icon

Mini micro kolobežka

ellysa
27. mar 2012

Uvažujem o kúpe tejto kolobežky na druhé narodeniny. Máte niekto skúsenosti?

Mini micro kolobežka
Strana
z5
veronicka88
12. aug 2016

@celasapremenim na dva roky sa ti už micro neoplatí,kolobežky a cyklo odrazadlo,buduci rok už bude bicyklovať keď si tieto dve rtri sezóny poodrazadluje...kolobežku máme ako doplnok k bicyklu...micro sa oplatí tak na rok-roka pol...

celasapremenim
12. aug 2016

@veronicka88 no a pozeram teda na tie t micro maxi .....tie su do 50 kg a ked mas riadidla na najnizsej pozicii, je to aj pre dvojrocne
ja to asi pojdem poobzerat teda
bikov doma mame vela, ale najmensi budem riesit cez kamosa....ten sme my uz predali po detoch ..kupujeme superiory

celasapremenim
12. aug 2016

@vierkac pls. ako to bolo s vasou kolobezkou, bavila ju dlho? mame tu istu vychoziu situaciu :D
pozerala som teda mini micro...tie su tazke 1,6 kg a naslapna cast je tusim siroka 11 cm a dlha 30, inak je identicka s maxi t micro, akurat tam teda este nastavis vysku riadidiel aj na vyssiu a je az do 50 kg, ta mensia len do 20 a sirka naslapnej casti je 14,5 cm a dlhsia je o 3cm, co neviem ci zavazi
no asi vezmem krpca do kubikonu a pekne ho na to postavime, lebo ked to vidim na dvore, neviem to velmi identifikovat
inak maly je dvojrocny, nizsi, velkost mu kupujem tricka 104 uz, ale inak ma 98

cevrik5
30. mar 2017

@pralinka25 ahoj citam si tu prispevky a ako si sa prosim rozhodla s tou kolobezkou pre maleho? Mini alebo maxi? Moja mala ma teraz tiez tei roky a tri mesiace bude mat, 100cm a bojim sa aby tu kolobezku nemala na rok alebo dva najviac, je to fakt dost penez 🙂 vdaka za radu

pralinka25
31. mar 2017

@cevrik5 ja som kupila maxi. s tou nadstavitelnou ruckou. a naucil sa na tom v pohode nemala som pocit ze by mu bola obrovska. on tiez mal vtedy zhruba tych 100 cm.
ono zas ked sa to vezme aj tak asi v urcitom veku budu chciet dvojkolieskovu. nas ma 6 rokov teraz este sa na tej trojkolesovej vozi a nevadi mu ale kupime mu dvojkolesovu a trojkolesovu zdedi dcera. zalezi aj od akcnosti dieteta. nas maly je taky slabsie sportovo zalozeny teda skor nezalozeny a jemu trojkolesova nevadi skor vyhovuje ale dcera ta je taka akcna a myslim ako ju sledujem ze ona bude chcet dvojkoesovu skor. takze zalezi aj od vasej ako je na tom a ci bude chciet dlho na trojkolesovej jazdit.

celasapremenim
31. mar 2017

tiez mame od 2 rokov maxi a je rovnako vysoka a ok pre take male, hned na tom dobre fical

cevrik5
2. apr 2017

@pralinka25 nasa veru sportovo tiez nie je moc akcna, ani na odrazadle nejazdila nikdy, neuputalo ju nic az teraz ta kolobezka aj to som bola prekvapena, ale aj to ide malu chvilku na nej a staci. Tak ja dufam, ze ked jej kupime takuto peknu novu a trojkolesovu, stabilnu, takze by sa nemusela bat ze sa vykoti, ze ju to chyti, ked nie hned tak o rok, a mladsia by to tiez potom zdedila. Rozmyslala som nad tou maxi micro skladacou(to je taka novinka o 15 eur drahsia) ta je uz aj do 70 kg tak to by som teoreticky vyuzila v najhorsom pripade aj ja 😀

cevrik5
2. apr 2017

@pralinka25
@celasapremenim
Tak potom je to jasne ze tu mini je zbytocne kupovat pre nu. Dakujem za rady 👍

pralinka25
3. apr 2017

@cevrik5 tu novinku som veru nevidela. inak na tejto trojkolesovej bolo super to ze ked uz nevladal alebo sa mu nechcelo tak sa na nu postavl a ja som ho tahala. tot sme vyuzivali ked sme sli na dlhsiu vzdialenost pesi a ponahlala som sa tak toto bolo super dopredu na kolobezku som zavesila tasku ked uz sa mu nechcelo on sa postavil a frcali sme. ide strasne lahucko takze tahanie bolo na nej pre mna velmi jednoduche

verronica
15. apr 2017

Maminky, mám možnosť kúpiť mini micro za super cenu, pouzivanu, len malá má 110 cm a obávam sa či jej nebude uz mala. Poradte prosím

celasapremenim
16. apr 2017

@verronica tak mala jej asi nebude, ale bude na kratky cas len si myslim
ja neviem a diskusiu tu si citate? ved to vam uz mohlo na vasu otazku celkom zmysluplne odpovedat
ale ak vam to predavaju za pat eur tak v pohode

veronicka88
22. apr 2017

@verronica mala nebude, len zbytocna..zalezi od toho ci sa ti to oplati...ona je ako odrazadlo fajn ale vyuzijete ju uz len ozaj kratko...ak mas napr. moznost odlozit pre druhe/do rodiny popripade najdes este ine vyuzitie potom ok, inak len pre 110cm dieta je to uz ozaj zbytocnost...odrazanie nevyuzijete a kolobezka fajn tak este mzno jedno leto...

colormoda
27. jún 2017

Mamičky a nemáte niektorá na predaj mini to go scooter? Mala by som záujem 🙂

evaeva77
10. aug 2017

Velmi oblubena, lahucka, dieta lahko prekona vzdialenost, len my sme museli prestat, lebo maly sa chcel odrazat len jednou nohou co moze viedt k deformacii drzania tela. Maly ju zboznoval.

maria_t
21. mar 2018

@cyklospeciality Dobry den. Ak mozem otazocku - mate prakticke skusenosti s tymi kolobezkami Micro Sprite? Zdaju sa mi tie kolieska dost male - ci to nerobi problemy na nerovnostiach... Pozeram aj kolobezku Micro Suspension, najma kvoli tym velkym kolieskam a odpruzeniu, ale ta je zase dost tazka. Ja to pozeram pre 8-ročneho... Doteraz mal Micro Maxi... Dakujem moc za nazor 🙂

damoska
31. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

za mna su najlepšie tieto skladacie kolobežky. Nedáme na nich dopustit https://www.cyklospeciality.sk/sk-kolobezky/

zabka788
31. júl 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@damoska kupovala si tu kolobežku? Ako je to s jej vahou? Ľahko sa ovladaju?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
zabka788
13. feb 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

čo som pozerala, tak detske kolobežky, podražadla a bicykliky su velmi lahke, aby sa detom dobre ovladali. Len kde ich kupit a aku znakču. Viete poradit?

mareri
Odpoveď bola odstránená
wawel
28. feb 2019

@mareri Nie sú skladacie, ale riadiaca tyč sa dá vybrať.

sonka1981
12. mar 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

mini micro su pre deti a klasicke micro su pre dospelych že? Bola som v obchode a boli tam prave kolobežky pre dospelych, ktore sa volaju Micro. Je to to iste?

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
2. júl 2019

moja sestra ma synka a ten ma kolobežku, ktore ma vpredu dve kolieska a vzadu jedno. Lenže sa s kolobežkou zle ovlada, lebo to ide tažko. Takže je podla mna lepšie, ked ma kolobežka vzdadu dve kolieska

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
19. mar 2020

tiež som ich už videla, lenže taketo kolobežky su vhodne pre maličke deti, nie pre vačšie

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
frederika887
22. jún 2022

Tento druh kolobežky je pre 2ročné dieťa úplne ideálny.

vevericka554
18. okt 2022

My sme tiež takouto začínali, je výborná, môžem odporúčať a v 3 rokoch sme kúpili malému 2kolesovú.

Strana
z5