Mini micro kolobežka
Ak nahodou niekto predava micro maxi mala by som zaujem dakujem
Dobry den,
ak mate nejaku aktualnu otazku ku kolobezkam MICRO, tak sa kludne pytajte, sme predajca a predavame ich tony 🙂
@laurinka24 mame ruzovu na predaj ☺
My mame zelenu a je perfektna
Mame ju aj na predaj,kedze sme uz kupili vacsiu
@matamato1 mala by som zaujem, aka by bola cena? Nejake poskodenia? Dakujem
@trpezliva a aka by bola cena? Dakujem
@laurinka24 mam ju v bazari
Nepredava niekto kolobezku micro light?
@giva Ak mozem poradit, tak kupte uz rovno SPRITE, tato vydrzi dietatu az do dospelosti a nebude ju treba znovu menit po dvoch - troch rokoch ked uz budu na LIGHT nizke riaditka. Sprite ma aj prepracovanejsi skladaci mechanizmus.
@cyklospeciality a ak sa mozem opytat nebude este na 4 rocne dieta velka?
Mame;)maximálna spokojnosť,ale v 2 rokoch zbytocne drahá...oplatí sa za tu cenu ak ju využijete aj ako odrazadlo...inak stačí aj obyčajná takéhoto typu...maly miloval odrazadlo z tohto a teraz lz kolobezkuje odusu...
@giva nebudes, od LiGHTu je len o kusocek vacsia. 4rocne deti na nej jazda ako o dusu ;) aj moja meter mu ma a ma 4 roky.
Mam na predaj predvadzaciu kolobezku MICRO MAXI s 10% zlavou, kolobezka je prakticky nova.
@cyklospeciality Dobrý deň, aká by bola cena a farba? My máme mini micro, malý bude mať 4 roky koniec júna a chcem mu kúpiť väčší model tak neviem či Maxi alebo este cosi iné...
@linna zdravim, cena je 110 eur a je v lemon green farbe
@cyklospeciality Krásna farba a to je Micro Maxi?? Lebo tá má už len dve kolieska či tiež tri?? Potrebujem niečo od 4 rokov...
@linna toto je maxi, je do 50kg, mini je iba do 20KG, takze pre vacsie dieta urcite MAXI. MINI a MAXI maju 3 kolesa.
@cyklospeciality A ktorá je lepšia maxi či ťa Sprite čo ste vyššie pisali?
@cyklospeciality A este by som sa chcela spýtať aký je rozdiel medzi kolobežkou Micro maxi a Micro light?
Maxi ma tri kolieska - lepsiu stabilitu, LIGHT- nosnost 100 kg ale nizke riaditka, preto ked uz tak odporucam SPRITE.
Maxi je lepsia pri mensich detoch aby sa naucili najprv odrazat a je to pre ne hlavne bezpecnejsie.
Sprite je uz kolobezka na dlho, vydrzi az do dospelosti a mozete si ju aj vy pozicat 🙂
@cyklospeciality Ďakujem za info, no musím to preštudovať či teda Maxi alebo Sprite 🙂
Maminy ak náhodou niekto predáva micro Mini Kolobežku budem rada ked ponúknete cez ip dakujem
@cyklospeciality uz je predana
Dobrý deň, kúpim použitú, plne funkčnú kolobežku MICRO MAXI. Ponuky prosím zaslať na ip. Ďakujem pekne.
prosim vas, mate niekto mini micro tu aj s odrazadlom, ci je to dobre...dik
@celasapremenim my máme malemu to trvalo,naučil sa sledovať až po 1 roku odrazadlo,už potom šiel krásne,len treba dávať pozor na vyvyseniny,dvakrat mi prepadol cez predok riaditok a rozkusol uzdicku medzi zubami...kolobežky je úplne super...
@veronicka88 moj ma teraz dva roky, o tyzden, no fakt spekulujem, ci kupit rovno kolobezku, alebo aj toto, je fakt, ze odrazadla mi odmieta......kolobezka ho vonku velmi zaujala a snazil sa na tom pohnut, ale nemali sme dlhsie pozicanu, tak je to cele take riziko :D

Predavam, ale iba nove 🙂