autami

patys123
29. dec 2021

Moj 5r. syn, ked videl tu kopu darcekov po stromcekom tak sa velmi potesil ze bude mat dost kartonov na lod 😆 pred vianocami si uz jednu s ockom postavil a boli ju aj pustit na vodu tak sa uz nevie dockat na dalsiu

zuzuliatko18
29. dec 2021

@kittykat22 u nas vlacik z lidla, rozbalili sme mu ho az 26, ked u starych rodicov klesol pocet vnucat a hraciek a odvtedy vlacik fici cele dni od rana do vecera.

mirdze
29. dec 2021

@vanilka83 kaktus som myslela, nejako mi tam vliezlo ze papagaj...nemozem ho nimde zohnat, to neni ten co ho stiahli z trhu kvoli nadavkam?

vanilka83
30. dec 2021

@mirdze ja neviem aké nadávky furt myslíte nás kaktus je normálne v slovenčine a opakuje všetko čo poviete,má tam náhradu aj hudbu,tancuje,opakuje...ja by som nič s nadávkami deťom nekúpila samozrejme a ani v poľštine na čo by mi to bolo v cudzom jazyku...kúpili sme ba netscroll.sk

mirdze
30. dec 2021

@vanilka83 ja sa vas normalne slusne pytam, mozno su dva take podobne, ked som hladala viac info, docitala som ze kaktys stiahli z obchodov lebo v polstine spieval nadavky o drogach, tak sa pytam ze odkial je, nech viem kde kupit, to je vsetko, pekny den a novy rok.

veronice
30. dec 2021

Otakmer 3r dceru najviac potesila plastelina na tvorenie z lidla 🙂 vie sa s tym zahrat uplne sama aj na 2 hodiny 😁👍🙏❤️💪

vanilka83
30. dec 2021

@mirdze a ja vám normálne slušne odpovedám 😉 ci niečím som vás urazila?nevedela som ze z textu sa dá aj ton konverzácie odcitat...lebo ja som to vôbec nemyslela zle

mirdze
30. dec 2021

@vanilka83 no a spieva aj v sj? Pozerala som na stranke krajinu vyroby, neda sa dopatrat, asi cina vsak?

vanilka83
30. dec 2021

@mirdze neviem asi Čína ale spieva po anglicky to mne nevadí ich hlavne to opakovanie slov a viet bavi

mary841
31. dec 2021

Syn 2 r a 5 m kolobežka mini micro a srobovacie auta, u svokrovcov auticko na ovladanie, ale zatial ho neovlada, iba s nim jazdi kade tade... A u ďalších starých rodičov a u krstnych este uvidime 😊
Doplnam odpoveď... U starých rodičov bol pod 🎄traktor Bruder modry, najväčší úspech, hral sa s nim 4 dni, ani spávať nechcel. Naj hracka, ale teda stroje ho bavia, takže to bola oprávnená top hracka 🤗

essenceee
1. feb 2022

aj moja dcera v cca 2 rokoch jazdila na malej micro kolobežke s tromi kolieskmai

Strana
z4