Objednávali ste už cez www.hrackyshop.sk?
aahojte. chcem obj hrackyshop.sk chcem vediet ci stym mate nejake skusenosti kedze je to firma ktora sidli v madarsku. dakujem
@martini
Prosím ťa, viem že je to starší príspevok, ale vracala si nakoniec tie hračky na tu maďarsku adresu? Riešim teraz ten istý problém, len nešlo o poškodené hračky. V emaily sľúbili, že poštovné preplatia - preplatili, lebo inak sa to fakt neoplatí. Ďakujem ta odpoveď.
@pipistrelo1 nevracala som to nakoniec, nechala som to tak. držím palce
čítam svoj starý príspevok a rozhodla som sa dodať:
A musím ešte povedať, že som si s nimi dopisovala dosť dlho. Mne prišla jedna hračka poškodená tak, že bola uplne nepoužitelná a išla do koša (hmota na tvorbu balonov, pričom tuba v ktorej to bolo bola prepichnuta a hmota ztvrdnutá) a druhá hračka bola nekompletná. Poprosila som ich, či by sa to nedalo vyriešiť menej formálne, aby som a v konenčnom dosledku oni ušetrili na poštovnom (ak mi budu poštovné vracať)...aby mi doposlali tu chybajucu časť alebo nech mi daju zlavu z ceny...že to bude ekonomickejšie aj efektívnejšie...poslala som im fotky a oni len písali a písali, že reklamačné podmienky sú dané a nech to pošlem do madarska...a to by bol balík veľký asi tak 50 cm x 30 cm x30 cm a nedoplatila by som sa...a istota, že mi vratia poštovné je aká?... pri takomto neochotnom prístupe sa da aj predpokladať, že by mi napísali, že som si to poškodila sama alebo klamem, že mi niečo chýba... A ten kto mi za tu spoločnosť písal nakoniec zacal tvrdiť, že on vlastne len prekladá, že on píše to čo mu hovoria a že on s tým nič nema a podobne... obchod neodporučam...lebo určite maju aj kopec dobrych hračiek za dobru cenu, ale reklamovať to do madarska...
Idem to skúsiť do toho Maďarska poslať, slúbili preplatiť poštovne, tak uvidím. Jedna hračka v pohode, druhú som stornovala, napriek tomu prišla, tak vraciam, uvidím ako dopadnem... Dám vedieť.
áno, objednali sme a sme spokojní.
Čaute, tak som im to do Maďarska poslala kuriérom a dnes mi prišli peniažky . V pohode vrátili, bez problémov 25.11 som to odoslala a 8.12. bola reklamácia vybavená. 😀
zdravim, tak my sme vratili tovar, ale postovne co bolo 14E nam nevratili, takze nedoporucujem
Ahojte, pripájám sa k negativným ohlasom, myslím,že sú lepšie a seriozňejšie obchody
ano, stale nas natahovali ze nam poslu postovne a nic z toho
Milé mamicky
Podelím sa s vami o skúsenosť
Stránka fajn super ceny pokiaľ sa nedostanete k tomu, že chcete vrátiť tovar. Ja som objednala jednorozca lunu za 55e mojou nepozornosťou som prehliadla že koník rozpráva maďarsky koho by to aj napadlo keď objednávate z sk stránky. Dopracovať sa ku kontaktu ako vymeniť tovar katastrofa iba mailom... Uviedla som teda prečo chcem vrátiť koníka... Vyplnila som formulár a iné kraviny co odomna chceli a išla som poslať koníka poštou. Samozrejme adresa smed Maďarsko. Super keďže si objednávate hračku zo slovenskej stránky.. Na poste som zahucala 19e za balík...ktory som posielala do Maďarska poštovné samozrejme nepreplatili keďže chyba bola na mojej strane koli nepozornosti. Ale aj tak kde žijeme keď si objednáme vec z sk stránky zaplatím za kuriéra a keď ju chcem vrátiť tak ju mam posielať do Maďarska a ešte ma to stojí 19e no otras grc už nikdy viac z tejto stránky!!
@veronka4veronika ja riesim teraz to iste, tiez som dcerke objednala Lunu a nevsimla som si, ze rozprava madarsky 😔 som zvedava, na to postovne, zajtra to pojdem vratit. A najhorsie je, ze tu Lunu uz nikde nedostat a dcerka ju tak velmi chcela.
@lenkabrunovska
Dobry den no urcite Vas postovne bude stat my tu lunu mame a nehrame sa s nou ak by ste mali zaujem rada ju posuniem za rozumnu dohodu ak by ste chcrli napiste spravu
@veronka4veronika dakujem, ale uz sme dostali v Draciku. A ano postovne bolo 19€, co uz...
Dobrý deň prajem objednala som hračku pre moju dcéru babiku ktorá mala cikat a zvuk vydávať zial necika voda vsade len nie a nie do ust a chrapcala tu zacal kolobeh poslalo formulár vyplnila poslali email poslat obyčajne bez poistenia dnes je 8 den poštovné som platila 7.50eur pisala som. Zas emaili ze peniaze nenabehli a som aj napsiala ze pochybujem zw mi vrátia 23.06eur cena babika poštovné.. Pani alebo pan ktp pise emaili nakoniec napisal ze ešte nemaju tovar alw ze ked pride dostanem peniaze spet ale uz neverím lebo potom pisala ze mam poslat podaxi lístok zial moja chyba postovne by stalo 10. 50 tak som poslala obyčajne 7.50 a ona mi napise odkial ma vediet co stalo poštovné ja jej na to matw cenu na baliku a vy sami pýtate 7 eur za poštovné.
@surinka22 radim dobre odtialto uz n8kdy v zivote nic ja som kupovala tu lunu ako som pisala 54e posta spet 19 e peniaze vratili nakoniec som lunu kupila znova inde za 59 a ked si pripocitam tu postu tak ma to crle stalo skoro 80e no zle
@veronka4veronika ja som pisala email zas 11.1 som poslala babiku a estw stale nic peniaze nejeka nejdu od nich a neviem ci sa dockam to je najhorsi eshop.. . To je peniaz 80 eur a nie malý kazala obycajne poslať bslik a uz pyta podaci lístok no nemam
Úplne v pohode už som objednávala
@moniita525 clovek v pohode objedna aj ja aj ďalší ale je problem ked chce reklamovat clovek tovar od 11.1. A az dnes 16.2 po XY emailov poslali peniaze. Aj to mi pisala email pani ze peniaze poslali 12.1 a poslali len vcera nespolahliva firma
@surinka22 ok áno to je už iný problém, len píšem vlastnú skúsenosť s objednaním😉
Podľa mojich skúseností sú spoľahliví, len to poštovné 7€ sa mi zdá moc.
@veronka4veronika Dobrý deň,máte ešte toho koníka Lunu,ak áno za koľko by ste ju posunuli? ďakujem
@martini ahoj ano je to des a neda mi podotknut ze ak si si ty nieco objednala a prislo ti to poskodene alebo nefunkcne alebo neuplne nie je to reklamacia. Reklamacia je ak sa ti pocas pouzivania v zaruke poskodi tovar. To je reklamacia. Toto ako ty pises je chyba zo strany predavajuceho a je povinny uhradit vsetky naklady spojene s dopravou a vratenim tovaru a je vrchol drzosti aby sme my ako kupujuci vracali tovar na vlastne naklady ked je chyba na ich strane a este k tomu objednany tovar zo slovenskej stranky posielali do madarska za nehorazne sumy. Toto je otras bananova republika a tieto recenzie by sme mali pisat im na ich stranku nech sa spamataju a nech si ludia davaju na tuto firmu velky pozor a vyhybali sa jej velkym oblukom.
Ahojte žienky a objednávali ste niektorá hračkyshop. Sk školskú tašku? Teraz tam majú za dobré ceny... Len sa mi to moc nezdá bojím sa o kvalitu... Predsa to bude taška pre prváčku 😊

Ahojte. Chcem sa spytat ci ste si tovar pozreli pred kurierom este predtym ako ste zaplatili,alebo az potom? lebo v podmienkach sa pise...podpiste az ked skontrolujete tovar