icon

Mini micro kolobežka

ellysa
27. mar 2012

Uvažujem o kúpe tejto kolobežky na druhé narodeniny. Máte niekto skúsenosti?

Mini micro kolobežka
cyklospeciality
31. mar 2016

Predavam, ale iba nove 🙂

laurinka24
31. mar 2016

Ak nahodou niekto predava micro maxi mala by som zaujem dakujem

cyklospeciality
2. apr 2016

Dobry den,
ak mate nejaku aktualnu otazku ku kolobezkam MICRO, tak sa kludne pytajte, sme predajca a predavame ich tony 🙂

trpezliva
2. apr 2016

@laurinka24 mame ruzovu na predaj ☺

matamato1
2. apr 2016

My mame zelenu a je perfektna
Mame ju aj na predaj,kedze sme uz kupili vacsiu

laurinka24
2. apr 2016

@matamato1 mala by som zaujem, aka by bola cena? Nejake poskodenia? Dakujem

laurinka24
2. apr 2016

@trpezliva a aka by bola cena? Dakujem

matamato1
2. apr 2016

@laurinka24 mam ju v bazari

matamato1
5. apr 2016

@danal mam v baxari

danal
9. apr 2016

@matamato1 vdaka za info, uz som kupila novu nakoniec

giva
9. apr 2016

Nepredava niekto kolobezku micro light?

cyklospeciality
11. apr 2016

@giva Ak mozem poradit, tak kupte uz rovno SPRITE, tato vydrzi dietatu az do dospelosti a nebude ju treba znovu menit po dvoch - troch rokoch ked uz budu na LIGHT nizke riaditka. Sprite ma aj prepracovanejsi skladaci mechanizmus.

giva
11. apr 2016

@cyklospeciality a ak sa mozem opytat nebude este na 4 rocne dieta velka?

veronicka88
11. apr 2016

Mame;)maximálna spokojnosť,ale v 2 rokoch zbytocne drahá...oplatí sa za tu cenu ak ju využijete aj ako odrazadlo...inak stačí aj obyčajná takéhoto typu...maly miloval odrazadlo z tohto a teraz lz kolobezkuje odusu...

cyklospeciality
12. apr 2016

@giva nebudes, od LiGHTu je len o kusocek vacsia. 4rocne deti na nej jazda ako o dusu ;) aj moja meter mu ma a ma 4 roky.

cyklospeciality
18. apr 2016

Mam na predaj predvadzaciu kolobezku MICRO MAXI s 10% zlavou, kolobezka je prakticky nova.

linna
18. apr 2016

@cyklospeciality Dobrý deň, aká by bola cena a farba? My máme mini micro, malý bude mať 4 roky koniec júna a chcem mu kúpiť väčší model tak neviem či Maxi alebo este cosi iné...

cyklospeciality
18. apr 2016

@linna zdravim, cena je 110 eur a je v lemon green farbe

linna
18. apr 2016

@cyklospeciality Krásna farba a to je Micro Maxi?? Lebo tá má už len dve kolieska či tiež tri?? Potrebujem niečo od 4 rokov...

cyklospeciality
18. apr 2016

@linna toto je maxi, je do 50kg, mini je iba do 20KG, takze pre vacsie dieta urcite MAXI. MINI a MAXI maju 3 kolesa.

linna
18. apr 2016

@cyklospeciality A ktorá je lepšia maxi či ťa Sprite čo ste vyššie pisali?

linna
18. apr 2016

@cyklospeciality A este by som sa chcela spýtať aký je rozdiel medzi kolobežkou Micro maxi a Micro light?

cyklospeciality
18. apr 2016

Maxi ma tri kolieska - lepsiu stabilitu, LIGHT- nosnost 100 kg ale nizke riaditka, preto ked uz tak odporucam SPRITE.
Maxi je lepsia pri mensich detoch aby sa naucili najprv odrazat a je to pre ne hlavne bezpecnejsie.
Sprite je uz kolobezka na dlho, vydrzi az do dospelosti a mozete si ju aj vy pozicat 🙂

linna
18. apr 2016

@cyklospeciality Ďakujem za info, no musím to preštudovať či teda Maxi alebo Sprite 🙂

e.l.i
12. máj 2016

Maminy ak náhodou niekto predáva micro Mini Kolobežku budem rada ked ponúknete cez ip dakujem

cyklospeciality
13. máj 2016

@cyklospeciality uz je predana

wawel
31. júl 2016

Dobrý deň, kúpim použitú, plne funkčnú kolobežku MICRO MAXI. Ponuky prosím zaslať na ip. Ďakujem pekne.

celasapremenim
12. aug 2016

prosim vas, mate niekto mini micro tu aj s odrazadlom, ci je to dobre...dik

veronicka88
12. aug 2016

@celasapremenim my máme malemu to trvalo,naučil sa sledovať až po 1 roku odrazadlo,už potom šiel krásne,len treba dávať pozor na vyvyseniny,dvakrat mi prepadol cez predok riaditok a rozkusol uzdicku medzi zubami...kolobežky je úplne super...

celasapremenim
12. aug 2016

@veronicka88 moj ma teraz dva roky, o tyzden, no fakt spekulujem, ci kupit rovno kolobezku, alebo aj toto, je fakt, ze odrazadla mi odmieta......kolobezka ho vonku velmi zaujala a snazil sa na tom pohnut, ale nemali sme dlhsie pozicanu, tak je to cele take riziko :D