icon

Ľahký bicykel pre malé deti bez značky Woom

2. feb 2024

Mimo woom.

Strana
z2
igrania
3. feb 2024

priznám sa, že neviem či má kubikes ochranu proti pretočeniu riadidiel, musím sa spýtať chlapa :D , ale nikdy sme takýto probléme nemali. Brzdí sa vpredu ručnými brzdami, nám to vyhovovalo, aspoň sa to syn hneď naučil a nemusí sa po pár rokoch zasa učiť nový štýl brzdenia. No hneď ....... :D , pár týždňov brzdil kombinovane, nohami aj brzdami, kým si zvykol, ale teraz už bez problémov.
Kúpili sme kubikes pár týždňov pred tretími narodeninami. Predtým mal dvojkolesové odrážadlo, takže rovnováhu už vedel udržať. Pomocné kolieska sme ani neplánovali. Do týždňa sa naučil aj pedálovať a komplet bicyklovať. Keď sme ho po dvoch rokoch menili, dali sme mu na výber či chce taký istý, len väčší, alebo či chce woom. Vybral si kubikes.

labkosuch
3. feb 2024

My sme rozmyslali Beany Zero a Rascal..ten je pomerne drahy no bude pre dve deti a kupila som ho v zlave za 450

simona20201309
3. feb 2024

@taga neviem aký je to starý článok, ale viem o tom minimálne 2r. Určite sme mali woom ? 😅

evaachesa
3. feb 2024

@simona20201309 aj ja viem tak že na Woom sa určite nedajú namontovať kolieska...rovnakú filozofiu má aj Rascal.

simona20201309
3. feb 2024

Kubikes nemá ochranu proti otoceniu. Ale myslím, že sa dá namontovať.

taga
3. feb 2024

@simona20201309 keby si citala vsetky komenty, tak by si ten svoj uz pisat nemusela 😉 hej, nasi su uz vacsi, woom sme kupovali pred 4 rokmi, a vtedy sa pomocne montovat dali

autor
3. feb 2024

@labkosuch ktorý ste kúpili?

labkosuch
3. feb 2024

rascal

autor
3. feb 2024

Naozaj sa namontovať kedysi dali pomocné.
Ďakujem vám veĺmi pekne za rady. Niektorý zo spomínaných vyberiem.

cookie29
4. feb 2024

Vidíš a prave toto sa v odborných kruhoch neodporúča a dokonca na bicykloch ktoré ich majú často vymieňajú.

autor
4. feb 2024

@cookie29 čo prosím? Ja pomocné nechcem.

cookie29
5. feb 2024

hovorim o brzde, nie pomocnych kolieskach:

autor
"- na typ brzdenia. Majú všetky vami spomínané bicykle ručné brzdy? Mne by vyhovovalo brzdenie na pedáloch dozadu pre dieťa skôr."

autor
5. feb 2024

@cookie29 z akého dôvodu brzdy spatným chodom v pedáloch neodporúčajú prosím ťa? Môj malý má odrážadielko s ručnou brzdou a ani raz ju nepoužil zatiaľ. Nechce sa mu.

cookie29
5. feb 2024

ja uz si to presne nepamatam, dieta mam vacsie ale viem ze som to velmi studovala, ked sme kupovali prvy bicykel. A vacsinou to bolo v cudzich jazykoch. Mimochodom brzda na odrazadle... je prisposobena detskej rucke? Pretoze vacsina nie je. To byva az u hodne drahsich zariadeni. Mozno nepouzilo preto.

autor
5. feb 2024

@cookie29 máme woom odrážadlo.

evaachesa
5. feb 2024

Na tú brzdu ho treba naučiť... náš tiež nechcel ale stále sme opakovali a skúšali a sám si na ňu zvykol a pekne ju používal.

Strana
z2