Kúpili by ste zvieratkové hračky pre chlapca?
Kúpili by ste takéto hračky pre chlapca alebo sú vhodné iba pre dievčatá?
Sú to také zvieratká z látok, aj s domčekom, hradom, príslušenstvom. Mne sa veľmi páčia, len neviem či nie sú moc dievčenské.
môj chlapec chcel vlastnu handrovú bábiku. normálne som mu musela ušiť a mal ju dlho, aj ked sa s ňou už potom nehral, ale nechcel ju vyhodiť…
Určite sa mu to zapáči. Ten domček je krásny a celé to bývanie. Ja som mal autíčka a panáčikov z igráčka a kovbojov plastových aj indiánov. Musel som si postaviť z papiera domček a tam bývali. Aj babkinho ježiška z nočného stolíka som tam uložil do perinky. Nehral som sa s tým úplne ako dievča ale mal som pocit že pre nich vtváram pocit bezpečia pohody a pohodlia. Sám som si potom pred spaním predstavoval ako ja v tom jednom domčeku s nimi bývam. Aj moji synovia sa tak hrali s legom. Hlavne mladší sa aj s figúrkami rozprával a vždy ich hladkal a tiež im robil situačné postavenia aj ležanie.
Môj aj kočík potlačí, aj kuchynka ho bavila na dovolenke, aj keď v nej vyprážal autíčka... Presne vidím, ako by z toho domčeka urobil garáž 🙈 Čiže dieťa ako dieta. Nepoznám túto značku, tak neviem posúdiť, aj keď na mňa mňa tie fotky pôsobia skôr ako imidžovka.
Samozrejme je to nádherné! My vzdy obdivujeme tieto myši vo výklade z hrackarne. Len tie ceny sú pomerne vysoké. Ale ak sa to malemu paci, mas peniaze, neváhaj. Krásna hračka, uplne jedno ci pre chlapca dievca mňa 😁.
My máme veľký biely drevený domček, lebo taký dcére pasoval do izby a dá sa vo vyššom veku využiť ako knižnica, napriek tomu som ho zvnútra polepila podlahou a tapetami pre myši Maileg. Začali zúbkovou vílou, ktorú dostala za prvý vypadnutý zúbok aj s tou krabičkou, kde si odkladá zúbky. Potom som sa rozšupla a nakúpila vždy k nejakému sviatku, či na Vianoce nejaký nábytok - sú to krásne kvalitné kúsky. Každopádne dcéra má z domčeka hotel a nehrá sa s ním ako typické dievča s bábikami (myslím s tými myškami), ale hrá sa na recepčnú a ubytováva ich. Má osem. Syn je o rok mladší a keď sa mu kýval prvý zub, želal si myš, ako dostala sestra. Kúpili sme mu tú myš hrdinu a potom som musela kúpiť aj dom 🙈 ale teda jemu sme kúpili ten drevený domček z IKEA a nábytok mu na Vianoce vyrobil dedo. Hral sa s tým častejšie ako dcéra nakoniec 😂 Takže je to kľudne hračka aj pre chlapca, nič ňou nepokazíš, hlavne ak si dieťa poznáš. Akurát upozorňujem, že hlavne pre maminky je to závislosť a riadny žrút peňazí. Keď aj pozerám, že by som kúpila z druhej ruky, tak ceny si tie hračky držia, dokonca veľakrát za ne ženy pýtajú viac, ako ich dokážeš kúpiť u nás na stránkach v akcii.
Toto absolutne nie je hracka LEN PRE DIEVCATA.
Je to krasne.
Moj syn ma nieco podobne a uz 2 roky ho bavi sa s tym hrat.

zalezi od povahy chlapca a veku. aku hru preferuje. Z mojich 4 synov by sa určite v mladšom veku traja s tym vedeli vyhrať a jeden by povedal, ze je to zlate, ale vratil by sa k lietadlam. A nic to nemeni na tom, ze vsetci miluju auta, drakov, robotov.. Ale su chalani,ktori by na to ani nepozreli. Ak sa chlapec hrá rád s panáčikmi, plyšákmi, tak sa poteší.