Nafukovacie koleso do vody pre 7 ročné dieťa
Neviete , kde by som dostala nafukovacie koleso do vody pre 7-rocne dieta??Vsimla som si, ze su rozne velkosti, len teraz neviem aku vlastne velkost mojej dcere treba?Ona je sice taka objemnejsia, vysoka...takze vlastne neviem aku velkost to potrebuje???? 😀 Dakujem za rada.
@junovka pokiaľ viem, tak na tých kolesách obvykle býva uvedený aj vek a aj obvod ... kúp pre vyššiu vekovú kateg., ak si myslíš, že tvoja malá je "vyspelejšia" a kolesá majú v športových obchodoch, aj obchodných centrách - tesco atď... nie je to už len sezónna záležitosť...my sme kupovali rukávniky a koleso vo februári 😉
predpokladám,že sa už chce naučiť plávať,lepšie jej to pôjde,ak bude mať len rukávniky,neutopí sa s nimi a môže s nimi robiť plávacie pohyby
nie je na koleso už veľká? :P moje deti od troch rokov fičia na rukávnikoch, mladší mal dokonca dva a pol roka a v pohode mu to ide len s rukávnikmi, koleso zbytočne obmedzuje a mne príde nebezpečnejšie, dieťa dvihne ruky a člup pod vodu :D
Do 36 kg je zlte koleso na plavanie Swimtrainer. Je vynikajuce. Nasa dcerka v nom plava. Ma ho uz skoro uplne vyfuknute, takze by mala uz co nevidiet sama plavat. Su to totiz kolesa, pomocou ktorych sa deti naucia plavat. Su vynikajuce. Odporucam 😉

na kazdom kolese je napisany obvod, tak ju zmeraj a kup o par cm vacsie.